Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

swezy

Tren yan etki?

Önerilen İletiler

scorocco    113
gymibo, 1 saat önce yazdı:

Bro bende gece uykusuzluk ve terlemesi yaptı SP marka. Onun disinda bir yan etki gormedim

Aynı bende sp kullandım terleme hat safada idi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

cemkuray    22
swezy, 1 saat önce yazdı:

abi seni çok seviyorum tepkilerin samimiyetin kral adamsın 😁 

daha az kızsın diye diyosun itiraf et :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
swezy, 2 saat önce yazdı:

kesinlikle katılıyorum deca bir başka. en azından insanlar için 😁. treni bölmüştüm enjektörde 03 ml kalmış, dün vurduğum da 0.5ti. millet 300 500 vuruyor, 90-100mg beni kevgire çevirdi. ne ayak bunlar😅 gerçi onların ilacında hammadde yoktu doğru

Yağın içine gitmesin bari turuncu enjektör ile vur. İğnesini tak bunun ucuna sadece. Tabi vücudunu en iyi sen bilirsin tamamen kasa gidiyorsa problem yok. Akıntı vesaire içten olup ödemde yapıyor bazen. Bide omuzdan yapıyorsan sağ omuzdan yap treni, kalbe uzak olmalı vurduğun yer.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Rota, 2 dakika önce yazdı:

Yağın içine gitmesin bari turuncu enjektör ile vur. İğnesini tak bunun ucuna sadece. Tabi vücudunu en iyi sen bilirsin tamamen kasa gidiyorsa problem yok. Akıntı vesaire içten olup ödemde yapıyor bazen. Bide omuzdan yapıyorsan sağ omuzdan yap treni, kalbe uzak olmalı vurduğun yer.

bu uç (13mm26g) ile omuzdan kasa ulaşabiliyorum hocam, sağ omuz tavsiyesi için teşekkür ederim <3

cemkuray, 5 dakika önce yazdı:

daha az kızsın diye diyosun itiraf et :D

ahahah çaktırmaa😁 şaka bir yana çok klas adam değil mi🙂

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
swezy, 5 dakika önce yazdı:

bu uç (13mm26g) ile omuzdan kasa ulaşabiliyorum hocam, sağ omuz tavsiyesi için teşekkür ederim <3

ahahah çaktırmaa😁 şaka bir yana çok klas adam değil mi🙂

Bro bu sanirim insulin ignesi degil mi peptid vurdugumuz deri alti enjeksiyon icin? ilaclar cok yagli oldugu icin gitmez diye dusunuyordum ama gidiyor mu? bicepsten vursam nasil olur acaba hah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
gymibo, Şimdi yazdı:

Bro bu sanirim insulin ignesi degil mi peptid vurdugumuz deri alti enjeksiyon icin? ilaclar cok yagli oldugu icin gitmez diye dusunuyordum ama gidiyor mu? bicepsten vursam nasil olur acaba hah

Gidiyor cayır cayır. Bastır biraz dediği gibi. Ben kalfa insülin iğnesi ile girmeyi düşünüyorum. Çok merak ediyorum ilkleri deneyeceğim.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
gymibo, Şimdi yazdı:

brom evet 13 mm 26 g diye geçiyor bu enjektör insülin ignesi, peptid için biraz uzun bence. biceps için uygun diye düşünüyorum fakat biceps ağrılı olur dikkat et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
Rota, 4 dakika önce yazdı:

Gidiyor cayır cayır. Bastır biraz dediği gibi. Ben kalfa insülin iğnesi ile girmeyi düşünüyorum. Çok merak ediyorum ilkleri deneyeceğim.

swezy, 4 dakika önce yazdı:

brom evet 13 mm 26 g diye geçiyor bu enjektör insülin ignesi, peptid için biraz uzun bence. biceps için uygun diye düşünüyorum fakat biceps ağrılı olur dikkat et

O halde deneyeyim e vitamini ile :) uzun igne beni biraz geriyor kendi enjeksiyonumu hic yapmadim tek basima. Saglikci olunca illa ki birine yaptiriyorum :) Omuzu deneyecegim once. Yağda kaldigini nasil anlayabiliriz yani kasa girdigime nasil emin olabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
gymibo, Şimdi yazdı:

O halde deneyeyim e vitamini ile :) uzun igne beni biraz geriyor kendi enjeksiyonumu hic yapmadim tek basima. Saglikci olunca illa ki birine yaptiriyorum :) Omuzu deneyecegim once. Yağda kaldigini nasil anlayabiliriz yani kasa girdigime nasil emin olabilirim

