Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Chitizenfour

Ilk kürüme girdim yardım gerek

Önerilen İletiler

Chitizenfour    103

Merhabalar ben 20 haftalık testesteron enanted boldenon ve primabolon kürüne girdim. Yaklaşık 45 gündür kürdeyim.  Kan testimide yaptırdım yakın tarihte bana yardımcı olabilicek var mı? Bu ilaçlar ne zaman açılıyor ne gibi etkiler hissetmem gerekiyor. İlaçları bir türlü anlayamadım. Haftalık 1000 mg testosteron enant

750 mg boldenon

400 mg primabolon vuruluyorum. Bu ilaçlar kaçıncı haftalarda çalışmaya başlar ve hissiyatım nasıl olmalı? 

Screenshot_20221024_123140_tr_gov.saglik.enabiz_edit_38697728870136.thumb.jpg.292395ce04e22f0ede6eace5fe5bf004.jpg Screenshot_20221018_164451_tr.gov.saglik.enabiz_edit_38619419117023.jpg Screenshot_20221018_164441_tr.gov.saglik.enabiz_edit_38536031633703.jpg Screenshot_20221018_164446_tr.gov.saglik.enabiz_edit_38556032568595.jpg Screenshot_20221018_164436_tr.gov.saglik.enabiz_edit_38510285794644.jpg Screenshot_20221018_164430_tr.gov.saglik.enabiz_edit_38477702709753.jpg Screenshot_20221018_164425_tr.gov.saglik.enabiz_edit_38448184967049.jpg Screenshot_20221018_164420_tr.gov.saglik.enabiz_edit_38426049179553.jpg Screenshot_20221018_164409_tr.gov.saglik.enabiz_edit_38352990033210.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

otopsicikedi    1.511
Chitizenfour, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar ben 20 haftalık testesteron enanted boldenon ve primabolon kürüne girdim. Yaklaşık 45 gündür kürdeyim.  Kan testimide yaptırdım yakın tarihte bana yardımcı olabilicek var mı? Bu ilaçlar ne zaman açılıyor ne gibi etkiler hissetmem gerekiyor. İlaçları bir türlü anlayamadım. Haftalık 1000 mg testosteron enant

750 mg boldenon

400 mg primabolon vuruluyorum. Bu ilaçlar kaçıncı haftalarda çalışmaya başlar ve hissiyatım nasıl olmalı? 

Testo çalışmış fakat bu kadar yüksek dozajı kim önerdi merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58

Forumda ki bir çok arkadaştan daha az bilgiye sahibim fakat  burada okuduklarım ve araştırmalar sonucu bence testo e. 45 günde kendisini çoktan belli etmeliydi , fakat senin yazdıklarından etki görmediğini anlıyorum.

Ayrıca ilk küre göre direk bu mgler bana çok fazla geldi , çünkü vücudun ne tepki vereceği belli değil. 

Birde hangi markayı kullanıyorsun ?

tarihinde MajesteBVB tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
otopsicikedi, 1 saat önce yazdı:

Testo çalışmış fakat bu kadar yüksek dozajı kim önerdi merak ediyorum.

Bir arkadaşımın abisi böyle girmemi söyledi. Bende sürekli soru sorup sık boğaz etmek istemediğimden foruma yazmak zorunda hissettim. 

MajesteBVB, 1 saat önce yazdı:

Forumda ki bir çok arkadaştan daha az bilgiye sahibim fakat  burada okuduklarım ve araştırmalar sonucu bence testo e. 45 günde kendisini çoktan belli etmeliydi , fakat senin yazdıklarından etki görmediğini anlıyorum.

Ayrıca ilk küre göre direk bu mgler bana çok fazla geldi , çünkü vücudun ne tepki vereceği belli değil. 

MajesteBVB, 1 saat önce yazdı:

Markayı söylemesem sorun olur mu acaba? Linç yemek istemem :)

İşin özü ne gibi tepkiler almalıyım ilaçda onu bilmediğimden kaynaklı sorun yaşıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58
Chitizenfour, 6 dakika önce yazdı:

Taktir senin tabi ki söylemek zorunda değilsin : ) Ama burada ki insanlar kimseyi linç etmez sadece araştırılmadan yapılan yanlışları görünce uyarıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
MajesteBVB, Şimdi yazdı:

Taktir senin tabi ki söylemek zorunda değilsin : ) Ama burada ki insanlar kimseyi linç etmez sadece araştırılmadan yapılan yanlışları görünce uyarıyorlar.

