Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

THUG.

Black wolf, çalışıyor!

Önerilen İletiler

THUG.    1

Daha öncesinde bi konu açmıştım. "Black Wolf nedir ne değildir?" diye. Ürünlerim geçen hafta geldi ve kullanmaya başladım. Trenbolone E, Deca ve Test E kullanıyorum. Bugün testimi aldım. LH 0.12, FSH 0.12, Prolaktin 13.81, AST 43, ALT 24. Önceki kürümden bugüne kadar 7-8 ay geçmişti ve 1 hafta içinde tüm üretimi sıfırlamış neredeyse. Yol yakınken dönsem mi? Diyorum aslında. Total testosteron henüz çıkmamış çıkınca eklerim. Ayrıca 1 hafta içerisinde 4 kilogram yükseldim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    975
THUG., 2 dakika önce yazdı:

Daha öncesinde bi konu açmıştım. "Black Wolf nedir ne değildir?" diye. Ürünlerim geçen hafta geldi ve kullanmaya başladım. Trenbolone E, Deca ve Test E kullanıyorum. Bugün testimi aldım. LH 0.12, FSH 0.12, Prolaktin 13.81, AST 43, ALT 24. Önceki kürümden bugüne kadar 7-8 ay geçmişti ve 1 hafta içinde tüm üretimi sıfırlamış neredeyse. Yol yakınken dönsem mi? Diyorum aslında. Total testosteron henüz çıkmamış çıkınca eklerim. Ayrıca 1 hafta içerisinde 4 kilogram yükseldim. 

Çalışıyorsa kullanın tabi steril olduğuna inanıyorsanız. 1 hafta içinde 4kg su tuttum demeniz daha doğru olur bu arada. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
THUG.    1
SPECTRE, 10 dakika önce yazdı:

Çalışıyorsa kullanın tabi steril olduğuna inanıyorsanız. 1 hafta içinde 4kg su tuttum demeniz daha doğru olur bu arada. 

Çalıştığına emin oldum şu sıralar. Çünkü bazen deli dehşet ateş basıyor uyumaya gidince. İdman sırası hiç olmadığı kadar susuzluk çekiyorum. Nefesim daralıyor. İdman sırasında minimum 4-5 litre su içmeme rağmen çok susuzluk çekiyorum. Geceleri kabuslar görmeye başladım ki ben neredeyse bırak kabusu rüya görmeyen birisiyim. Normal yolda yürürken bile ateş basıyor, sanki parmak uçlarımdan bütün vücuduma dalga dalga yayılıyor gibi. Ayrıca geçen hafta 100kg bench fail olmuştum şu an 100kg ile 4 tekrar çıkarıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    975
THUG., 15 dakika önce yazdı:

Çalıştığına emin oldum şu sıralar. Çünkü bazen deli dehşet ateş basıyor uyumaya gidince. İdman sırası hiç olmadığı kadar susuzluk çekiyorum. Nefesim daralıyor. İdman sırasında minimum 4-5 litre su içmeme rağmen çok susuzluk çekiyorum. Geceleri kabuslar görmeye başladım ki ben neredeyse bırak kabusu rüya görmeyen birisiyim. Normal yolda yürürken bile ateş basıyor, sanki parmak uçlarımdan bütün vücuduma dalga dalga yayılıyor gibi. Ayrıca geçen hafta 100kg bench fail olmuştum şu an 100kg ile 4 tekrar çıkarıyorum.

Tamm o zaman heyecan arama devam et dostum. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
THUG.    1
SPECTRE, 37 dakika önce yazdı:

Tamamdır o zaman. Gelişme oldukça yazarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
SPECTRE, Bir saat önce yazdı:

Dostum anlatamazsın, anlamazlar çalışma bile ellerinde telefon instada reels izleyip veya salondan elinde pitbull gezdiren tiplerin gazlarıyla küre giriyorlar, ne yaptıkları hakkında fikirleri bile yok, bırakın abi bu forumda konu açan herhangi birisinin açık yüreklilik ile söylüyorum yol gösterilmesine ihtiyacı yok neden yok ? Forumda zaten her şey mevcut biraz oturup araştırsan zaten hangi küre girersen gir neredeyse her sorunun cevabını alabiliyorsun cevabını aldın, şimdi ne yapmalısın ?

