Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Rayban47

Küre Başlayacağım Kafamdaki Soru İşaretleri?

Önerilen İletiler

Rayban47    1

Değerli arkadaşlar iyi akşamlar. Önceikle soracağım birçok soru var ama umarım cevap alırım, başka sitelerde egoları yüksek insanlar hep yanlış yönlendirme yapıyor şans eseri sitenizi buldum açıkçası şansımı denemek istiyrum.

 

1-) Steroid ile Peptidi kıyaslasak nasıl bir fark çıkar yani ben düşünüyorum ama baan bişey desinler peptid için steroidten soğuyayım.

2-) Sustanon olsun deca lsun bunları nerede üretiyolar patent falan nasıl oluyo birçok firmada var onlar nasıl yapabiliyo hepsi orjinalmi.

3-) Nette araştırdım genotropin öneriyo herkes yağ yakımı için bunu alsam baktım bi kalemmiş nasıl hazırlanır zormudur..

4-) kür yaptık diyelim kür sonu pregnyl 5000 lazımmı ülkede yok diyolar ne yapılır alternatif bilgi vermediler bana ondan korkudan giremedim küre falan.

5-) kür yaparken mesela tren kullanıyoruz diyelim arimidexmi almak lazım cabasermi ne farkı var bunların.

 

Birde bu siteden almak için ne yapıyoruz güven konusunda nasıl güvenecem açıkçası kafam karışık sahte olması vb durum oluyormu bu siteden alışveriş yapanlar yorumlarsa sevinirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


TreXiaNos    6

Merhaba, öncelikle foruma hoşgeldiniz.

 

Ego çoğu insanda olan bişey ama biz pek onları umursamıyoruz gayet uyumlu bireyleriz :)

 

Hemen sorularının cevabını verelim.

 

1. Soruna Cevabım: Steroid ile Peptidi kıyaslamak elbette zor, ama kafandan Steroidi silmek istersek şöyle diyelim sana peptid kullanımında steroid gibi PCT ihtiyacın olmaz, peptidler aromatize olmaz gibi gibi. Steroidlere göre pahalıdır ama daha temiz sonuç alabilirsin. Zaten PCT yok denildiğinde bile insanı cezbeder.

 

2. Soruna Cevabım: Sustanon ve Deca ikiside organon patentiyle üretilen ilaçlardır. Deca organon harici, norma hellas (yunan) olarakta var. Patentler 25 yıllık verilir 26. yıldan itibaren herkes üretebilir. Sana şöyle örnek gösteryim. BEX adında bir firma açtık diyelim ilaç üreteceğiz. Sustanon adını kullanamazsınız ama SUSTABEX olarak kullanabilirsiniz o isimi alıyor firma, BOLDENON değilde BOLDEBEX olarka kullanırlar. Piyasada çok firmada bakın ürünlerin isimleri benzerlik gösterir hep bu yüzden. Çok detaylı bilmiyorum patent konusunu ama bu şekilde aklımda kalmış.

 

3. Soruna Cevabım: Genotropin hazırlanışını

ben 2014 yılında burada vermiştim istersen bakabilirsin.

 

4. Soruna Cevabım: Pregnyl 5000 bitti diye dünyanın sonu değil :) Muadil denen bir durum var benzeridir onun kadar olmasada etkilidir. adı : choriomon 5000ıu çoğu insan bilmez ama bunu daha rahat tedarik edersin 50tl ye yakın bir fiyatı var. choriomon-inj-5000-i-u-500x500.jpg bu resim ona ait.

 

5. Soruna Cevabım: Cabaser Prolaktine bağlı olan jinekoyu, Arimidex'te östrojene bağlı jinekoyu önlemekte yararlıdır. İkisi farklı hani deca kullanıp arimidex olmaz öyle düşün.

 

Bu siteden alışveriş yapmak istiyorsan facebook sayfasından ya da info@peptidturkiye.com adresinden iletişime geçebilirsin. Arkadaşlarımız yoğunluğa göre sana detaylı dönüş yapacaklardır.

 

Güven konusunda sana şöyle diyeyim, forumda biraz takıl beni takip et genellikle herkese yardımcı olmaya çalışırım bilgim yettiği kadarıyla. Ben daha önceleri farklı bir platformdaydım, oradan ekipçe ayrıldık. Burasını keşfettim öyle takılırken insanlara yardım etmeye başladım ve site yöneticileriyle tanıştık, hoş sohbetimiz oldu telefonla görüştük inan hepsi pırlanta gibi insanlar, alışveriş yapmasan bile kafandaki herşey için sana seve seve yardımcı olurlar. Bu hayatta herşey para demek değil, arkadaşlarda onun bilincinde burasının diğer platformlardan ayrı olmasını istiyorlar ki şuanda öyle zaten. Emin ol bu site olmasaydı insanlar peptid konusundan birhaber olurlardı. Benim gibi yönetici arkadaşlar gibi bilgisi yüksek olanlar ve tedarik edenler tamam iyi güzelde meraklı kesim ne yapacak? İşte burası onlar için biçilmiş kaftan. Siteyi takip edin, kafanızdakileri sorun burada birçok bilgili arkadaş var. Tek bir yanıtla kalmayın araştırın elbette, burada sevgi saygı çerçevesinde yürür işler onuda zaten sitede takılınca farkedeceksiniz.

