Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

marvel34

Bağırsak ağrısı

Önerilen İletiler

marvel34    0

Merhaba arkadaşlar kürdeyim 2. enjeksiyonumu oldum bugün 

spora gittim çıktım aradan 3 4 saat geçti bir karın ağrısı başladı önce o pek etkilememişti fakat uyumaya çalışırken bir bağırsak ağrısı başladı kendi kendime istemsizce gaz çıkarıyorum buna engel de olamıyorum çıkarırken gazı farkında bile olmuyorum ve bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor ve şişiklik oluşuyor fiziki bir şişiklik değil fakat bağırsaklarımdan dolayı uyuyamadım sürekli bir hareket içersinde nedendir acaba.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ironmann    432
marvel34, 25.04.2023 - 06:34 yazdı:

Merhaba arkadaşlar kürdeyim 2. enjeksiyonumu oldum bugün 

spora gittim çıktım aradan 3 4 saat geçti bir karın ağrısı başladı önce o pek etkilememişti fakat uyumaya çalışırken bir bağırsak ağrısı başladı kendi kendime istemsizce gaz çıkarıyorum buna engel de olamıyorum çıkarırken gazı farkında bile olmuyorum ve bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor ve şişiklik oluşuyor fiziki bir şişiklik değil fakat bağırsaklarımdan dolayı uyuyamadım sürekli bir hareket içersinde nedendir acaba.

Hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak gazı çıkartmak emin olun iyi bir şey bir ara her gece yanımda buscopanla yattığını hatırlarım.Bağırsakların daha düzenli çalışması için bol sebze yiyin mutlaka normal salata yapmaya üşeniyorsanız bile en kötü günde 2 3 salatalık badem tarzı yiyin kabak çekirdeğide bu konuda baya rahatlatır.Ayrıca haftada bir kefir öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.