İnan bende bu konuda pişmanım :( Araştırmadım pek bir hevesle girdim ama işte:( ilaçların çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Chitizenfour, 6 dakika önce yazdı:

İnan bende bu konuda pişmanım :( Araştırmadım pek bir hevesle girdim ama işte:( ilaçların çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım

İlacın çalıştığını erkekliğinin 2xken 20x olduğunu hissettiğinde antrenman yaptığında hızlı iyileştiğinde kilonun artması vs gibi fizyolojik olarak hissederek anlarsın. Ya da kan tahlilinde dostum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103

otopsicikedi, 5 dakika önce yazdı:

İlacın çalıştığını erkekliğinin 2xken 20x olduğunu hissettiğinde antrenman yaptığında hızlı iyileştiğinde kilonun artması vs gibi fizyolojik olarak hissederek anlarsın. Ya da kan tahlilinde dostum. 

79 kilo başladım 82.5 kiloyum. Libido olarak iyi durumdayım. Bu ara normal seyirde seyrediyor. Ben en çok boldenonu merak ediyorum. Onun açılması kişiden kişiye değişiyor sanırım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Chitizenfour, 12 dakika önce yazdı:

79 kilo başladım 82.5 kiloyum. Libido olarak iyi durumdayım. Bu ara normal seyirde seyrediyor. Ben en çok boldenonu merak ediyorum. Onun açılması kişiden kişiye değişiyor sanırım. 

Bolde 6-9 haftada somut bir sonuç veriyor diye biliyorum ürünlerin çalışıp çalışmadığını anlamanın en garanti yolu test sahte üründe çalışır ama yan etkileri farklı olabir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
Jacop, 30 dakika önce yazdı:

Bolde 6-9 haftada somut bir sonuç veriyor diye biliyorum ürünlerin çalışıp çalışmadığını anlamanın en garanti yolu test sahte üründe çalışır ama yan etkileri farklı olabir

Test sonuçlarımı attım. 2 hafta sonra tekrar yaptırıcam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    154
Chitizenfour, 2 saat önce yazdı:

750 mg boldenon

sormak istediğim bir kaç soru var . neden bolde ve primobolan aynı kürde var ? ve dozlar neden ifbb pro yarışmasına hazırlanır gibi yüksek . gerek yok dostum bu kadar yüksek dozlara eğer ki ilaçlar sağlam marka ve overdose ise 500 testo 400veya 500 bolde ile bu kürü 20 haftada tamamlayabilirdin çok rahatlıkla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
Valhallaxd, 1 dakika önce yazdı:

sormak istediğim bir kaç soru var . neden bolde ve primobolan aynı kürde var ? ve dozlar neden ifbb pro yarışmasına hazırlanır gibi yüksek . gerek yok dostum bu kadar yüksek dozlara eğer ki ilaçlar sağlam marka ve overdose ise 500 testo 400veya 500 bolde ile bu kürü 20 haftada tamamlayabilirdin çok rahatlıkla.

Açıkcası benim kür ile ilgili sadece yüzeysel bilgim vardı. Bu kürü öneren arkadaşımın abisi bende bir bildiği vardır diye birşey demedim. İlaçların sağlam marka ilaçlar olduğunu düşünmüyorum belkide o sebepten ötürü dozajları fazla tuttu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    154
Chitizenfour, Şimdi yazdı:

Açıkcası benim kür ile ilgili sadece yüzeysel bilgim vardı. Bu kürü öneren arkadaşımın abisi bende bir bildiği vardır diye birşey demedim. İlaçların sağlam marka ilaçlar olduğunu düşünmüyorum belkide o sebepten ötürü dozajları fazla tuttu. 

bu işe gireceğim illa diyorsan güzel kaliteli markalar ve tecrübeli hocalar ile gir. yüksek dozlar ile vucuduna ne aldıgını bılmıyorsun ne kadar sterıl bılınmıyor yazık etme organlarına. ben de underdose ürüne denk geldim bir kere sonra anladım bu iş ucuz bir iş değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
Valhallaxd, Şimdi yazdı:

bu işe gireceğim illa diyorsan güzel kaliteli markalar ve tecrübeli hocalar ile gir. yüksek dozlar ile vucuduna ne aldıgını bılmıyorsun ne kadar sterıl bılınmıyor yazık etme organlarına. ben de underdose ürüne denk geldim bir kere sonra anladım bu iş ucuz bir iş değil.

