Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

swezy

Enjeksiyon sonrası apse

Önerilen İletiler

swezy    191

Birkaç konu açtım bununla ilgili fakat hala çözüm bulamadım. yaşadığım ilçede bir adet hastane var ve acilinde mr olmadıgı için  başka bir ilçeye yönlendirdi. gittiğim diğer hastane de mr çekmedi antibiyotik yazıp yolladı. çok sinir oldum bu duruma bacagımda kocaman apseyle geziyorum. kendim çekebilirim sanırım veya hiç denemeden başka bir ilçede özel bir hastanenin aciline gitsem apseyi çekerler mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BLACAXELOT    40
swezy, 19 dakika önce yazdı:

Birkaç konu açtım bununla ilgili fakat hala çözüm bulamadım. yaşadığım ilçede bir adet hastane var ve acilinde mr olmadıgı için  başka bir ilçeye yönlendirdi. gittiğim diğer hastane de mr çekmedi antibiyotik yazıp yolladı. çok sinir oldum bu duruma bacagımda kocaman apseyle geziyorum. kendim çekebilirim sanırım veya hiç denemeden başka bir ilçede özel bir hastanenin aciline gitsem apseyi çekerler mi?

Hocam geçmiş olsun apseyi ameliyatla alıyorlar diye biliyorum sıcak press ve antibyotiği deneyin 1 haftaya düzelmesse malesef hastane son çağreniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
BLACAXELOT, 1 dakika önce yazdı:

Hocam geçmiş olsun apseyi ameliyatla alıyorlar diye biliyorum sıcak press ve antibyotiği deneyin 1 haftaya düzelmesse malesef hastane son çağreniz

teşekkür ederim hocam fakat bekledikçe daha kötüye gidicek gibi duruyor. bi kaç kişi apseyi iğne yardımıyla çekmiş forumda. ameliyat biraz daha kötü durumlarda sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
swezy, 3 dakika önce yazdı:

teşekkür ederim hocam fakat bekledikçe daha kötüye gidicek gibi duruyor. bi kaç kişi apseyi iğne yardımıyla çekmiş forumda. ameliyat biraz daha kötü durumlarda sanırım

Mümkünse apsenin görüntüsünü at. Birde apseyi yapmayı nasıl başardın? İlacın büyük çoğunluğunu yağın veya etin içine enjekte etmiş olman gerekiyor. Antibiyotik kullanmaya devam et. Bir kaç gün daha bekle ve durumu konu altına güncelle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Rota, 22 dakika önce yazdı:

Mümkünse apsenin görüntüsünü at. Birde apseyi yapmayı nasıl başardın? İlacın büyük çoğunluğunu yağın veya etin içine enjekte etmiş olman gerekiyor. Antibiyotik kullanmaya devam et. Bir kaç gün daha bekle ve durumu konu altına güncelle.

iyi anlaşılması adına bacagın yandan görüntüsünü atıyorum. aslında her zamanki iğne ucu her zamanki yer ( ilaç sustanon) yüksek ihtimal bi şekilde deri altında kaldı veya aynı yere sürekli yapmamdan kaynaklı da olabilir pek bir fikrim yok. yüksek ihtimal yarın özel bir hastanenin aciline gidicem devlet hastanesi ordan oraya sürüklemekten başka bir şey yapmıyor:/ 

763C9CDB-5578-49E5-90AF-A76BA8C20D60.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
swezy, 6 dakika önce yazdı:

iyi anlaşılması adına bacagın yandan görüntüsünü atıyorum. aslında her zamanki iğne ucu her zamanki yer ( ilaç sustanon) yüksek ihtimal bi şekilde deri altında kaldı veya aynı yere sürekli yapmamdan kaynaklı da olabilir pek bir fikrim yok. yüksek ihtimal yarın özel bir hastanenin aciline gidicem devlet hastanesi ordan oraya sürüklemekten başka bir şey yapmıyor:/ 

Kızarıklık, ateş var mı? Sağlık sorunun veya herhangi bir durum. Biraz daha bekleyebilirsin panik yapmana gerek yok. Bahsettiğim durumlar olsa acı ve ağrı artarsa sana rahatsızlık vermeye devam ederse o zaman müdahale edilmesi gerekebilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Rota, Şimdi yazdı:

Kızarıklık, ateş var mı? Sağlık sorunun veya herhangi bir durum.

kızarıklık var hocam elleyince acıyor o bölge ateş pek yok gibi ama vücut ısım kürde iken çok yükseliyor varsa da fark etmem. bu gün biraz yorgunluk var fazla yürümemden de kaynaklanıyor olabilir apseden de. bunlar dışında bir sorunum yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62

@agfitnesshocama katılıyorum kendi başına yapacağın müdahale sana daha büyük sıkıntılar yaratabilir.Geçen gün attığın fotoğrafta sıkıntılı bir durum olduğu belliydi umarım cerrahi müdahaleye gerek olmadan halledebilirsin.

Geçmiş olsun brom

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
swezy, 17 dakika önce yazdı:

kızarıklık var hocam elleyince acıyor o bölge ateş pek yok gibi ama vücut ısım kürde iken çok yükseliyor varsa da fark etmem. bu gün biraz yorgunluk var fazla yürümemden de kaynaklanıyor olabilir apseden de. bunlar dışında bir sorunum yok

Anladım uzun zamandır olduğunu bilmiyordum. 1 haftadır uzun süre ise zaten bir müdahale şart. Bende daha önceden olmuştu. Kendiliğinden dağılıp gitmişti.

tarihinde Rota tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
agfitness, 15 dakika önce yazdı:

Apse denilen olan yuvarlak ve sertleşen doku gibi oluşum yapan inflamasyon durumu.
Öyle çekmelik falan bir iş değil sert doku halinde oluşur ise apse başlangıcı olarak teşhis konur ise o zaman antibiotik, lokal uygulamalar ve enjeksiyonlu uygulama yapılabiliniyor fakat "apse" olarak teşhis konur ise yani sertleşmiş ise bu durumda illa ki cerrahi müdahale gerekiyor.
Farklı bir hastaneye gitmeyi dene illa ki devlet olacak diye bir şey yok özele gitmeyi dene ama yine de kendi başına hareket etme.

