Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

janbertozen

Boldenon e2 ve asprin ilişkisi

Önerilen İletiler

janbertozen    338

1-) Merhabalar forumda ve başka yerlerde boldenonun e2 yi rimo gibi kür içerisinde az da olsa baskıladığını duydum bu doğru mudur ?

2-) Boldenonun kanı  koyulaştırdığı için kan vermek ve aspirin kullanımı önerildiğini biliyorum  aspirin dozajı nasıl her gün mü alınıyor ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Asprin olayı çok sıkıntı evet kanın yoğunlaşmasını engelliyor lakin vücutta herhangi bir yerde kanama başlarsa onu durduramazsın, sosyal medyada yeni ünlü olmuş biri kısa boylu kaslı samimi eleman diyelim mide kanaması geçiriyor asprin aldığı için durduramıyorlar o gün kan kusa kusa ölecektim diyor.

• Vayyyy!! 1
  • Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bugracos    14

2 gram kas için bu kadar vücut dinamikleriyle oynamaya bence gerek yok, bolde çok gereksiz tren kullanırım 20 hafta, boldeye elime sürmem o derece sevmiyorum ilacı

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
janbertozen, 7 saat önce yazdı:

1-) Merhabalar forumda ve başka yerlerde boldenonun e2 yi rimo gibi kür içerisinde az da olsa baskıladığını duydum bu doğru mudur ?

2-) Boldenonun kanı  koyulaştırdığı için kan vermek ve aspirin kullanımı önerildiğini biliyorum  aspirin dozajı nasıl her gün mü alınıyor ? 

Boldeye gerçekten ihtiyacın yoksa asla kullanmamalısın. Bu ihtiyaç nedir test primo alıyorsun diyelim ama bu iki ilaç ile e2 dengesini sağlayamıyorsun. Bu dengeyi sağlamak için çok daha fazla DHT türevi ilaç almak yerine örneğin 500 test 500 rimo gidiyordun bunu 300 test 200 bolde 500 rimo olarak e2yi kontrol edebilirsin. Burda amaç Total anabolik androjenik seviyesini aynı tutup e2 seviyesini dengede tutmak. Peki bunu neden yapıyoruz yükselen e2 görünce leblebi gibi arimidex kullanıp kürü baltalamayalım diye. 

Aspirin mevzusu benim kaynanada tansiyon var bende ona gün aşırı yutturuyorum. 

tarihinde otopsicikedi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
janbertozen    338

Şöyle düşük dozlarda 200 mg gibi boldenondan az yan etki görüp gayet verim alındığını aktaran çok fazla insan var. aşırı fazla tansiyon sıkıntısı yaşamayan (tabi herkesin tolere etmesi farklı deneyip görmek lazım ) 1boldenon=2rimo gibi bir olay da var buna yorumunuz nedir ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hafifzargana    216
janbertozen, 25 dakika önce yazdı:

Şöyle düşük dozlarda 200 mg gibi boldenondan az yan etki görüp gayet verim alındığını aktaran çok fazla insan var. aşırı fazla tansiyon sıkıntısı yaşamayan (tabi herkesin tolere etmesi farklı deneyip görmek lazım ) 1boldenon=2rimo gibi bir olay da var buna yorumunuz nedir ? 

primo tamamen dht türevi dozajdan bağımsız e2 yi baskılar 2 gram testoya 3 gram primo vur yine baskılar(egzajere ediyorum)

boldenonsa testosterondan daha az aromatize olan bir ilaç östrojeni düşürmekte primo kadar etkili olmasa da iş görüyor fakat boldenon 500mg ve üzerinde gayet de aromatize olur 

1 boldenon 2 primo diye bir oran yok yabancı içeriklerden kimyasal yapılarıyla ilgili kıyaslama yapan kanallar var bu iki ilaç arasında 1-1 gibi bir oran var yani 500 bolde yeni 500 primo veya tam tersini kullanabilirsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315

Aspirin türevleri ve en çok tercih edilen coraspirin diye geçen masum olanı  igf-1 hormonu nu baskıladığına yönelik bilimsel çalışmalar var,, yani kan sulandırmak için büyümeyi yavaşlatma riskin var 

Çevremde Belirli bir süre olmadan çok uzun boldenon kürü yapanlar var , piramit şeklinde dozaj ları ayarlayıp devam ediyorlar,, arada TRT yapıp dinlenip sonra tekrar yüklemeye devam 

E2 olayını aslında çözmenin yöntemleri var,, benim için en basit örneği veriyim kür içindeyken alınan dozaj lar zaten belli,, buna göre haftalık olarak aylık olarak kan tahlili ver

hangi dozajda kaç haftada E2 yükselmiş ve kaç tane arimidex te E2 düşmüş ve kaç kaç hafta boyunca düşük kalmış, bunların hesabını yapabilirsen E2 sorunun ortadan kalkar,,, kan içinde omega 3 takviyesi ve kan dolaşımını hızlandıran gıdalar var, örneğin Pancar gibi,, yada değişik değişik otlar var,, geçenlerde İnternetten araştırmış tım baya bitki çayları var bu tarz şeyleri deniyebilrisin 

tarihinde mcanmeco tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aspirini boş ver kan bağışı yap hem bir çok açıdan sağlıklı bir olay hem de vücutta vegf ve benzeri bir çok anjiyojenik büyüme faktörünü arttırıyor yani daha damarlı olursun. Steroidliyken kan bağışı vermen hastaya zarar vermez bu arada zaten kanı ladıktan sonra her türlü testten geçiriyorlar sıkıntılıysa atıyorlar.

tarihinde aslankralmufasa tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.