20 haftalık kür için 10 k verdim açıkcası. Ucuz olmadığını biliyorum ama doğru ilaç nereden alınır bilmiyorum. Ben bi aksilik olmazsa kürü tamamlayıp o doğru satıcıları bulmam gerek ve daha düzgün bir küre girmem gerekiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Halfmoon37    31
Chitizenfour, 23 dakika önce yazdı:

20 haftalık kür için 10 k verdim açıkcası. Ucuz olmadığını biliyorum ama doğru ilaç nereden alınır bilmiyorum. Ben bi aksilik olmazsa kürü tamamlayıp o doğru satıcıları bulmam gerek ve daha düzgün bir küre girmem gerekiyor. 

İlk kür için bu dozlar ve 10k ücret mi aldı senden. O kişi kimse bir daha suratına bile bakma dostum.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
Halfmoon37, Şimdi yazdı:

İlk kür için bu dozlar ve 10k ücret mi aldı senden. O kişi kimse bir daha suratına bile bakma dostum.. 

8 kutu testosteron enant 

6 kutu boldenon

8 kutu primabolon 20 hafta götürür dedi. Fiyat bu çıktı valla :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Chitizenfour, 7 dakika önce yazdı:

8 kutu testosteron enant 

6 kutu boldenon

8 kutu primabolon 20 hafta götürür dedi. Fiyat bu çıktı valla :(

Düzenli test verip düzgün bir kür planlaması yaparsan ilaçlar açılınca paranın karşılığını bir nebze alırsın ama satıcının sana kitlediği gerçeğini değiştirmez satıcıdan emin olmadan bu kadar masrafa keşke girmeseydin ilaçlar boş çıkarsa çok yazık olacak

tarihinde Jacop tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
Jacop, 7 dakika önce yazdı:

Düzenli test verip düzgün bir kür planlaması yaparsan ilaçlar açılınca paranın karşılığını bir nebze alırsın ama satıcının sana kitlediği gerçeğini değiştirmez satıcıdan emin olmadan bu kadar masrafa keşke girmeseydin ilaçlar boş çıkarsa çok yazık olacak

Parasındada değilim açıkcası maddi sıkıntım yok eğet ilaç sahteyse yarıda kesmenin derdindeyim. Kan tahlilinde testo çalışıyor gözüküyor ama boldenon falan açılmamış olabilir primabolon hakkında fikrim yok vücudumun su tuttuğunu bile düşünmüyorum. 2 hafta daha beklersem net bir sonuç alırım sanırım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Chitizenfour, 8 dakika önce yazdı:

Parasındada değilim açıkcası maddi sıkıntım yok eğet ilaç sahteyse yarıda kesmenin derdindeyim. Kan tahlilinde testo çalışıyor gözüküyor ama boldenon falan açılmamış olabilir primabolon hakkında fikrim yok vücudumun su tuttuğunu bile düşünmüyorum. 2 hafta daha beklersem net bir sonuç alırım sanırım. 

Güvenmiyorsan iade et güvenilir birinden temin edip devam et ama bu dozajlarla değil. İlk kürün 250 testo 200 rimo olabilirdi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
otopsicikedi, 1 dakika önce yazdı:

Güvenmiyorsan iade et güvenilir birinden temin edip devam et ama bu dozajlarla değil. İlk kürün 250 testo 200 rimo olabilirdi.

Valla hocam 1 buçuk ay oldu 2 aya bi tamamlayayım. Duruma göre bakıcam test sonucuna göre. Bu arada boldenon kan testinde nasıl gözüküyor hangi değerleri düşürüp veya yükseltiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Chitizenfour, 31 dakika önce yazdı:

Valla hocam 1 buçuk ay oldu 2 aya bi tamamlayayım. Duruma göre bakıcam test sonucuna göre. Bu arada boldenon kan testinde nasıl gözüküyor hangi değerleri düşürüp veya yükseltiyor

Bolde test ile anlaşılmıyor diye biliyorum dediğim gibi 6-9.haftalarda kütledeki artışı gözlemlemen gerekiyor bu haftalarda iştahta ve kütlede artış varsa çalışıyordur.Şansın varsa ya boldeyi ya rimoyu kürden çıkar hem paran cepte kalır hem diğer kürde farklı bir tecrübe edinmiş olursun hepsine birden girip buna alışmak mantıklı değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
Jacop, 27 dakika önce yazdı:

Bolde test ile anlaşılmıyor diye biliyorum dediğim gibi 6-9.haftalarda kütledeki artışı gözlemlemen gerekiyor bu haftalarda iştahta ve kütlede artış varsa çalışıyordur.Şansın varsa ya boldeyi ya rimoyu kürden çıkar hem paran cepte kalır hem diğer kürde farklı bir tecrübe edinmiş olursun hepsine birden girip buna alışmak mantıklı değil 

Tamamdır hocam primabolonu çıkarayım o zaman testo ve bolde ile devam edeyim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.