Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

proliqht1

Eczane bayer rimabolan harici marka kullanan var mı?

Önerilen İletiler

proliqht1    147

Merhabalar eczanelerde rimabolan olmadığı için bu konuyu açmak istedim. X marka rimabolan kullanıp memnun olan var mı.  Bilgili insanlar bilgisini aktarırsa benim gibi rimabolan arayan ve isteyen insanlar için güzel olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BLACAXELOT    40
proliqht1, 6 saat önce yazdı:

Merhabalar eczanelerde rimabolan olmadığı için bu konuyu açmak istedim. X marka rimabolan kullanıp memnun olan var mı.  Bilgili insanlar bilgisini aktarırsa benim gibi rimabolan arayan ve isteyen insanlar için güzel olur.

Hocam ben bulabiliyorum ama maalesef size temin edemem çünkü ben satıcı değilim  tafsiye ediyim eczaneden bile alırken güvenmeyin ama eczanede rimobolan var arayınca buluyorsunuz @Loving hocama bir sorun belki vardır şunuda söyliyim eczaneden aldınızdada tek tek incelemekten çekinmeyin ilaçtan anlamıyorsanız nasıl gerçekmi değilmi diye sorun yardımcı oluruz daha yeni bir sahte rimobolan vakası var forumda

tarihinde BLACAXELOT tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
BLACAXELOT, 2 saat önce yazdı:

Hocam ben bulabiliyorum ama maalesef size temin edemem çünkü ben satıcı değilim  tafsiye ediyim eczaneden bile alırken güvenmeyin ama eczanede rimobolan var arayınca buluyorsunuz @Loving hocama bir sorun belki vardır şunuda söyliyim eczaneden aldınızdada tek tek incelemekten çekinmeyin ilaçtan anlamıyorsanız nasıl gerçekmi değilmi diye sorun yardımcı oluruz daha yeni bir sahte rimobolan vakası var forumda

32 adet bulabildim. 50 60 arasına kadar toplayacağım rimabolan. Farklı ilçelere gidip geliyorum. Bilmediğim saçma markaları kullanmaktansa gezer dolaşır Bi şekilde bulurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BLACAXELOT    40
proliqht1, 11 dakika önce yazdı:

32 adet bulabildim. 50 60 arasına kadar toplayacağım rimabolan. Farklı ilçelere gidip geliyorum. Bilmediğim saçma markaları kullanmaktansa gezer dolaşır Bi şekilde bulurum.

Hocam yine bulduğunuza şükür  her eczaneye sınırlı geliyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147

Evet valla şükür 2.5 3 aylık rimabolan çıktı. Devamını artık yavaş yavaş toplayacağız veya burak hocaya sorarız varsa 1 flakon alırız yeterli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
BLACAXELOT, 3 saat önce yazdı:

O bir istisnai durum. Bu gün sordum dedim arkadaşın ilacı sahte çıkmış dedim 3 eczacı birbirine baktı güldü dedi Allah korusun bize girerler çıkmazlar işimizden oluruz diye baya söylendiler. O adam tam bir o... akç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halfmoon37    31
Rota, 14 dakika önce yazdı:

O bir istisnai durum. Bu gün sordum dedim arkadaşın ilacı sahte çıkmış dedim 3 eczacı birbirine baktı güldü dedi Allah korusun bize girerler çıkmazlar işimizden oluruz diye baya söylendiler. O adam tam bir o... akç.

Bugün işim yoktu iki saat dolaştım 4 tane buldum 2 tane de depocu yarın getirecek toplam 6 tane bulabildim. Bu sefer hepsi en son seri ve sistemden okutarak aldım. Ağzımız yandı bi kere. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
Halfmoon37, 16 dakika önce yazdı:

Bugün işim yoktu iki saat dolaştım 4 tane buldum 2 tane de depocu yarın getirecek toplam 6 tane bulabildim. Bu sefer hepsi en son seri ve sistemden okutarak aldım. Ağzımız yandı bi kere. :)

Reis sen ne yaptın ya o rimobolanlar sahtemiymiş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
proliqht1, 13 dakika önce yazdı:

Muhtemelen sahte. Serisi vesaire baya eski ayrıca enjektöre hemen geliyor ilaç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
Rota, 6 dakika önce yazdı:

Muhtemelen sahte. Serisi vesaire baya eski ayrıca enjektöre hemen geliyor ilaç.

O zaman sahtedir dediğin gibi. Ampuldeki ilaç  Yarısı yukarıda yarısı aşağıda kalıyor normalde o kadar değişik bir formu var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
proliqht1, 1 dakika önce yazdı:

O zaman sahtedir dediğin gibi. Ampuldeki ilaç  Yarısı yukarıda yarısı aşağıda kalıyor normalde o kadar değişik bir formu var. 

Aynen adamda ki ayrı cesaret.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147

Koskoca eczane nasıl yapar ya. Ruhsatı iptal olur daha eczane açamaz oradan gelecek 300 500 tl ye tenezzül ediyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halfmoon37    31
proliqht1, Bir saat önce yazdı:

İnceleme ürünü şu an bayer türkiye’de. Onlar da almanya’ya teste sokacaklar sonrası Allah kerim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
Halfmoon37, 9 dakika önce yazdı:

İnceleme ürünü şu an bayer türkiye’de. Onlar da almanya’ya teste sokacaklar sonrası Allah kerim. :)

O eczanenin içine girecen ha takipteyim.

tarihinde Rota tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BLACAXELOT    40
Halfmoon37, 3 saat önce yazdı:

Vallaha hocam ilaç sahte çıkarsa yaşadın aç davayı al paranı :) rimobolanlar bedavaya gelir

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.