Diyelim ki bacağına girdin, hafif yağlısın iğne bir yere temas ediyor hissediyorsun sonra orayı deliyorsun enjeksiyon yapıyorsun. Ama yağa enjeksiyonda hem biraz akma oluyor hemde hissetmiyorsun. Enjeksiyon sonrası kızarıklık bölgede biraz şişme meydana geliyor. İlacın sahteyse, steril değilse muhtemelen apse yapar veya enfeksiyon kapar o bölge. Ama iğne kas dokusuna girdiği zaman hissediyorsun o bölgede garip hissi. Nasıl tarif edeyim :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
Rota, 9 dakika önce yazdı:

Diyelim ki bacağına girdin, hafif yağlısın iğne bir yere temas ediyor hissediyorsun sonra orayı deliyorsun enjeksiyon yapıyorsun. Ama yağa enjeksiyonda hem biraz akma oluyor hemde hissetmiyorsun. Enjeksiyon sonrası kızarıklık bölgede biraz şişme meydana geliyor. İlacın sahteyse, steril değilse muhtemelen apse yapar veya enfeksiyon kapar o bölge. Ama iğne kas dokusuna girdiği zaman hissediyorsun o bölgede garip hissi. Nasıl tarif edeyim :D 

İlaçlar sp sikinti yok 😄😄😄 bos enjektorle deniyeyim ilk basta o zaman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
gymibo, 14 dakika önce yazdı:

Yeşil ucun kısa olanı var , Uzun ile ilacı çek sonra kısa ucu takıp omuzdan vurabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
proliqht1, 8 dakika önce yazdı:

Yeşil ucun kısa olanı var , Uzun ile ilacı çek sonra kısa ucu takıp omuzdan vurabilirsin.

çapı çok geniş ağrı yapar ve enjeksiyonu yarıda bırakır yüksek ihtimal, bu enjektör acısız çünkü çok ince hissetmez bile. yeşil uç da alsın ekstradan onunla ilacı çeker bununla da enjeksiyon yapar 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
swezy, 16 dakika önce yazdı:

çapı çok geniş ağrı yapar ve enjeksiyonu yarıda bırakır yüksek ihtimal, bu enjektör acısız çünkü çok ince hissetmez bile. yeşil uç da alsın ekstradan onunla ilacı çeker bununla da enjeksiyon yapar 

Kardeşim neden acı ağrı yapsın senin attığın iğne ile ilaç gitmiyor ki . Sustanon rimabolan falan vurdum ben onunla ilacı zar zor sıktım .  Ben bu yeşil uç ile tek başıma bile rahat yapabiliyorum , yanıma bir kişiyi alıyorum tıpayı geri çektiriyorum sonra yavaş yavaş enjekte ediyorum. Enjeksiyon bitiminden sonra 10  sn beklerim iğne içerideyken sonra çıkartıp pamukla bastırırım. (Pamuk sade üzerine alkol sıkmadan):

gymibo, 14 dakika önce yazdı:

Yağ dokusuna giderse ilaç yine de vucutta aktif olur mu?

Bacağa vurma şişiyor topallıyorsun en temizi omuz. Yaşın 25 falansa omuzunda çocukluktan kalan izler vardır aşılardan dolayı. Oraların altına üstüne vurabilirsin rahatlıkla. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
proliqht1, Şimdi yazdı:

Bacağa vurma şişiyor topallıyorsun en temizi omuz. Yaşın 25 falansa omuzunda çocukluktan kalan izler vardır aşılardan dolayı. Oraların altına üstüne vurabilirsin rahatlıkla. 

aynen 25 yasindayim bro,sol omuzumda asi izi mevcut. bi karis ustunden vururum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
gymibo, Şimdi yazdı:

aynen 25 yasindayim bro,sol omuzumda asi izi mevcut. bi karis ustunden vururum

Yüklememi ister misin buraya hangi uç ile vuracağını. Ben boldenon ıle enanthate vuruyorum hiç sorun sıkıntı olmuyor enjeksiyonlarda. Bacaktan kalçadan vs denedim mahvetti beni. Kalçada bir sürü sinir var ve sağlıkçı bulacaksın ki vurdurasın. Omuzdan sağlıkçıya gerek kalmıyor steril temiz yapıldıktan sonra 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
proliqht1, Şimdi yazdı:

Yüklememi ister misin buraya hangi uç ile vuracağını. Ben boldenon ıle enanthate vuruyorum hiç sorun sıkıntı olmuyor enjeksiyonlarda. Bacaktan kalçadan vs denedim mahvetti beni. Kalçada bir sürü sinir var ve sağlıkçı bulacaksın ki vurdurasın. Omuzdan sağlıkçıya gerek kalmıyor steril temiz yapıldıktan sonra 

