-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kür tedirginim hocalarım yorumlarınız önemli
Oluşturan:
crosfredy, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Burak Alpa
Merhabalar,
Eski basketbol oyuncusuyum. Basketbol yanında da fitness olarak çok iyi seviyedeydim. Ancak bir takım sorunlardan ötürü 10 senedir spor yapmamıştım. Şimdi 2 aydır tekrar fitness yapıyorum ancak sonuçlarıma daha hızlı ulaşmak istiyorum. Bu psikoloji ile doğru bir şekilde bilgi edinip yarar/zarar olarak steroid için bilgi almak istedim. Kesin kullanmak istiyorum ve kullanacağım ancak bunu olabilecek en az hasarla kış sonuna kadar atlatmam için yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiden çok teşekkür ederim destekleriniz için.
-
Yazan: merakli
Merhabalar bugün itibariyle 12-16 haftalık kürüme başlamış bulunmaktayım bu dönemde Ghrp6 cjc1295 Dac igf lr3 yanına testo propionate ve oxandrolone ekledim bu dönemde yüzde oluşan sivilceler için de dahil olmak üzere kür içinde ve sonrasında kullanmam gerekenler nelerdir kullanımları nasıl olacaktır bilgi verirseniz çok mutlu olurum. @Diver @crosfredy @rastlantisal
dipnot:karaciğer ve böbrek koruyucu gibi ürünler özellikle merak ettiğim konular
-
Yazan: Neoben
Merhaba arkadaşlar yarın itibari ile spora evde başlıyacağım proteinocean dan creatin aldın 35 kg dambıllar aldım evde başlıyacağım beslenme şeklim vs nasıl olucak hazır sadece şimdiden evde yaptığım için creatin erken mi? Birde pirinç pilavinın yerine arada pirnç unu kullanabilir miyim? Yaş24 kilo 84 boy 175
-
Yazan: testotr
Merhabalar iyi forumlar,
Yaklaşık 2 aydır kısa ester bir kür yapmaktaydım. ZPHC marka
500mg testosteron propionate 30mg winstrol 20mg clenbuterol Hiçbir gelişim kaydetmeyişimin beraberinde rezeksiyon problemleri, karaciğer değerlerimin yükselmesi de cabası. Belki arkadaşlaralara örnek olur iyice araştırmadan hiçbir işe girmeyin. Başlangıçtan itibaren olan test sonuçlarımı paylaşacağım. Hocalarım ve kardeşlerimden PCT konusunda yardım istiyorum sizce nasıl bir ilerleme sağlamalıyım?
Aktif yakın tarih sonuçlarım :
-
Yazan: Kado
Herkese selamlar 24 yaşındayım boy 1.85,
2 senelik spor geçmişim var 60 kg dan 81 kg kadar çıktım şu an sabit sabah aç karna tuvalet sonrası 75 kiloyum biraz su attım birazda öğünler azaldı,
Eylül de testo primo ve tren e / ek olarak growth ve igf-1 başlayacağım ilaçlarım hazır elimde fakat Eylüle kadar only testo başlayıp şimdiden Eylülde de diğer ilaçları eklesem nasıl olur verimi daha çok artırır mıyız? Yoksa gereksiz mi? Eğer iş yaparsa bu şekilde only de dozajlamam nasıl olmalı günlük haftalık vs? teşekürler şimdiden.
bir de 2 senede hiç kardiyo yapmadım karında çalışmadım bunun zorluğu olur mu sizce geri dönüş açısından yeni başladım bunları yapmaya. fotoğraf sabah aç karna form ve antrenman sonrası
-