Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Lancelot Şovalyesi

Düşen testosteron seviyesi

Önerilen İletiler

Arkadaşlar herkese merhabalar, ben 2009 yılından beri iş yoğunluğundan dolayı ara ara bıraksam da vücut geliştirme sporuyla uğraşıyorum, hiç bir zaman küre girmedim ya da kimyasal bir şey kullanmadım, benim sorum şu olacak 32 yaşına geldim son 3 yıldır libido ve enerji kaybından dolayı ürolojiye gittim ve test yaptırdım, doktor hormonlarımın normal olduğunu söyledi fakat internetten yaptığım araştırmalarda düşük olduğunu gördüm doktor herhangi bir şey vermedi hayatını düzenle dedi ama zaten düzenli bir hayatım var stres durumumda yok hormon değerlerimi atıyorum benzer durum yaşayan varsa tecrübelerini merak ettim...

64810f5124524_EkranGrnts(10).png.ac924777b18eff2516df57836b9af3c5.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


aybo59    16
Anayurt Oteli, 2 dakika önce yazdı:

önemli olan total değil free

Bro onu devlette yapmıyolar ya zor testmiş sanırım özeldemi yaptırıcaz

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338

Hocam evet önemli free ama ekstra bir sıkıntın yoksa free ile total aynı oranda oluyor  total test sınır içinde ama az yinede 4.5-5 olmalı bence en azından. Doktor sınırlar içinde olduğundan ilaç tedavisi başlatamaz tabiki de, libido olaylarında psikoloji aşırı önemli o konuya takılı kalmamak gerekiyor. Prolaktin değeri var mıydı ?

tarihinde janbertozen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338

dediğim gibi total de aynı oranda çıkmış bi sıkıntı gözükmüyor tabi referans değeri açısından konuşursak ,prolaktin fazlalığından veya psikolojiktir bana kalırsa 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: lufi
      Merhaba arkadaşlar ilk kürüme girdim testo bolde pazartesi cuma 1 ml , turinabol , kullanıyorum kürümde 4. Haftaya girdim 2. Haftanın sonrasında kan tahlili vermiştim total testo 500 civarından 280 e düşmüş etrafıma sorduğumda kür doğal üretimi baskılamıştır ondan düşmüştür vs dendi 4. Haftaya girdim bugün 7. Enjeksiyonu yaptım fakat şu ana kadar herhangi bir hissiyat güç artışı libido artışı hiç bir şey olmadı kendimi kötü hissediyorum bu belirsizlik yüzünden ilaçlar novalife marka yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 

    • Yazan: shaawn
      Merhabalar arkadaşlar size sağlık sorunum ile alakalı bir kaç şey söylemek istiyorum ilk başta dahiliye doktoruna gitmiştim sürekli yorgun hissetme halsiz olma ile alakalı herşeyim tertemizdi fakat  testosteron düşüktü ordan beni  endokrinoloji doktoruna sevk etti doktor mr ile kan sonucu istedi daha sonra mr sonucum temiz çıktı fakat testo halen daha düşüktü 1 yıl kadar sürekli testom düşük haldeydi bir türlü problemi çözemedim.
      Sertleşme sorunu oldu sperm gelmeme sorunu oldu doktor bana sustanon 250ml 4 esterli yazdı dün onu raporlu şekilde acilde vurdurdum sorunum şu ben ne anabolik ilaç kullanmıştım nede tablet şeklinde testo kullanmıştım hiçbirşey vücuduma sokmamıştım ne olduysa ailemle kavga edip evden ayrıldıktan sonra 1 yıl boyunca yalnız kaldıktan sonra oldu sürekli iş stresi geçim stresi ölüm korkusu ile 1 yıl yalnız kaldım evde şimdi size sormak istediğim şey doktor bana sustanon yazdı kullandım acaba çok ufaktan testo kürüne girsem mi çünkü testom zaten düşük ve çıkmıyor.
      Şuan 7 aylık evliyim ve diyetteyim acaba diyette olduğum için mi testo bu kadar düşük çıkıyor fakat şöyle düşüncemde var 1 yıl yalnız kaldığımda diyette felanda değildim normal besleniyordum testom bir türlü yükselmiyor ne yapayım sizce 1.83 boyum var 29 yaşındayım bana yardımcı olabilecek kimse yok mudur birde bir tane daha sıkıntım var kreatin değerimin yüksek olması günlük 5lt su içmeme rağmen.
      Yeşilliği bol yememe rağmen kreatin seviyem çok yüksek kullandığım şeyler d vitamini multivitamin claa balık yağı c vitamini ve zmaa başka hiçbirşey kullanmıyorum anlamadığım bu kreatin neden böyle nefroloji doktoru bana sporu ve diyeti acil bırakmalısın hiçbirşey yapma diyerek korkuttu fakat 4 senedir sporla ilgileniyorum ve çok korktum ve bu konuda çok üzüldüm sporu bırakmak istemiyorum lütfen yardımcı olun bana @metinav @Diver @Askabar @godofdark @Oathbreaker @Valhallaxd
         
    • Yazan: kayra
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Henüz 18 yaşındayım, geçen hafta İngiltere'den direkt olarak getirdiğim receptorchem marka mk677'i günlük 10'ar mg olacak şekilde kullanmaya başladım ve bir haftalık kullanım sonrası gh-igf1 seviyelerinin değişimini görmek için test verdim, bunların yanına merak ettiğim için testo-lh-fsh ve diğer testleri de ekledim. Sıkıntılı bir durum çıkacağını beklemiyordum ama test sonuçları gelince natural olarak 1000 civarında dolanan testestoron seviyemin 450'ye çakıldığını lh ve fshın düşük olduğunu ast altnin arttığını gördüm. İşin kafamı karıştıran kısmı geçen haftaya kadar hayatımda hiçbir anabolizan ilaç vesaire kullanmamış olmam.
      Testleri de eklere koydum bu durumun sebebi hakkında bir fikriniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
        
    • Yazan: i.berkk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaşım 19 Kilom 88 Total testesteronum düşük çıktı normal antrenmanı yapıyorum beslenmem de iyi doktora gittiğimde değerlere iyi dedi şaşırdım!

    • Yazan: alicengiz
      Hiç steroid veya sarms kullanmadım. 7 aydır naturel bir şekilde vücut geliştirme sporu yapıyorum. Geciktirici sprey ve kremlerin kullanımının testosteron üzerinde olumsuz yaratabileceğini okudum yukarıda. Bu tür ürünleri ilişki öncesi kullanıyorum ve total testosteronum 4.8 çıktı. En azından tavan seviyesi olan 8 bölgesinde olmasından memnun olurdum. @rastlantisal @metinav @Askabar @Diver @otopsicikedi @GHOST
      1. Testosteronu yükseltmem için geciktirici kullanmayı bırakmalı mıyım?
      2. Yükseltmek için önerebileceğiniz bir takviye var mıdır?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×