 

Soruların olursa çekinme sor başlıktan yanıtlarım, tekrar hoşgeldin aramıza :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rayban47    1

Üstadım kalemine sağlık allah razı olsun samimiyetiniz ve içtenliğiniz için teşekkür ederim. Açıkçası çok soru sordum kimse sallamaz diyordum ama çok teşekkür ederim çok mutlu oldum. Ayın 15 - 17 si arası maaşımı alıp dönüş yapacağım verdiğiniz mail adresine ama şöyle diyeyim ben çok karışık kürler yaptım 3 defa bilinçsizdim son kürümde öğrendim bazı şeyleri hep kulaktan dolma gitmişiz.

 

Boy 1.85

Kilo 81

Yağ oranı %11

 

Bütçe olarak bi sıkıntım yok nasıl bir peptid önerirsiniz bana, hedefim açıkçası eylülde yarışma bile yapabilirim o vücudu yakalarsam. 2 defa kür düşünüyorum ben şuanda ilk bi peptidleri deneyeyim 1 2 ay göreyim nasıl sonuç alıyorum sonrasında adam akıllı uzun bir kür denerim diyorum. Olurmu üstadım bu şekilde başlangıç için nasıl peptid deneyebilirim büyümek istiyorum ama, bölgesel bişey varsa onu istemiyorum onlardan çekiniyorum hacim artsın güzel görünüm katsın bana öyle peptid varmıdır? teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rayban47    1

Hocam birde balkan pharma nasıl bir firma o konuda bilginiz varmı ürünleri sağlammıdır oranın. Mesela o firmada neler üretiliyor resmi olarak görebiliyormuyuz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Est. lafımı olur, amacımız herkes bilinçlensin hiç çekinme 500 tane sor bildiğim kadarıyla cevaplarım :)

 

Boy, kilo ve yağ oranın harika. Resim görmedim ama şöyle diyebilirim.

 

Follistatin + igf bu ikisi bile yeterli olabilir. İştah sorunun varsa ghrp6 ekleyebilirsin. igf1 lr3 kullanırsın şuanda sana o gider igf des bölgesele girebiliyor des hiç kullanmadım yanlış yönlendirmek istemem.

 

Ben kendimde folli + igf lr3 + ghrp6 kullandım. Şunu diyeyim sadece hiçbir şekilde abartmıyorum küre başlamadan önce 81 kiloydum 40 gün kullandım peptidleri 86kiloya çıktım arkadaşlarım dahil beni gören herkesin tepkisi "oğlum sen naptın kendine 3 insan olmuşsun bişeymi kullanıyon ne yiyon ne içiyon" "ergenliğe tekrarmı girdin bildiğin büyümüşsün sen" bu gibi tepkiler oldu ki ben milli sporcuyum herkes bilir yapımız standarttır. Follistatin 2 şişe kullandım sonuna kadar pump gibi geziyorsun ve beslenmen iyiyse mükemmel sonuç alıyosun.

 

Bana kalırsa yarışma yapacam diyorsan ve maddiyat sıkıntı olmazsa ilk heves ettin madem bir etkisini gör follistatin344 + igf1 lr3 kullan. Kendinde 40 günlük bir değişimi gör ondan sonra deki şukadar verim aldım olumlu/olumsuz bi inceleyelim. Steroide hiç girme boşa organları yorarsın peptidler onlara göre %100 daha verimli sonuç ve organ hasarsız, pct gerktirmez.

 

Bak inanmazsın 1 saat önce Loving adminimle telefonda konuştum bana fotoğrafını attı nispet yaptı bende 1 ay içinde peptid kürüne başlayacağım yaza kadar tutacam busefer uzatacam acayip gaza geldim onu öyle görünce :D Psikolojim bozuldu ya adam büyüktü zaten dahada büyümüş ben ufak kalırım onun yanında azmedemem :P O yüzden ne yapacaksan forumdaki arkadaşlara, yöneticilere danış sana sürekli destek olurlar. Biz burada güzel bir aileyiz ;)

 

Balkan pharma için : http://www.balkanpharmaceuticals.com/products bu sayfadan tüm ürünleri görebilirsin. Orjinalini bulursan efsanedir, eczane ürünü kafan rahat çok satan var ülkede ama güven problemi olur genellikle. Moldova menşei şahsen gidip 2 yıl önce halo ve turinabol almıştım kesinlikle her ürünü sonuna akdar hakediyor parayı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rayban47    1

Üstadım ne iyi insansınız ya valla gece gece çok iyi geldi dedikleriniz çok sağolun. Son bir sorum olacak yabancı dilim iyi, ingilizce olarak igf1-lr3 dediğiniz peptid ve ghrp şeysi ile follisiti dediğiniz şeylerin makaleleri varmı sizde araştırma yaptıysanız ben ingilizceden çevirip okumak isterim son isteğim budur çok makbul geçer.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    6

Elbette, lafımı olur.

