Bu sporda 41.ayımdayım. 114kg boy192 hiç steroid kullanmadım. düzenli olarak kan değerlerime baktırırım. forumda @SERKOhocamın bahsettiği keçiboynuzu özü çakşır otu çoban çökerteni deneyimledim ve son testimle  karşılaştırdım. bu forumdan çok şey öğrendim bu deneyimi paylaşmayı sizlere borç bilirim. Bu süreçte kilom aynıydı beslenmem aynıydı. öncesi sonrası fotoğrafı çekmedim açıkçası bir işe yaramaz gözüyle bakıyordum    Karşılaştırma olarak lh,fsh,e2,prolaktin,total testoları paylaşıcım. istenirse başka değerlerimde yükleyebilirim. karaciğer kolesterol kan şekeri tam kan değerlerim neredeyse diğer testle aynı sadece alt 10-40ref aralığı 50cıkmıs gecen testte de aynısı olmuştu. büyük ihtimal kilo ve oral yolla çok vitamin aldığım için olabilir. pazartesiden itibaren sadece balık yağı+tribulus+alpha king+zinco50mg+d vit kullanımına devam edeceğim. 3ayda bir kere kızılaya kan bagısı yapıyorum ek bilgi olarak ekleyeyim.hormonlarımıza bır etkisi var mıdır bilmiyorum en son ekim ayında varmıştım su aralar tekrar gidip vereceğim. düzenli olarak 5 aydır solgar vm75,solgar e vitamini,solgar c ester 500mg,benexol,d vitamin kapsul 10.000iu hafta 4,kingsize alpha king,nature supreme tribulus,zinco 50mg 2gunde1,solgar 1000mg  balık yagı sabah, nature suppreme 1000mg aksam,probiotic,koenzim q10 100mg,dönemsel glukazamin,tip1-2-3 kolajen kullandım. aktardan kullandıklarım (3 aydır kullanıyorum sadece caksır otu coban cokertenı 2ay once forumdan okuyarak ekledım) mersin ziraat soguk sıkım keçiboynuzu özü sabah akşam aç bir yemek kaşığı hergun
dr tuna yaban mersini özü sabah akşam aç bir yemek kaşığı her gün taze zencefil tok karna bir diş takribi 5gr a denk geliyor her gün(idmana yakın zaman zarfında kullanmayın rahatsız ediyor idmanda) haftaiçi 5gün frenc press içine bir tutam coban cokerten + çakşır otu kökü koyup 15dk demletip bir bardak içtim. aktar ürünlerinden sonra deneyimlerim; salondaki arkadaşlar 3.haftadan sonra ilaca mı başladığımı sormaya başladı. omuzlarım top gibi olmuştu. irileştiğimi görebiliyordum. çevremdeki insanlardan da ilaca başladın bize çaktırmıyorsun gibi sakalar oluyordu. libidomun arttığını hissetmeye başladım sonrasında mast olayının arttığını görerek dedim işe yarıyor galiba. kendimi çok güçlü özgüvenli hissediyordum. İlk etki bu sekelde oldu.1.ayın sonunda güç artışımı hissettim. idman kalitem git gide artıyordu eklem ve kaslarım müsaade edeceğini bilsem inanılmaz ağırlıklar kaldıracağımı anlıyordum çünkü rp8-9 la kaldırıyordum hissediyordum devamının geleceğini. ağırlıklarımda ise karşılaştırmam su sekelde oldu artış olarak bench press 90kg 4x6-8 iken 110kg 4x6-8 squat 140kg 4x6-8 iken 160kg 4x6-8 DL 140kg 4x6-8 iken 170kg 4x6-8  overhead press 45kg 4x8 iken 60kg 4x8 oldu. bu kadar kısa surede bu artışa aşırı sasırdım.ozellıkle bench pressım tıkanmıstı platoya gırmıstı.tekrar aralıgımı ve proggresive overloadı takıp edıyordum.her hafta mınık artıslar oluyordu.gerek izole gerek temel hareketlerimde artış oldu zaten bunu her harekette  hissediyordum. örnegin latarel raise yana açış ile 4x10 15kg dumbell ile nizami bir forma ulastım.temel hareketlerimde presslerde  zorlasam daha zorlayacagım anlar oldu fakat eklem ve kaslarım bu şiddette adapte olmadıgını bıldıgım ıcın kendimi sakatlamak istemedim.ne kadar guclu kuvvetlı olursam olayım eklerımız hazır degılse bir günlük sert idman için belki tüm emeklerimi riske atmak istemedim. benim deneyimlerim benım vucudumda aktar ürünlerinde bu sekılde etkileşim oldu. 3ay kadar duzenli kullandım hala daha kullanmaya devam edeceğim kesmeyi dusunmuyorum. bahsettiğim test sonuclarınıda eklıyorum. sadece lh seviiyem cok artmıs total testom %60 artıs sagladı. serbest testo aralıklarım yok hastanede makinası bulunmadıgı ıcın. lh in sebebi caksır otu ve coban cokerten olabilir mi yorumlarınızı bekliyorum. karsılastırmaların fotograflarını aşağıya ekliyorum.