Sağlıklı sporlar...

tamamdır hocam yarın sabahtan acildeyim👍

Rota, 4 dakika önce yazdı:

Anladım uzun zamandır olduğunu bilmiyordum. 1 haftadır uzun süre ise zaten bir müdahale şart. Bende daha önceden olmuştu. Kendiliğinden dağılıp gitmişti.

tamamdır teşekkürler hocam

Jacop, 7 dakika önce yazdı:

@agfitnesshocama katılıyorum kendi başına yapacağın müdahale sana daha büyük sıkıntılar yaratabilir.Geçen gün attığın fotoğrafta sıkıntılı bir durum olduğu belliydi umarım cerrahi müdahaleye gerek olmadan halledebilirsin.

Geçmiş olsun brom

teşekkür ederim brom umarım kesilip biçilmeden alırlar şunu da kurtulurum🥹🙏

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
swezy, 09/12/2022 - 19:08 yazdı:

Durumun nasıl dostum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511    38
swezy, 09.12.2022 - 19:08 yazdı:

enfeksiyon hastalıkları uzmanına randevu alsana ayrca antibiyotik verildiğindede kullanman lazım ağrı sıcaklık artısı ödem varsa zaten enfeksiyondur en sık sebebi s.aureus bakterisidir belliki iğneyi steril bi şekilde yapmamışsın geçmiş olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Jacop, 9 saat önce yazdı:

Durumun nasıl dostum 

Ozgur511, 9 saat önce yazdı:

enfeksiyon hastalıkları uzmanına randevu alsana ayrca antibiyotik verildiğindede kullanman lazım ağrı sıcaklık artısı ödem varsa zaten enfeksiyondur en sık sebebi s.aureus bakterisidir belliki iğneyi steril bi şekilde yapmamışsın geçmiş olsun

konuyu güncelleyelim dün sabah özel hastanenin aciline gittim.(300tl aldı muayene ücreti 😀) biraz bakındı elledi vesaire. bu apse değil henüz bir apse oluşumu yok erken fark etmişsin. büyük ihtimal steril bir enjeksiyon olmamıştır dedi. antibiyotiğe devam etmemi söyledi ve fucidin adında bir krem yazdı. buz uygulamamı önerdi. pazartesiye kadar rahatlamazsan bir cilt doktoruna görünüp mr çektirmemi istedi fakat pazartesiye kadar %90 ihtimal iyi olucaksın dedi. ilaçlarımı kullanıp beklemedeyim tekrar gelişmeleri buraya yazarım🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hwidka1    43
swezy, 6 dakika önce yazdı:

konuyu güncelleyelim dün sabah özel hastanenin aciline gittim.(300tl aldı muayene ücreti 😀) biraz bakındı elledi vesaire. bu apse değil henüz bir apse oluşumu yok erken fark etmişsin. büyük ihtimal steril bir enjeksiyon olmamıştır dedi. antibiyotiğe devam etmemi söyledi ve fucidin adında bir krem yazdı. buz uygulamamı önerdi. pazartesiye kadar rahatlamazsan bir cilt doktoruna görünüp mr çektirmemi istedi fakat pazartesiye kadar %90 ihtimal iyi olucaksın dedi. ilaçlarımı kullanıp beklemedeyim tekrar gelişmeleri buraya yazarım🙏

zaten yüzeyinden belii oluyor ilaçdan kaynaklı diye düşünüyorum veya setirilliği doktorun söylediği gibi bende çok yaşıyordum kalçamda sustanon kullandığım zamanlar o gün çok kötüydü uyku uyuyamadım acile gittik gece 2 de jel yazdı gönderdi :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Hwidka1, 33 dakika önce yazdı:

zaten yüzeyinden belii oluyor ilaçdan kaynaklı diye düşünüyorum veya setirilliği doktorun söylediği gibi bende çok yaşıyordum kalçamda sustanon kullandığım zamanlar o gün çok kötüydü uyku uyuyamadım acile gittik gece 2 de jel yazdı gönderdi :D 

şuan omuzdan devam ediyorum enjeksiyonlara bacaktan yemiyor 😁 çok severim sustanonu ama omuzdan 1 ml bile aşırı ödem yapıyormuş unutmuşum.. baya sıkıntıya düştüm bu aralar deca ekleyeceğim pazartesi onu nereden vurucam hiçbi fikrim yok ödem bir hafta sürüyor 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hwidka1    43
swezy, 9 dakika önce yazdı:

şuan omuzdan devam ediyorum enjeksiyonlara bacaktan yemiyor 😁 çok severim sustanonu ama omuzdan 1 ml bile aşırı ödem yapıyormuş unutmuşum.. baya sıkıntıya düştüm bu aralar deca ekleyeceğim pazartesi onu nereden vurucam hiçbi fikrim yok ödem bir hafta sürüyor 😄

hocam eczanede jelgo jel var onu al ödem olunca sür bir kaç gün hızlıca geçiriyor ben onu kullanıyorum geçmiş olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Hwidka1, 17 dakika önce yazdı:

hocam eczanede jelgo jel var onu al ödem olunca sür bir kaç gün hızlıca geçiriyor ben onu kullanıyorum geçmiş olsun

tamamdır hocam deneyeceğim teşekkürler 🙏 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.