Bu gobekten vurdugumuz uc degil mi kisacik olan? peptidte kullanmistim. Yesil ucluyla ilaci cekerim o ucla vururum. İstemedigim kadar saglikci arkadasim var bende saglikciyim :) rastgele birine vurdurabiliyorum fakat surekli birine rica etmek yoruyor kendi kendime yapmzk istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147

Soldaki ile ilacı çekiyorsun sonra uzun ucu çıkartıp atiyosun çöpe.  Sağdaki iğnenin ucunu 5 ml enjektöre takıyorsun ve yapiyosun omuzdan. Sonuna kadar şok sabit tut tıpayi birine geri çektirmek yeterli. İlacı sen yavaş yavaş basarsın sonra.

20230110_203155.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
swezy, 50 dakika önce yazdı:

peptid için kullanılmaz uzun kalın geliyor peptidler değerli peptid için 8mm kullanılıyor. Bu iğneyi kullanıyoruz peptidler için

https://www.n11.com/urun/bd-micro-fine-insulin-enjektoru-05-ml-1-paket-100-adet-2630786?magaza=iremtibbiurunler&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
proliqht1, 42 dakika önce yazdı:

Kardeşim neden acı ağrı yapsın senin attığın iğne ile ilaç gitmiyor ki . Sustanon rimabolan falan vurdum ben onunla ilacı zar zor sıktım . 

artık hafta saymıyorum fakat 10-15 hafta only sustanon yaptım ve hepsini de bu uçla yaptım hocam. sadece omuzdan yaparken bastırmak biraz zor olabiliyor ama gayette gidiyor ilaç. hem bacaktan hem omuzdan çok temiz bi seçim. çapı kalın olan uçlar girerken ağrı yapıyor. ondan bunu öneriyorum. tabi herkesin tercihi farklı olabilir, ve yağ oranına göre değişir boyut kısa kalabilir fakat kuru vücutlar için gayet iyi👍🏻

galicik, 30 dakika önce yazdı:

peptid için kullanılmaz uzun kalın geliyor peptidler değerli peptid için 8mm kullanılıyor. Bu iğneyi kullanıyoruz peptidler için

https://www.n11.com/urun/bd-micro-fine-insulin-enjektoru-05-ml-1-paket-100-adet-2630786?magaza=iremtibbiurunler&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

aynen peptid için kullanılmaz, insülin için bile uzun bi uç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
gymibo, 2 saat önce yazdı:

Yağ dokusuna giderse ilaç yine de vucutta aktif olur mu?

Evet vücut onu her şekil alıyor merak etme.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191

enjeksiyondan sonraki 2.gün editi; bu gün anlık olarak huzursuzluk yaşıyorum yerimde duramıyorum, 2-3 kere oldu bu. paranoya resmen😃. hafif bulantılar oluyor ara sıra hemen geçiyor peşine köpek gibi açlık başlıyor...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gymibo    137
swezy, 27 dakika önce yazdı:

enjeksiyondan sonraki 2.gün editi; bu gün anlık olarak huzursuzluk yaşıyorum yerimde duramıyorum, 2-3 kere oldu bu. paranoya resmen😃. hafif bulantılar oluyor ara sıra hemen geçiyor peşine köpek gibi açlık başlıyor...

Bro enanthate esterde bu kadar cabuk yanetki gormen plasebo olabilir mi :/ bilgili arkadaslar daha net cevap verir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
gymibo, 11 dakika önce yazdı:

Bro enanthate esterde bu kadar cabuk yanetki gormen plasebo olabilir mi :/ bilgili arkadaslar daha net cevap verir 

inan bilmiyorum ama uzun süredir ilk defa böyle şeyler yaşayınca plasebo gibi gelmedi bana, belkide tamamen ben uyduruyorum bilmiyorum brom🤔

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cemkuray    22
swezy, Bir saat önce yazdı:

inan bilmiyorum ama uzun süredir ilk defa böyle şeyler yaşayınca plasebo gibi gelmedi bana, belkide tamamen ben uyduruyorum bilmiyorum brom🤔

Ben de burak hocadan tren enanth aldım pazartesi vurdum hala bir yan etki göremedim şuanlık hafif paranoyak gibiyim o doğam da var kız arkadaşlarım az çekmediler benden onun dışında öksürük gece terlemesi de oldu gibi kısa kollu giydiğim halde terledim gece, hocam bence çok düşünüyosun ondan hissetmiş gibi manipüle ediyosun beynini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.