Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aylardanKASIM

sadece boldenon

Önerilen İletiler

arkadaşlar herkeze kolay gelsin hayırlı sabahlar olsun benim bir sorum olucak daha öncede burda başlık açmıştım ama kafamda hala soru işaretleri var ben 15 haftalık testo bolde kürüne giricektim bir hışımla aldım öyle doz haftada 500 testo 400 bolde testo iran marka aburihan bolde gamma pharma şimdi forumda okuduğum kadarıyla bu dışarıdan alınan testosteron doğal olanı baskılıyor hatta durduruyor buda libido sorunu vs yaşayan arkadaşlar dile getiriyor oyüzden tostesterona biraz soğudum acaba testosuz sadece boldenonu vursam gelişime bi katkısı olurmu bolde bitince pct gerekirmi boyum 170 kilom 78 yaşım 25 sanırım yağ oranım yüzde 15 falan karın kaslarım çok silik gözüküyo zor gözüküyo biraz yağlıyım sanırım yada testoyu haftada 250 mg falan vursam yine pct gerkirmi üretimi çok baskılarmı yardımınız için şimdiden çok teşekkür ederim eğer girersemde küre sizinle günkük gibi paylaşıcam deneyimlerimi gidişatları resimlerimide atarım arkadaşlar bakar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

TreXiaNos    6

Testo olmadan olmaz, bir kişi sorun yaşadım diyor sen hiç kür yapmadığın için bende sorun yaşarım diye korkuyorsun doğal olarak ama o binlerde bir oluyor işte, bilinçsiz kullanıcılarda olur o sorunlar. kür sonu yanlış pct yaparlar yada hiç yapmazlar. 500testo 400 bolde iyidir. 250 testo bir işe yaramaz. Aklınızdan şu dozları çıkarın arkadaşlar 250mg gibi dozlarla gelişim sağlanmaz millet salakmı avrupada 1500 2000leri görüyor artık gözünüzü açın yani, nezaman yüksek dozları görüyorsunuz ozaman çok sert görünüm kazanıyosunuz ve gelişiyorsunuz bunu çevremizde yüksek dozlara çıkan herkes yaşıyor. Hadi senin ilk kürün sen 500git yeter ama 250 vuracağına hiç vurma daha iyi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sayın hocam yaşadığım yerde bu kür bitimi free total testosteron testi yaptırabileceğim bir yer yok zaten suplement kullanımına bile öcü gözüyle bakan bu insanlarla ben hem nasıl derdimi anlatıyım yani pct olayım tabiri caizse ezbere olucak ya nolvadex klomen yada düşük doz prengly yani benim problemim bu hocam oyüzden çekiniyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

500 mg testo ve 400 bolde sorun teşkil edecek bir kur değil bu kuru 15 hafta yapacakmissin preglyn e gerek olmaz çok çok büyük ihtimalle hatta hiç bana göre ama genede kesin konusmayalim ,nolvadex ve klomenle pct I yaparsin tahlillerin durumuna göre belirlenir dozajlari ve kaç hafta kullanacagin .400 bolde yerine 500 bolde gir benden söylemesi korkmana gerek yok hele 250 ile gireceksen hiç girme açık ve net, gerçekten verim alamazsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Yok 15 hafta testo alıyosun dışarıdan klomen ve nolvadex yetmez 1 tanede olsa 5000ıu yu 500e bölerek almak zorundasın. Doğal üretimi baskılıyorsun nolvadexin testo ile alakası yok, klomen sperm sayınısı çoğaltır. Sende bitmiş bi testo seviyesi var, pregnyl ile bunu %200 lere kadar çıkaracaksın klomen ile sabitleyeceksin, sizin anlayacağınız tabirde böyle diyebilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trexinas hocam ben konusmalarinizdan kim oldugunuzu çıkardım inşallah doğru cikarmisimdir yalnız preglyn konusuna katılmıyorum her kurde preglyn gerek duyulmaz .Tahlillerde hormonların durumuna göre karar verilir ,her bünye aynı değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Aylardan kasım benim ne yazdığımı görmedin galiba preglyn ezbere kullanilacak ilaç değildir benden söylemesi beni çok dikkate almıyorsun önemsemiyorsun bellide ben genede son kez yaziyim dedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6
Trexinas hocam ben konusmalarinizdan kim oldugunuzu çıkardım inşallah doğru cikarmisimdir yalnız preglyn konusuna katılmıyorum her kurde preglyn gerek duyulmaz .Tahlillerde hormonların durumuna göre karar verilir ,her bünye aynı değil

