Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

aylardanKASIM

boldenon testesteron kürü ve çalışma programı

Önerilen İletiler

öncelikle herkeze merhaba kardeşlerim ve abilerim ilk defa konu açıyorum ama siteyi uzun süredir takip ediyorum daha önceki boldenon kürleri hakkında açılan başlıkları pct leri okudum ve araştırdım 3 senedir vücut geliştirme ile ugraşıyorum işten sonra büyük ihtimalle plato adı verilen sınıra geldim artık nekadar çalışırsam suplement kullanırsam kullanıyım gelişme kaydedemiyorum ve uzun zamandır steroitler hakkında bilgi dağarcığımı genişletmeye çalışıyorumkullanıcı ve usta kişilerin yorumlarına göre kafama yatan kür bu kür 14 veya 16 hafta kullanmayı düşünüyorum haftada 500 bolde 500 testo ama pazartesi ve perşembe 250 olarak şimdi bu kürde gece casein proteinim gündüz konsantre proteinim gıdalarım beslenmem kafamda bir tasarım var çift adele programı çalışmayı düşünüyorum pazartesi kol göğüs salı sırt arka kol çarşamba omuz bacak ve perşembe dinlenme ben o dinlenme günün çıkarıp hiç dinlenmeden çalışmayı düşünüyorumzaten çift adele çalıştığım için o adele birdaha gelene kadar 2 gün geçiyor ve bu steroitlerin kas inşasını hızlandırdığı protein sentezini hızlandırdığı sıkça dile getirliyor hem kürümden maksimum sonuç almak istiyorum vücut yapım çok müsai çabuk kaslanan birisiyim resim atıcaktım nasıl atıllıcağını bulamadım sizce bu kürde kaç kilo kas alırım herşeyi 4 dörtlük yaparsam bana nasıl bir verimi olur aynaya baktığımda piskolojik olarak hemde fizikselolarak beni tatmin edermiçünkü bu işe aşağı yukarı 1 aylık maaşım gidicek sizden bu konuda beni aydınlatmanızı istiyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

TreXiaNos    6

Merhaba,

Öncelikle araştırmışsın çok güzel ama ""bu kürde kaç kilo kas alırım"" buna cevap verebilecek bir Allahın kulu yok dünyada desem sana? Herşeyi dört dörtlük yaparsın ama vücudun biryerden patlak verir belki sadece ufak bir değişim geçirirsin. Senin şunu düşünmen lazım okadar araştırma yapmışsın bak nekadar güzel diyosun sana hiçkimsenin kaç kilo alacağını oturduğu yerden söylemesine nasıl inanabiliyosun. Ben desem şimdi sana 10 kilo kas alırsın diye sen buna inanacaksın neden çünkü senden 9 sene ve 10 15 kür daha fazla tecrübeliyim ilaç konusunda.

Uzun lafın kısası, beslenmeni, boy kilo, poz verirken resimlerini vs hepsini gönder ki bakalım inceleyelim. Sana bu kürü yapacağını söyleyipte şukadar kas alırsın diyen adam varsa uzaklaş yanından çünkü bunu kimse bilemez aksini iddia edemez.

Sormamda sakınca yoksa 14 16 haftalık bir küre maaşım gidecek demişsin, buradan yazma özelden yaz kaç para çektiler sana çok merak ettim çünkü bu ilaçlar maaşın kadar tutacağını sanmıyorum iyi yerleştirme uygulaması yapmışlar sanırım :)

Kafana takılan bişey olursa sor seve seve yardımcı olurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.