Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ArdaK2

Uyarıcı tercihiniz nedir

Önerilen İletiler

ArdaK2    53

Merhabalar yohimbine, clenbuterol ve efedrin bu uyarıcılar dan sizin tercihiniz nedir veya başka bir uyarıcı varsa benim bilmediğim tercihiniz nedir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hafifzargana    216

hiçbiri

uyarıcılar eğer yarışmacı değilseniz ve %8 yağ oranın altına inmek zorunda değilseniz gereksiz ve saçmalık ritim bozukluğuna neden oluyorlar kalp üzerinde bence steroitlerden daha zararlılar panikatak tarzı rahatsızlıklara sebebep oluyorlar ve bunların uyuşturucular ile aynı resseptörlere bağlandığını idda edenler var 400 mg dan sonra kafein bile zararlı olabilir akıl değil fikir veriyorum tercih sizin

tarihinde Hafifzargana tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaK2    53
Hafifzargana, 5 dakika önce yazdı:

hiçbiri

uyarıcılar eğer yarışmacı değilseniz ve %8 yağ oranın altına inmek zorunda değilseniz gereksiz ve saçmalık ritim bozukluğuna neden oluyorlar kalp üzerinde bence steroitlerden daha zararlılar panikatak tarzı rahatsızlıklara sebebep oluyorlar ve bunların uyuşturucular ile aynı resseptörlere bağlandığını idda edenler var 400 mg dan sonra kafein bile zararlı olabilir akıl değil fikir veriyorum tercih sizin

Hocam sizce peki only testosteron ile definasyon mantıklı mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004

Efedrin :x Çok sert diyet yapmıyorsanız uyarıcılar gereksizdir,hatta pre bile kullanmam define harici 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xStana    14

Clen kadar etkili olmasada sıfır yan etkisi olduğu için ventolin tercih ediyorum efedrin gibi narkotik bir madde ve clen gibi kardiyovasküler sağlığın içinden geçen ilaçlar bana göre çok acil bir yarışma durumu olmadığı sürece fazlaca gereksiz yohimbe ve ventolin iyi bir beslenme ile gayet güvenli ve temiz iş görecektir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hafifzargana    216
ArdaK2, 29 dakika önce yazdı:

Hocam sizce peki only testosteron ile definasyon mantıklı mı 

uyarıcıların metabolizma üzerinde küçük oynamalar dışında net bir şekilde yağ yaktığını söyleyemeyiz

yağı yakan kalorik açıktır kardiyodur ve sabır ve istikrardır 

evet mantıklı en güvenli yöntem

only testo ile definasyon yapılacaksa östrojen sıfırlanmasa da alt sınırda tutulmalı testo malum aromatize oluyor bunun yanına primobolan yakışır hem kas kaybını engellemeye yardımcı olur hem kalorik açıkta güç verir antrenmanı çıkarmamızı sağlar tercih senin trenbolon önerimyorum çünkü öncelikle only testoyla  falan bu işin acısını çek önce nasıl yağ yakıldığını öğren süreci tanı sonraki dönemlerde yine sana kalmış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.