Selamlar arkadaşlar
Spor geçmişim vardı. Evimde 1.5 yıldır düzenli yapmaya çalışıyorum.Sene başında testo tren vs kullanmıştım ama sadece testo doluydu(paylaşmıştım). Sadece deprem sonrasında psikolojim bozulduğu için sadece kardiyo yaptım.Vücudum yağlı ve suluydu. Aynı zamanda zayıflamak için @Loving hocam sağolsun yardımcı oldu. Only testo, Fragment ve yohimbine ile çok güzel zayıfladım belim inceldi. 4 hafta trt yaptıktan sonra. Pct yapıp ara verdim.
Temmuz başında 95 kg( boyum185) ile haftada 250 ml sustanon ile tekrar başladım. Ağustos ayı çok sıkıntılı geçti grip üstüne trapezi sakatladım 3 hafta ara vermek zorunda kaldım. Eylül başında İran testo 1ml ve Balkan decaya başladım haftada 1 ml 10 hafta gittim. Sonrasında Only testo devam ettim. Ve 109 kgya ulaştım.
Burak hocamın yardımıyla dün Testo tren ve masteron kürüne başladım. Günlük 4k kalori ve min 4 lt su dedi ama 6 litre içiyorum 😅 haftada 6 gün spor ppl antrenmanı ve kardiyo yapıyorum. Kür kaç hafta sürecek bilmiyorum Hocama bıraktım.
Şuana kadar çok şükür göğüste batma vs hissetmedim. Ereksiyon sertleşme vs ise hiç sıkıntı çıkarmadı ergenliğime döndüm😅.
Gün aşırı nac 600, multivitamin vs kullanıyorum
3 haftadır glutatyona başladım haftada bir gün serum ile alıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Poz işini beceremiyorum.Fotoğraflar ise geçen sene başlamadan önceki halim. Sonra Ağustos formum. En son güncel form.
Zamanla daha iyi foto yüklemeye çalışacam.
Öneriniz tavsiyeniz olursa memnun olurum.