Benim kimliğim gizli değil zaten pm yolla bakalım kimmişim merak ettim :) pregnyl konusunda uzun kürlerde 1 tanede olsa kullanılmak durumunda kalınabiliyor. Her ne olursa olsun işi garantiye almak adına 1 tanede olsa kullanırız ve kullandırtırız. Tabi kürde yan anabolizan varsa tahlil yaptırırız, only testo küründe sen testoyu nolvadexlemi tedavi edeceksin? 20 hafta 500 750mg testo kürü yapsan nolvadexmi kullanacaksın? Bak herkesin görüşü farklıdır o yüzden ben asla kimseyle tartışmaya girmem. Senin öğrendiğin kişi yada yerler farklıdır, benim öğrendiğim denediğim şeyler farklıdır. Ben sonuçta burada insanları öldürecek yada kısır bıraktıracak bilgi vermiyorum değilmi? Bir ücrette almadan karşılıksız yol gösteriyorum. Bünye ne olursa olsun uzun testo kürlerinden sonra en kötü 1500 pregnyl 3 e bölnüpte olsa alınır, ben bunu bilir bunu savunurum, bu işi öğrendiğim adamlar olsun, avrupada yaşadığım sürece öğrendiğim kişiler olsun bunu böyle uygularlar. O yüzden bilgi çatışması çıkmasın sen bildiğini savun ben bildiğimi savunayım :)

Sevgiler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rayban47    1
500 mg testo ve 400 bolde sorun teşkil edecek bir kur değil bu kuru 15 hafta yapacakmissin preglyn e gerek olmaz çok çok büyük ihtimalle hatta hiç bana göre ama genede kesin konusmayalim ,nolvadex ve klomenle pct I yaparsin tahlillerin durumuna göre belirlenir dozajlari ve kaç hafta kullanacagin .400 bolde yerine 500 bolde gir benden söylemesi korkmana gerek yok hele 250 ile gireceksen hiç girme açık ve net, gerçekten verim alamazsın.

üstadım yanlış bilgi vermeyin ya 15 hafta adam testo yiyecek dışarıdan kendi üretimi bitecek klomenle nolvadexlemi toparlayacaksınız ben inanmıyorum buna şahsen çevremde çok yarışmacı var kür sonraları ne olursa olsun pregnyl kullanırlar. arkadaşa yardımcı olmak adına baktım başlığa ama en azından bilmiyosanız bence yanlış yönlendirmeyin.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Rayban yok yanlış bilgi vermiyor ortalığı kızıştırmayın başlık konusundan sapacak. O arkadaşımızın kendince bilgisi vardı o onu aktardı bende bildiklerimi aktardım sorun yok. Arkadaşın demek istediği pregnyl güçlü bir ilaç boş yere almayın. Katılıyorum konu çok uzayacak uslubu bozmadan devam, konuyu açan arkadaşım kimi istersen onu dinle ben karışmıyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheDoctor    2

Merhaba iyi forumlar herkese. Çok güzel bir siteniz var gezerken şans eseri denk geldim başarılar dilerim.

Suali soran arkadaşım, ben uzman doktorum. Pregnyl konusunda çok sporcu arkadaşımız kararsız kalıyor, lakin sizin anlayacağınız dilde şöyle diyebilirim. 3 4 haftalık periyottan sonra sürekli olarak aldığınız yapay testosteron hormonu vücudun kendi ürettiği testosteron hormonunu baskılar ve dışarıdan alınmaya devam edildiği sürece bunları tembelleştirir. Vücut bunları üretmeyi durdurur, çünkü dışarıdan 250mg dahi almış olsanız sizin haftalık ortalama 18 - 25mg testosteron üretiminiz vardır. Sen 15 hafta gibi bir süre testosteron hormonu alıyorsan bunun kullanımı bitiminde elbette bu dip seviyede olan libidonu çok yukarılara sıçratıp vücudu şaşırtacaksın. Klomen konusunda biz çocuğu olmayan hastalarımızda yetersiz sperm sayılarını edilgen olabilecek yeterli sayıya getirtmek için yani çocukları olmaları açısından yeterli sperm sayısına ulaşabilmeleri için hastalara veririz. Pregnyl kullanmanızda sakınca yoktur, 5000 üniteyi birden vücudunuza almayınız çok fazla gelebilir ve işe yaramaz. Uzun solukta alınması daha elverişli ve yararlıdır. 24 saatte vücuttan atılabilen bir ilaç.

• Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    235

Tamamen sporcunun durumuna bağlı. Ben bugüne kadar pregnyl e ihtiyaç duymamıştım ama artık gerekiyor sanırım yaşımın ilerlemesine bağlı... 20 yaşın altında çoğunlukla hormonlar hızlı toparlanıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.