Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ardaesat

Proviron

Önerilen İletiler

ardaesat    4

Selam arkadaşlar,

Proviron konusu heryerde açıklanmasına rağmen kesin net bir bilgi bulamadım çünkü bir sürü yorum vardır ve bunlarda birbiri ile çelişkili.

Kimi alınan testonun tümünün kullanılmasını sağlar diyor, kimi östrejenden korur diyor, kimi bulk kürlerinde artı yerine eksisi olur kürün verimini düşürür diyor vs.

4 ocakta başlamış olduğum testosteron cypionat 500 mg haftada / deca durabolin 400mg / danabol 45mg küründe

1haftadır proviron almaktayım fakat bırakım mı devam mı edeyim kararsızım. eğer su toplamayı azaltacaksa veya küre zarar verecekse bir anlamı yok ama jinekomasti veya herhangi bir etkiden de korunmak gerekiyor, elimde arimidex de var ama arimidex ağır bir ilaç sonuçta kansere karşı bir ilaç.

özet olarak bu konuda kitlendim.

İşin piri, ustası arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

selamlar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


TreXiaNos    5

Merhaba,

 

Türkiye hariç başka hiçbir ülke sporcuları kürlerinde proviron almıyor. Türkiyedeki sporcuların ya da antrenörlerin bu konuda çok eksikleri var. Proviron normalde kürde alınan testosteronu vücudun tam olarak kullanmasını sağladığı sanılıyor.

 

Hani adam diyor ben 750mg testo alıyorum bunun 500ünü kullanıyo vücut 250 boşa gidiyor ama proviron alırsam 50mg üvücut full testo çalışıyor diyo. Bukadar cahil bir kesim var. Östrojen olmadan kas gelişimi olmaz full testo ile kas artışı sağlanmaz.

 

Ben ABD'de kaldığım dönemlerde orada bu işin ustalarından gördüğüm, bilgi aldığım ve uygulamalarına dikkat ettiğim kişilerde proviron konusunda tek söylenilen cümleler vücutta var olan testoyu baskılayabildiği için ileriki dönemlerde çok büyük problemler yaşatabiliyor onun için bizler kullanmıyoruz ve önermiyoruz. Bu işi gördüğüm adamlar ciddi anlamda bilgi seviyesi yüksek ve çok şampiyon yetiştiren kesim. O yüzden Türkiye'de isterse vücudun kitabını yazmış biriside gelsi provironu önerse ben asla kullanmadım kullanmamda. Az ingilizcen varsa yabancı forumlarda takıl biraz bak, ciddi anlamda bu işi kendine benimsemiş kişilerle iletişime geç provironu sor sana bilimsel açıklama yapacaklardır. Hani sana buradakiler gibi "hacı kullan full testo çalışıyo" "yok provion olmadan kürmü olurmuş" gibi saçma sapan bilmişlik taslamazlar.

 

Testosteron cypionat 500 mg haftada / deca durabolin 400mg / danabol 45mg Kürün içinse provirona gerek yok deca olduğu için ileride jineko sorunu yaşarsan şayet cabaser alabilirsin. Onun harici yan bişey kullanma, danabol 45mg neden tabletler 10mg lık yarıya bölümü alacaksın. Hiç gerek yok piramit şeklindede güzel çalışır, 20mg ile başla 20 30 40 40 30 olarak bitir zirvede bırakma.

 

Herkesin görüşünede saygımız var onuda belirtelim isteyen kullanabilir, sadece şöyle düşün bu peptidturkiye sitesi olmasaydı çoğu insan ülkede peptid nedir bilmezdi. Bu iş elin gavurundan öğrenilir çünkü biz ülke olarak avrupa ve amerikadan 7 - 10 yıl geride geliyoruz.

 

Sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Selamlar,

 

Öncelikle forumda yeni açılan konuların neredeyse hepsinin başında ''tecrübeli hocalar-işin uzmanları- ustalar'' yorum yapsın şeklinde istekler yazıldığını görüyorum. Böyle yazdığınız zaman tecrübeli hocaların çoğu başlığınıza mesaj yazmayacaktır. Bakıyorum eskilerden sadece Trexianos hoca yazıyor.

 

Proviron konusunda ise Trexianos hocamıza kısmen katılmıyorum. Jinekomastiye yatkın bünyelerde D-bol, Anapolon gibi başlangıç tabletleri kullanırken beraberinde arimidex kullanılmasını tezat, proviron kullanılmasını ise faydalı buluyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

cevaplar için teşekkürler

danabol 15mg lık tabletler halinde oldugu ıcın 45mg'a denk gelıyor gunde 3 adet olarak. takıldıgım nokta provıron su tutumunu engellerken arimidex de engellemıyor mu?veya hıcbırsey kullanmasak jınekomastı belırtısı oldugunde arada bır yarım veya ceyrek arımıdex veya provıron kullanılsa olur mu?

cabaser yasadıgım ulkede yok burda her turlu ılacı bulamıyorum ama arımıdex ıle provıron var :)

tesekkurler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

-Arimidex östrojene bağlı jinekomastiyi engeller, Cabaser ise Prolaktine bağlı jinekomastiyi engeller. Decalı kürlerde herkes için olmasa bile birçok kürde bu iki ilacı kullanmak gerekebilir.

 

-Proviron su tutumunu arimidex kadar azaltmaz çalışma prensipleri ve etkileri farklı. O yüzden oral steroidlerle birlikte proviron kullanıldığında hem su tutup hem de (bu dozlarda) jinekomastiden korunabilirsiniz. Oral kür bittiğinde ise provironu bırakıp Arimidexe düşük dozlarda başlayabilirsiniz.

 

-Prolaktin inhibitörü olarak ise Cabaser bulamıyorsanız; Dopergin, Gynodel, Parlodel, Norloplac eczanelere sorun.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

çok teşekkürler nacizane bilgiler için. provirona devam edicem o zaman arimidex te çekmecede bekleyecek.

için kötü tarafı pct için burda pregyl de yok : ) tr de eczanede satılır mı bu ilaç ver her eczacı yapmayı kabul edermi?=

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

tamamdır buna bi bakım burda var mı?bi araştırma yapım dedim burda steroid var mı yokmu nereye sorsam yok diyolar ama ciddi vücutlu adamlar var ve bunlar kullanıyor kesin.sanırım herşey fransadan geliyo

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardaesat    4

muadile bakım bu ulkede satılıyomu dedim. steroid falan da bulamadım hiç burda ama illaki vardır dedim.

turkıyeden getırtmekte sıkıntı oluyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Türkiyede satılmasa muadili neden vereyim sana :) Pregnyl olmadığı için muadili verdim ki eczaneden onu alın diye. Sen hangi ülke için soruyorsun onu söylesen daha iyi sonuç alırdık bence.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

İyide ben nasıl bilebilirim onu konuyu açarken ben Türkiyede değilim şeklinde bir mesaj göremedim şimdi diyorsunuz, nasıl tahmin edelim senin bu ülkede olmadığını :) Orada eczanelere sorun yoksa yapacak bişey yok.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SaVaS    3
bir de proviron almazsam başka bir şey almama gerek var mı?sonuçta testo-deca-danabol kürü

 

prolaktin oynarsa cabaser gerekebilir.

 

armatize olma seviyeni düşürmek istersen 3 günde 1 arimidex yada 2 günde yarım tablet olabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×