Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kürlüatletik

Kür içerisinde hipertansiyon

Önerilen İletiler

Merhabalar 500 mg testo / 400 bolde küründeyim.Tansiyonumu ölçtüğümde hep 14-7 15-8 civarında geziyor.Hastaneye gittim kan değerlerime baktırdım, ekg çektirdim kalp ile alakalı kana baktırdım bir sıkıntı çıkmadı.Bir tarafa sorduğum da suyu arttır tuzu azalt ve kan aldır diyor başka bir tarafa sorduğum da pazartesi perşembe tansiyon ilacı kullanman gerekiyor diyor (telvis plus) ne yapsam bilemedim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rota    227
kürlüatletik, 1 dakika önce yazdı:

Merhabalar 500 mg testo / 400 bolde küründeyim.Tansiyonumu ölçtüğümde hep 14-7 15-8 civarında geziyor.Hastaneye gittim kan değerlerime baktırdım, ekg çektirdim kalp ile alakalı kana baktırdım bir sıkıntı çıkmadı.Bir tarafa sorduğum da suyu arttır tuzu azalt ve kan aldır diyor başka bir tarafa sorduğum da pazartesi perşembe tansiyon ilacı kullanman gerekiyor diyor (telvis plus) ne yapsam bilemedim?

Kürde tansiyonun çıkması yan etki değil, olası beklenen bir etkidir. Gayet normal. Dozajların az değil üstüne boldenon kullanıyorsun. Telmisartan kullanabilirsin. Çevremde epey fazla kullanan var. Tansiyonu ve kötü kolesterolü düşürmede etkili.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota, 25 dakika önce yazdı:

Kürde tansiyonun çıkması yan etki değil, olası beklenen bir etkidir. Gayet normal. Dozajların az değil üstüne boldenon kullanıyorsun. Telmisartan kullanabilirsin. Çevremde epey fazla kullanan var. Tansiyonu ve kötü kolesterolü düşürmede etkili.

Hocam rica etsem haftada kaç kere kaç mg alıyorlar sorabilir misin? Vallaha canım çol sıkıldı bu tansiyondan birde 5 haftadır kullanmadım tansiyon ile devam ettim telaşlık bir durum yoktur değil mi kanım çok temiz çünkü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
kürlüatletik, 15 dakika önce yazdı:

Hocam rica etsem haftada kaç kere kaç mg alıyorlar sorabilir misin? Vallaha canım çol sıkıldı bu tansiyondan birde 5 haftadır kullanmadım tansiyon ile devam ettim telaşlık bir durum yoktur değil mi kanım çok temiz çünkü

40 mg kullanabilirsin. Telaşlık bir durum yok. Tansiyon kür yapan herkesin ortak problemi. Kürün insan vücuduna yıllar sonra ağır zararlar vermesinin sebebi de tansiyon.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota, 14 dakika önce yazdı:

40 mg kullanabilirsin. Telaşlık bir durum yok. Tansiyon kür yapan herkesin ortak problemi. Kürün insan vücuduna yıllar sonra ağır zararlar vermesinin sebebi de tansiyon.

Çok sordum hocamda tek tableti 80 mg 4 e bölüp haftada 2 gün 20 şer den 40 mı alayım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
kürlüatletik, Bir saat önce yazdı:

Çok sordum hocamda tek tableti 80 mg 4 e bölüp haftada 2 gün 20 şer den 40 mı alayım 

image.png.bb47ddf1a7674147cac39a1a86ea478d.png

40 mg tek seferde alabilirsin sorun olmaz. Doktor değilim, ancak hepimizin bildiği gerçek düşük dozda başlayıp vücuda olan tepkisini görmek gerekir. Bu yüzden 20 mg ile başlaman daha doğru. 80 mg kullananlarda var. Tamamen sana bağlı. Tansiyonun bu seviyelerde geziyorsa 20 ile başla. Telviste aynı etken maddeye sahip bir ilaç.

Ancak telmitek daha ucuz ve 40 mg dozajında. Günde 20 mg sabah kalkınca aç karnına al. İnternetten temin etme eczanelerden al. 

image.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota, 26 dakika önce yazdı:

image.png.bb47ddf1a7674147cac39a1a86ea478d.png

40 mg tek seferde alabilirsin sorun olmaz. Doktor değilim, ancak hepimizin bildiği gerçek düşük dozda başlayıp vücuda olan tepkisini görmek gerekir. Bu yüzden 20 mg ile başlaman daha doğru. 80 mg kullananlarda var. Tamamen sana bağlı. Tansiyonun bu seviyelerde geziyorsa 20 ile başla. Telviste aynı etken maddeye sahip bir ilaç.

Ancak telmitek daha ucuz ve 40 mg dozajında. Günde 20 mg sabah kalkınca aç karnına al. İnternetten temin etme eczanelerden al. 

Hocam haftanın her günü mü yoksa haftanın 2 günü mü kullanmak lazım? Birde sonrasında sürekli tansiyon düşürmek için ilaca bağlı kalmıyayım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
kürlüatletik, 11 dakika önce yazdı:

Hocam haftanın her günü mü yoksa haftanın 2 günü mü kullanmak lazım? Birde sonrasında sürekli tansiyon düşürmek için ilaca bağlı kalmıyayım

Hocam imkan varsa doktorla görüş en kötü aile hekimine sor fikir al. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
proliqht1, 35 dakika önce yazdı:

Hocam imkan varsa doktorla görüş en kötü aile hekimine sor fikir al. 

tarihinde swezy tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
kürlüatletik, 56 dakika önce yazdı:

Her gün kullan.

swezy, 9 dakika önce yazdı:

bro ben vazgeçtim lantus ya da humalog alıcam 😁

Al lan. Sen alırsan lantus veya insülin türevi bende alıp vurmazsam ne olayım buraya da yazıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Rota, Şimdi yazdı:

Al lan. Sen alırsan lantus veya insülin türevi bende alıp vurmazsam ne olayım buraya da yazıyorum.

KQJSKQJSJWJ yanlış yere yazdım çaktırmaaa. humalog ya da lantus alıcam reflüm azdı bi kaç haftadır biraz dizginleyeyim hemen alıcam konu açarım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.