Kan testini verdin evet forumda açılan konular ile paylaşılan testler ile muhasebeni yaptın evet kardeşim sen sen küre girebilirsin gelelim diğer adıma hangi ilaçları kullanacağım ? Bu spordan para kazanacak mıyım ? sağlığım mı ön planda fiziğim mi ? gibi soruları kendine sordun cevaplarını kendin cevapladın risk eşiğini belirledin, bu sorular ve araştırmalar neticesinde ilaçlarını ve dozlarını belirledin şimdi ne kaldı ? İlacı nereden temin edeceğim ?

Son 2-3 aydır ilaç ismi paylaşmak yasak forumda evet bulmak zor olacak FAKAT, oturdun son zamanlarda memnun olunan ilaç markalarını analizledin bu paylaşılan markaların satıcıları yok evet evet yok, Şimdi ne yapmalısın ?  y-pharma son dönemde herkes memnun bütçene uygun, oturdun y-pharmayı arattın forumda isim paylaşmanın serbest olduğu döneme gittin o dönemden tedarikçilerin isimlerini veya ulaşma ipuçlarını çözdün, tek tek hepsine yazdın, aktif portföylerini öğrendin 20 kişiye 30 kişiye yazdın listelerini kıyasladın vesaire, tamam artık ilaç konusunda donanımın var alla alla nasıl oldu ya, gökten vahiy ile gelmesi lazımdı bunların...

Bir diğer alternatif bütçen var araştırmalarını yaptın, testlerini verdin, muhasebeni yaptın şu soruyu kendine sordun 'NEDEN KÜRE GİRİYORUM?' bunun cevabını mantık çerçevesinde kendine verdin alttaki butondan satın aldın, kendimden örnek veriyim, ben makine mühendisiyim 4 yıldır aktif olarak finans ile ilgileniyorum işim masa başı kendi işimi yapıyorum evimde ofisim var vesaire, 2013 ten beri bu sporun içerisindeyim, uzun yıllar kürek çektim çocukluğumda neyse kendi mesleğime dönme kararı aldım yani makine mühendisliğinde kariyer yapma kararı aldım eskilerin tabiriyle ALTIN BİLEZİK, kendimi ileride kendi yaptığım işim tökezlerse garantiye almak, cv mi doldurmak için.

Her neyse çok uzun süredir bu sporun içerisinde olduğum için hep içimde kalmıştı bu ilaçları denemek elim denemeye gidiyordu ama mantığım DUR dostum diyordu, çünkü bu işten para kazanmayacaksam, inşa ettiğim fizik benim hayat konforumu etkilemeyecekse beni sosyokültürel, ekonomik olarak 1mm bile ileriye götürmeyecekse bu dünyanın en salak şeyi benim için ama hayata 1 defa geliyorum ve şuan zamanımı kendim yönetiyorum, yani kendime zaman yaratabiliyorum istersem 1 ay bile çalışmam 1 ay boyunca tatil bile yapabilirim zaman benim çünkü, fakat kendi mesleğime döndüğüm zaman benim zamanım başka insanlar tarafından yönetileceği için kendime zaman ayırmak konusunda sıkıntılar çekeceğim için ve bu hayata da 1 kere geldiğim, ve içimde kalmaması için küre girdim 2022 eylül ayında. Uzun uzun anlattım anlayabilene nimet, anlamayanlara ise ne anlatıyor bu a. dan öteye gitmeyecek bir metin...

Bu arada bu formu açan arkadaşım senin özelinde spesifik olarak yazmadım bunları, her gün yeni bir öğrenci kardeşimiz yaşı genç kardeşimiz küre giriyor buraya geliyor veya girmek istiyor konu açıyor onlar özelinde bir genelleme olarak yazdım bunları kendimde de örnek vererek, seni kıracak bir lafım olduysa affola dostum küründe de başarılar dilerim.. 

• Beğen 5
  • Alkış 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.