Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kürlüatletik

Kür içinde arimidex ve cabaser

Önerilen İletiler

Arkadaşlar selam testo + bolde küründeyim.Enjeksiyon günleri e2 yi baskılamak için 1 mg arimidex alıyorum.Ekstra olarak prolaktin seviyesini düşürmek için cabaser almaya gerek var mı yoksa kan tahlili sonuçlarıma göre mi devam edeyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

swezy    191
kürlüatletik, 16 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar selam testo + bolde küründeyim.Enjeksiyon günleri e2 yi baskılamak için 1 mg arimidex alıyorum.Ekstra olarak prolaktin seviyesini düşürmek için cabaser almaya gerek var mı yoksa kan tahlili sonuçlarıma göre mi devam edeyim?

hocam arimidex cabaser gibi ilaçlar kafaya göre alınmaz, test verirsin yüksek ise değerler kullanırsın veya yüksek olduğunu hissedersin yine kullanırsın ama her enjeksiyonda kullanmak nedir ?zaten küründe östrojeni ve prolaktini aman aman yapacak bir ürün de yok😩

tarihinde swezy tarafından düzenlendi
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
kürlüatletik, 20 dakika önce yazdı:

Östrojen olmadan Testo yükselemez. Baskılaman yanlış. Cabaser kullanmana hiç gerek yok şalterler iner dikkat et :D Tren küründe bile haftada 1 alınır duruma göre 2. Şu an bir şey kullanmana gerek yok. İlerde sorun olursa test yaptırıp paylaşırsın burada.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
kürlüatletik, 7 dakika önce yazdı:

Buğra keskin iki günde bir 1 mg Güray aydın haftada 1-2 mg arimidex öneriyor onlardan yola çıkarak öyle yorum yaptım

İsim vermek yasak dostum. Engel yemeden sil. Söylediğin isimlerde sağdakini tanıyorum ama böyle bir düşünce çok yanlış. Zaten öneriyorlar. Haftada 1 almak ciddi anlamda kürü baltalamaz ama ben dahil bir çok kişi yan etki görmeden kullanmamıştır. Ayrıca testi görmeden kullanmak daha yanlış.

tarihinde Rota tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
kürlüatletik, 24 dakika önce yazdı:

Buğra keskin iki günde bir 1 mg Güray aydın haftada 1-2 mg arimidex öneriyor onlardan yola çıkarak öyle yorum yaptım

Ya bu adamlar artık bu ilaçlarla dans ediyorlar bu ilaçlar bu adamlarda baskı oluşturmuyor o yüzden olabilir mi acaba her denileni yapsak ohohoho. Kulaktan dolma ağırlık kaldırırsın da kulaktan dolma anabolizan kullanılmaz... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
galicik, 1 dakika önce yazdı:

Ya bu adamlar artık bu ilaçlarla dans ediyorlar bu ilaçlar bu adamlarda baskı oluşturmuyor o yüzden olabilir mi acaba her denileni yapsak ohohoho. Kulaktan dolma ağırlık kaldırırsın da kulaktan dolma anabolizan kullanılmaz... 

3 Oral ürünü aynı anda kür yapıp milletin ciğerini eline veren T.f?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
Rota, Şimdi yazdı:

3 Oral ürünü aynı anda kür yapıp milletin ciğerini eline veren T.f?

Bunu da yaptı mı bu adam vay bee şimdide sp labs getirmiş ilaçları paylaşmış fiyat listesi istedim fiyatlar komik geldi bizim yerlilere yakın fiyatları.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
galicik, Şimdi yazdı:

Bunu da yaptı mı bu adam vay bee şimdide sp labs getirmiş ilaçları paylaşmış fiyat listesi istedim fiyatlar komik geldi bizim yerlilere yakın fiyatları.

Flakonun tipinden anladım ben. İşte Lideerrr yazmış bi de. Fiyatı sormadım fiyatlar ne idi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
Rota, 1 dakika önce yazdı:

Flakonun tipinden anladım ben. İşte Lideerrr yazmış bi de. Fiyatı sormadım fiyatlar ne idi?

bolde 780

testo enant 680

prop 580

masteron 850 

ki iranlar bile artık son zamlarla 600-700 arasına oturmaya başladı.

tarihinde galicik tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
galicik, Şimdi yazdı:

bolde 780

testo enant 680

prop 580

masteron 850 

Powerlar en azından yüksekten kitliyordu yazık be :D

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
Rota, Şimdi yazdı:

Powerlar en azından yüksekten kitliyordu yazık be :D

hahahahhah 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Serhatt    0

selam dostum, kür esnasında arimidex kullanılabilir fakat küründe %15 lik bir kayıp yaşayabilirsin 2 haftada 1 almak mantıklı olur fakat östrojen seni dolu tutar arimidexin yarattığı etki sonucu biraz su kaybı yaşabilirsin amacın kür esnasında jino önlemi ise tamoxsifen alabilirsin benim önerim kür sonrası bir kan testi alman ve memu ucu hissiyatına göre tamoxifeni 2 günde 1 alman arimidexi ise 4-5 günde 1 alıp 20 gün sonra tekrar kan testini incelemen ek olarak kür esnasında serbest testo oranına dikkat et bunuda yine kan testi vermeden bilemezsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.