 

IGF-1 LR3

Insulin-Like Growth Factor-1, Long R3

 

Long[R3] insulin-like growth factor-I (IGF-1 Long[R3] ) is a Human Recombinant, single, non-glycosylated, polypeptide chain containing 83 amino acids. It is an analog of human IGF-1 comprising the complete human IGF-1 sequence with the substitution of an Arginine (Arg or R) for the Glutamic Acid (Glu or E) at position 3 (hence R3), and a 13 amino acid extension peptide at the N-terminus.

This analog has been engineered with the express purpose of increasing biological activity. IGF-1 Long[R3] is significantly more potent than IGF-1 in vitro and in vivo. The enhanced potency is due to the markedly decreased binding of IGF-1 Long[R3] to all IGF binding proteins. These binding proteins normally inhibit the biological actions of IGFs.

 

IGF-1 stands for insulin-like growth factor. It is a natural substance that is produced in the human body and is at its highest natural levels during puberty. During puberty IGF-1 is the most responsible for the natural muscle growth that occurs during these few years. There are many different things that IGF-1 does in the human body

 

Among the effects the most positive are:

• increased amino acid transport to cells

• increased glucose transport

• increased protein synthesis

• decreased protein degradation

• increased RNA synthesis.

 

----------------------

----------------------

 

GHRP-6

Growth Hormone Releasing Peptide – 6

 

GHRP-6 (Growth Hormone Releasing Peptide – 6) is a hexapeptide with a chain comprised of 6 amino acids. It is one of several synthetic met-enkephalin analogs that include unnatural D-amino acids that were developed for their growth hormone releasing activity and are called growth hormone secretagogues. GHRP-6 is a true HGH secretagogue.

This growth hormone releasing peptide is distinct from GHRH and do not act at the GHRH receptor, but instead acts at the growth hormone secretagogue receptor, now renamed as the ghrelin receptor.

It has strong effect on the release of Human Growth Hormone (HGH). Dosed at night for anti-aging purposes and multiple times throughout the day for anabolism. GHRP is often used in conjunction with GHRH CJC-1295 to amplify GH pulse. GHRP can be used effectively in the treatment of GH deficiency. Main use is to promote food intake by stimulating hunger and aid in energy metabolism. The major side effect being a significant increase in appetite due to a stimulating the release of Ghrelin, a hormone released naturally in the lining of the stomach and increases hunger and gastric emptying.

 

Benefits of increased HGH levels through GHRP-6 stimulation include: an increase in strength, muscle mass and body fat loss, rejuvenation and strengthening of joints, connective tissue and bone mass. Enhanced HGH secretion also leads to the liver secreting more IGF-1, which is thought to be the primary anabolic mechanism of action for Growth Hormone.

 

-------------

-------------

 

Follistatin FST-344

Myostatin Inhibitor Polypeptide

 

Follistatin (FST) is a secreted glycoprotein that was first identified as a follicle­stimulating hormone inhibiting substance in ovarian follicular fluid (1, 2). Human Follistatin cDNA encodes a 344 amino acid (aa) protein with a 29 aa signal sequence, an N­terminal atypical TGF binding domain, three Follistatin domains that contain EGF­like and kazal­like motifs, and a highly acidic C­terminal tail.

Follistatin is a secreted protein that binds to ligands of the TGF-Beta family and regulates their activity by inhibiting their access to signaling receptors. It was originally discovered as activin antagonists whose activity suppresses expression and secretion of the pituitary hormone FSH (follicle stimulating hormone).

In addition to being a natural antagonist, follistatin can inhibit the activity of other TGF-Beta ligands including BMP-2,-4,-6,-7, Myostatin, GDF-11, and TGF-Beta1. Follistatin is expressed in the pituitary, ovaries, decidual cells of the endometrium, and in some other tissues.

 

 

Buyur bunlar orjinal makaleler ingilizce makaleden okuman daha yararlı olur tabiki, üreticinin anlattığı bilgiler bunlar. Ben bunları Türkçeleştirecektim vaktim olmamıştı iyi hatırlattın bende 10 güne bunları çevireyim paylaşayım.

 

Sorun olursa yaz az müsade isteyecem gece gelecem tekrar foruma bakarım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

selamunaleyküm sohbetiniz bol olsun. @TreXiaNos içtenliğine dayanamayıp araya daldım :)

konu ve forumda yeniyim. 2 yıllık bir geçmişim var steroid kürüne başlamayı düşündüm ilk kürüm olacak

1-10hafta 500mg testo c

1-10hafta 500mg boldenon

1-8hafta 30mg dianabol

bu şekilde bir kür düşündüm sonra bu forumu ve petidleri keşfettim. biraz karıştırdım fakat yeterli bilgiye sahip değilim "daha sağlıklı temiz" kısmını biraz açarmısın TreXiaNos + ları ve - leri karşılaştırır mısın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×