Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rapraprap

Su atıcı kullanırken, kreatin kullanmak ?

Önerilen İletiler

rapraprap    9

Kreatin su tutuyor biliyorsunuz  winsterol vs. su atıyor BİRLİKTE kullanılırsa ne olur ? Ben deca ile winsterol kullanan gördüm kür de 
Yani demem şu ki ben winsterol kullanırken kreatini kesmesem ne olur ? Kesmek istemiyorum seviyorum kreatini zaten aşırı pahalandı tekrar kreatin depomu doldurmak için uğraşamam :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Vural2    1.004
rapraprap, 22 dakika önce yazdı:

Kreatin su tutuyor biliyorsunuz  winsterol vs. su atıyor BİRLİKTE kullanılırsa ne olur ? Ben deca ile winsterol kullanan gördüm kür de 
Yani demem şu ki ben winsterol kullanırken kreatini kesmesem ne olur ? Kesmek istemiyorum seviyorum kreatini zaten aşırı pahalandı tekrar kreatin depomu doldurmak için uğraşamam :)

Kullanabilirsiniz,kreatin kasa su çeker.Wins genel olarak deri altındaki suyu atar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
rapraprap, 26 dakika önce yazdı:

Deca ve winstrol kullanan görürsün  çok normal ama bu durum sütlacın üstüne Tarçın değilde pul biber dökmek gibi bişey oluyor

Birisi adeleye su çekiyor birisi deriden su atıyor, Sen  kullanırsın ama Ürünlerin hizmet ettiği amaçlar farklı 

İkisinin birlikte kullanımı ne kadar katkı sağlar bilemedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rapraprap    9
Vural2, 2 saat önce yazdı:

Kullanabilirsiniz,kreatin kasa su çeker.Wins genel olarak deri altındaki suyu atar.

doğru teşekkür ederim peki su atıcı çaylar varya onunla birilikte kreatin kullanılabilir mi ? 

mcanmeco, 2 saat önce yazdı:

Deca ve winstrol kullanan görürsün  çok normal ama bu durum sütlacın üstüne Tarçın değilde pul biber dökmek gibi bişey oluyor

Birisi adeleye su çekiyor birisi deriden su atıyor, Sen  kullanırsın ama Ürünlerin hizmet ettiği amaçlar farklı 

İkisinin birlikte kullanımı ne kadar katkı sağlar bilemedim 

doğru teşekkür ederim peki su atıcı çaylar varya onunla birilikte kreatin kullanılabilir mi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
rapraprap, Şimdi yazdı:

Su atıcı çayları yada, kreatini herşey ile kullanabilirsin fakat burada Önemli olan senin ne hedeflediğin 

Kreatini yada su atıcıyı hangi amaçla kullandığın önemli

Kullandığın ürünlerin amaçları birbirlerine zıt olmasın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rapraprap    9
mcanmeco, 20 dakika önce yazdı:

Su atıcı çayları yada, kreatini herşey ile kullanabilirsin fakat burada Önemli olan senin ne hedeflediğin 

Kreatini yada su atıcıyı hangi amaçla kullandığın önemli

Kullandığın ürünlerin amaçları birbirlerine zıt olmasın 

benim amacım yok durum dürüstçe şu :) 
ben kreatini kesmiyorum hiç, sadece dozaj azaltıyorum yılda 1-3 hafta ara veririm yükleme de yapmam o benim aşkım tek suplamentim.
-Arkadaşım podyumdan vazgeçmiş, bana hediye etti elimde winsterol ve su atıcı çay var 
Yani ben kreatini hiç kesmiyorum ya kullansam kreatinin tuttuğu suyuda atar mı ? BEN HİÇ AMA HİÇ kreatini kesmek istemiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
rapraprap, 20 dakika önce yazdı:

benim amacım yok durum dürüstçe şu :) 
ben kreatini kesmiyorum hiç, sadece dozaj azaltıyorum yılda 1-3 hafta ara veririm yükleme de yapmam o benim aşkım tek suplamentim.
-Arkadaşım podyumdan vazgeçmiş, bana hediye etti elimde winsterol ve su atıcı çay var 
Yani ben kreatini hiç kesmiyorum ya kullansam kreatinin tuttuğu suyuda atar mı ? BEN HİÇ AMA HİÇ kreatini kesmek istemiyorum 

Kreatin adelede su tutar winstrol deri altındaki suyu atar dostum.Kreatinden aldığın verim aynı olacaktır diye düşünüyorum

• Olumsuz 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004
rapraprap, 2 saat önce yazdı:

😂😂😂 Dostum beslenmen temiz değilse ya da temiz olmasına rağmen gereğinden fazla kalori alıyorsan boş yere vücudunu bunları kullanarak yorma.Wins,ox,tren, masteron genel olarak yağsız vücutlarda noktayı koymak suyu atıp istenilen final keskinlik için kullanılır.Boyle bir amacın yoksa kullanma.Benim de tek ve favori supplementim creatine.İyi forumlar 🙌🤗

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.