Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Backinblack

Antrenörler Niye Kür Önerisinde Bulunur (Tartışma)

Önerilen İletiler

Backinblack    0

Merhaba arkadaşlar,

 

Bu aksam sizlerle beraber bir konuya değinmek istiyorum.

 

Bir çoğumuzunda farkettiği gibi son zamanlarda vücüt geliştirme salonlarında steroid kullanımı çok yaygın.Bundan belki 10 sene önce kullanım yarıya yarıya hatta yarıdan daha fazla olucak sekilde azdı.Küre giricek kişiler belirli bir seviyeyede gelmiş olurdu.Öyle 6ay-1yıl çalıştım küre girmek istiyorum diyenler yoktu.Bana kalırsa bu artışın en büyük sebeplerinden biri vasıfsız ve bilgisiz antrenör lakaplı insanların yanlış yönlendirmesinden ve para kazanma hırslarından kaynaklanıyor.Salona yeni başlamış birine kür yazandan tutun,Yağ oranı %25-30 arası birine bulk kürü yazandan,Henüz Reşit olmayan çocuklara satana kadar bir sürü çeşidi mevcut bunların.Hatta ve hatta bunları geçtim çoğunun yazdığı kürler yanlış.Hem yanlış kişi seçiyor hemde yanlış kür veriyor :) buda trajı komik bir durum.Adam salona başlayalı 4 ay olmuş daha hareket formlarını düzgün yapamıyor.Adama sustanon deca boldenon artı kür sonu wintsrol yazmıslar mesela buna gecen gün sahit oldum.Winstrolüde kullanıyorlar 2 hafta sonra podyuma çıkıcaklar sanki neyse girmiyim oraya.

 

Bana kalırsa bu durum çok yanlış.Hatta bana kalırsa hiçbir anterönürün gerekirse sporcusu Simeon Panda gibi olsun kür önerisinde bulunmaması lazım.Hatta kimse kimseye bunu önermemeli.Steroid öneriyle olmaz kişi kendi hür iradesiyle karar verip,hiçbir dış etkenden etkilenmemeli.

 

Bunlar benim düşüncelerim arkadaşlar siz ne düsünüyorsunuz bu konuda?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.264

Kesinlikle öyle biz buna tezgahtar ağzı diyoruz önce süslü cümlelerle sizi kazanırlar sonra yavaş yavaş ilk atağın sizden gelmesini beklerler.

Bu adamlar çalıştıkları salonda 1400 - 1800 arası paralara çalışmaktadırlar 1. kademelerden bahsediyorum. Bu ilaç satışlarındansa maaşlarını 1 ayda çalışarak kazanırlarken saatler içinde 2,3 laf cambazlığı ve kişinin sağlık vb unsurlarını göz ardı ederek kazanabilmenin peşine gidiyorlar malesefki başarılıda oluyorlar bu konuda ama toplum olarak çok eksiğiz 2 gün önce başıma gelen bir konu;

 

Omuz-sırt antrenmanı sırası birisi yanımıza geliyor ve '' hocam kolları nerden satın aldınız ? '' diye espirili bir yaklaşım yaptıktan sonra alibaba.com 'dan sipariş ettik cevabı ile ortam bayağı ısınıyor ve bende gh kullanacağım diyalogu doğuyor.. Neden gh neden anabolik neden türevleri ? doğal beslenmek gidebildiğin kadar yol gitmek yerine hemen kısa yolu seçiyorsunuz dediğim de. '' HOCAM AÇIKÇASI BEN KIZLARI TAVLAMAK İÇİN YAPIYORUM BU SPORU '' suali ile karşılaşmak beni oldukça üzdü. Zihniyet bu olunca vampir tayfada boş durmuyor tuttuğunu koparıyor malesef su tutan vücudlar kür sonrası suuyu veriyor ve o kadar para çöp oluyor. Halbuki bilinçli ve doğru şekilde yyapılsa bu spor ve sonrası her şey çok daha farklı olacak.

 

Söylenecek çok söz var ama ; Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil . :arrow:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    234

Ben bu konuda "sözde antrenorlerin" tek suçlu oldugunu dusunmuyorum. Israrla yanlış yonlendirilmek isteyen kişilerin de katkisinin bulundugu bir sektör haline geldi.

 

Kür planı danışan kisilerin çoğuna ısrarla beslenme programini sordugum halde ısrarla cevap vermiyorlar. Anlıyorum ki sebebini biliyo, yemeden büyümek istiyo. Zaten bugün ağırlık kaldiran birçok kisi "bilimsel" takılıyor. Çoğu zaten biliyor beslenmesi gerektigini ama yiyemiyor, beceremiyor, üstesinden gelemiyor. Ne yapabiliriz? Vucut gelistirme forumlarinda neredeyse bütün bilgiler var ama kimse okumuyor. Ne yapabiliriz? Satici da satışını yapiyor. Sadece duymak istediklerini duymak isteyen birisine, sadece duymak istediklerini söylüyor...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×