-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Soma-magnus-np pharma- east pharma
Oluşturan:
Lov.eparanoia, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: emirix
Instagramda bi satıcıdan aldığım magnus pharma ilaçları 2 haftadır kullanıyorum. Çalışıp çalışmadığına şuan bir şey söylemiyorum hak yemeyelim fakat bu markanın web sitesini biraz incelediğimizde Sırbistan Merkezli ve 2017 yılından beri bu işte olduklarını görüyoruz fakat durum öyle değil arkadaşlar aslında Kullandıkları domain Türk bir domain firmasından alınmış ve site 2022 aralık ayında kurulmuş. Ne kadar Sırbistan yazsa da bu işin arkasında bir Türk var. Paketlerin tasarımı olsun web sitesindeki orijinallik kontrolü olsun çok güven veriyordu insana oysaki...
https://magnuspharmalabs.com/
-
Yazan: voSaydin
Birisi normal satıcıdan magnus diğeri ise arkadaşım aracılığı ile alacağım hellas.
Fiyatlar birbirine yakın bu iki markadan birinden Masteron almayı düşünüyorum.
Markalar hakkında yorumlarınız deneyimleriniz nedir?
Trenbolone ile birlikte kullanacağım.
-
Yazan: metropol
Sahte magnus anapolon aldım.
Deneyeceğim 2-3hafta kullanacağım bakalım nasıl bir etkisi olacak güncelleyeceğim bu konuyu.
-
Yazan: Kaan00n
Merhabalar testo enanthate ve boldenon alıcağım normalde magnus marka alıcaktım sizin önerileniz nelerdir ilk kürümde sahte ürün kullanmak istemiyorum?
-
Yazan: Hwidka1
iyi günler arkadaşlar yarış hazırlığında olduğum için bir koç ile çalışmaya başladım magnus ilaç temin ettiğini söyledi forumda baktım biraz pek kullanan olmamış ama kullanan arkadaşların yorumlarıda pozitif yöndeydi biraz düşünceleriniz nedir güncel şekilde kullanan var mı?
-