Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

AndrogenicAnwalt

Test prop - tren ace

Önerilen İletiler

Arkadaşlar merhabalar,

Daha önce bir entry girmiştim ancak o entry'den sonra çok şey oldu.

Son 3 haftanın ilk 1 haftasında 350 mg Test - 350 mg Tren, son 2 haftasında ise 525 mg Test ve Tren kullandım. ikisinden de 525'er MG kullanmaya devam etmekteyim. Bu ay sonunda da kan testi olacağım

Kürün genel görünümü:

Tren Cut

Haftada 525 mg Test Prop ve Tren Ace (Günde 75'er MG) (ilk 3 hafta SP, sonra ZPHC)

3.5 günde bir Exetil 12.5

2 günde bir 500 mg UDCA

3.5 günde bir 0.25 mg Dostinex

50mg T3

Öncelikle size Steroidler ile alakalı hikayemi anlatayım; son 2 senedir TR'de ikamet ediyorum ve yurtdışındaki masterim süresinde 2 kür gerçekleştirmiştim; (Test E, 500 mg, D-Bol 30 mg) (Test E 750mg Deca 600 mg). Blast and Cruise olarak gitmek kararı aldım. En son ve sağlıklı kürüm 600 mg'lik bir sustanon kürüydü) Kürlerim genellikle 15-20 hafta sürer. Kan değerlerime göre HCG, UDCA, Exetil ve Dostinex kullanımımı ayarlarım. Ancak TR'de son 1 senedir böyle bir şansım olmadı. Kaldı ki son kürümde (800 EQ, 500 Test) her türlü sahtesine denk gelip 2 kere hastanenin yoğun bakımında soluğu almak da yardımcı olmadı. Ayrıca bir araba kazası geçirmeme rağmen son kürüme devam ettim. Hep bacaklarım ödemden şişiyor ve ateşleniyordum. Sebebini kürün sonundan 4 hafta sonra araştırma yapınca anladım. Sahte steroidler. İş yüküm olmadığı kadar fazla olduğu için kan testlerimi bu ayın sonunda olacağım ve rezalet sonuçlar bekliyorum. Bu Blast'imi 12 hafta tutacağım. Yani Şubat'ın ortasında biteceğini öngörüyorum bir aksilik olmazsa. Bu kürün başında da Vortex kullanmak gibi bir hata yaptım (Küre dahil olmayan 10 gün boyunca sonra flakonları direkt çöpe attım) ve sonrasında TRT dozunda 2 hafta boyunca Cruise yaptım

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


 

Düşük MG'de yapacağından daha iyi etki gösteriyor. Yan etkilerden de rahatsız değilim, fazla sinir ve gece terlemeleri dışında bir sorunum yok. İştahsızlık var ama günde 2200 KCAL tüketebiliyorum (90 kg 1.83 %11) İleride bu kullanıma ilişkin sağlık sorunu oluşacağını düşünmüyorum, yıllarca bu ilaçları kullanıp da sağlıklı olan onlarca insan var. Eğer olur da bir sorun oluşursa da olanların sorumluluğunu almaktan başka çarem yok, sevdiğim ve kendime empoze ettiğim yaşam biçimi bu.  Form fotoğrafı maalesef atamıyorum ocaktan sonra atabilirim. Telefonum bozuk ve şimdilik şirket telefonu kullanıyorum.

 

İngiliz Kemal, 23 dakika önce yazdı:

Hocam mg kar neden bu kadar yüksek

 

Toleransım yüksek olduğu için MG yüksek tutuyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×