Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Greek God Ares

Anabolik streoid ve kıllanma

Önerilen İletiler

Merhaba iyi forumlar herkese;

bkz; Öncelikle çok yeniyim bir yanlışım veya gözlemlemek de problem çektiğim bir durum söz konusu ise kusura bakmayınız hayırlı akşamlar diliyorum..

Uzun araştırmalarım ve ciddi anlamda zayıflığımı problem olarak görmemden ötürü daha önce küre girmiş bir abim,dostum ile görüşme yaptım. Kendisi ile ilk etapta anabolik streoid kullanmam gerektiği kararını verdik(danabol 10 mg sabah 1 akşam 1 adet)(testo 25 mg sabah 1 akşam 1 adet) şeklinde 1,5 - 2 aydır devam etmekteyiz. Son paketlerim bittikten sonra ufak çaplı bir enjekte kürü düşünüyoruz kütle koymam açısından. Verebileceği bütün zararları vs herşeyi araştırdım takribi 1 hafta boyunca okudum, forumumuzdan çok fayda gördüm ve göze alarak giriş yaptım. Fakat beyaz tenli ve kıl ile ciddi anlamda problemi olan bir arkadaş olmama rağmen ciddi anlamda kıllandığımı hissediyorum, ve lazer epilasyon gibi bir süreçe adım atmaktaydım. Şuan benim için tek problem aşırı derece de kıllanmak mental olarak biraz rahatsız etmekte bunun için uygun bir makale bulamadım sizlere sormanın en güzel, en mantıklı yöntem olduğuna zannımca kanaat getirdim:)) Testo kullanımını kesmeden lazer epilasyona gitmemde fayda görme gibi bir şansım mevcut mu? Veyahhutta farklı bir yöntem var mıdır. Saygılarımla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mcanmeco    314

Danabol tablet tamam,, ama testo tablet diye birşey yok TR de birkaç yayıncı doktordan virigen tablet duymuştum eczanelerde bulabişeceğinden emin değilim çok yaygın bir ilaç değil,, bulsan bile aynı işi görücekmi çok şaibeli 

Danabol kullanımı testis döngün zamanla kapatıcaktır bunun yanında testo enjekte kullanman gerekicek 

Bu kadar az bilgi ile Kilo alıcam hayali ile bu ilaçlara bulaşırsan  fayda dan çok zarar elde edersin 

Daha kür yapmış abinin de bilgisinden şüpheliyim,,, bana kalırsa senin bu forumda birkaç hafta daha geçirmen gerekiyor 

Araştırma gerekenler piyasada hangi ürünlerin olduğu ve bu ürünlerin birbirleri ile olan kombin şekilleri 

Hangi ürünü ne kafar kullanman gerek hangi ürün nasıl etkiler veriyor ve bu ürünlerin yan etkilerini,, yan etkileri nasıl azaltıcağını çok iyi araştırınca AKLINIZDAKİ KÜR, ÜN YANLIŞ OLDUĞUNU ANLIYCAKSIN 

tarihinde mcanmeco tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco, 7 saat önce yazdı:

Danabol tablet tamam,, ama testo tablet diye birşey yok TR de birkaç yayıncı doktordan virigen tablet duymuştum eczanelerde bulabişeceğinden emin değilim çok yaygın bir ilaç değil,, bulsan bile aynı işi görücekmi çok şaibeli 

Danabol kullanımı testis döngün zamanla kapatıcaktır bunun yanında testo enjekte kullanman gerekicek 

Bu kadar az bilgi ile Kilo alıcam hayali ile bu ilaçlara bulaşırsan  fayda dan çok zarar elde edersin 

Daha kür yapmış abinin de bilgisinden şüpheliyim,,, bana kalırsa senin bu forumda birkaç hafta daha geçirmen gerekiyor 

Araştırma gerekenler piyasada hangi ürünlerin olduğu ve bu ürünlerin birbirleri ile olan kombin şekilleri 

Hangi ürünü ne kafar kullanman gerek hangi ürün nasıl etkiler veriyor ve bu ürünlerin yan etkilerini,, yan etkileri nasıl azaltıcağını çok iyi araştırınca AKLINIZDAKİ KÜR, ÜN YANLIŞ OLDUĞUNU ANLIYCAKSIN 

Sanırım haklısınız kaliteli bilgiler için teşekkür ederim. Biraz daha bilgi edinip enjeksiyona bu şekilde adım atmam daha sağlıklı olacaktır. Testo diye tabir ettiğim ürün “Xeno MTest 25MG” 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mamibolone
      Merhaba arkadaşlar,
      Şuan da haftalık 500 testo alıyorum ve ramazan sonrası hızla toparlanmak adına danabol kullanacağım. Testosteron kullanınca saçlarımın zayıflayacağını ve dökülebileceğini de biliyorum fakat Danabolun ekstra saç dökülmesine doğrudan bir etkisi var mıdır ?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: burhan1221
      Herkese iyi forumlar abilerim kardeşlerim,
      Dün atığım posta kan değerlerimi paylaştım sağ olun cidden baya yardımı dokundu şimdide sizlerden ilk kür için yardım istiyorum şimdilik elimde sadece testosteron enanthate var bunun yanına 1-2 bir şeyler eklemek istiyorum yardımınız için teşekkürler şimdiden. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy:190 kilo :96 kol:45 (aşçıyım beslemem kusursuza yakın ) GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Ahmetk07
      Herkese merhaba,
      Göbeğim yok aynada hafif karın kaslarım gözüküyor uzun yıllardır düzenli düzensiz spor yapıyorum hep bayada iyi yapıyorum aslında 160 benchim var haftada bir halısahada yapıyorum hiç ilaç anabolik kullanmadım. Sorunum ereksiyonum ve cinsel isteğim eskisi gibi değil düşünceyle en son ne zaman erekte oldum hatırlamıyorum ön sevişmede bile erekte olamıyorum çoğu zaman daha direk fiziksel temaslar gerekiyor bazen pozisyon değiştirirken veya prezervatif takarken bile ereksiyonum gidiyor sabah ereksiyonlarım bazen olmuyor.
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
       25 yaş 175 boy 100 kg SORULARIM:
      kan değerlerim hakkında neler söyleyebilirsiniz? dhea referans dışı bu kadar yüksekken neden testosteron o kadar yüksek değil gözüktüğü üzere östrojene de dönüşmemiş bu hormon testo ve östrojene dönüşmüyor mu bu fazlalık nereye gidiyor prolaktinim yüksek genelde bu seviyelerde bundan rahatsız olduğum için doktora biraz zorlamayla dostinex yazdırdım haftada bir yarım hap sanki daha iyi hissediyorum gibi bunu ne kadar sürdüreceğim sürekli kullanmamım zararı olur mu yada doğal olarak düşük kalmasını sağlayabilir miyim ilacı bırakınca yine aynı seviyeye gelicek sanırım           
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar iyi forumlar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Trenbolone Enanthate İlaçları mevcut bunları aynı enjektör ile karıştırabilir miyim?
      Test sabit olsun diye 2 günde 1 50/70ml düşünüyorum.
      Herhangi bir sorun olur mu acaba bilgilendirirseniz çok memnun olurum.😊🙏🏻
    • Yazan: Ouzhannn
      Merhabalar abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrardan kür başlama kararı aldım 1senedir kürsüz devam ettiğim spora tekrar @Loving Burak hocamla start vermeye karar verdim ve başlıyoruz.
      GEÇMİŞ KÜRÜM:
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 1-16 Deca 1-10 Tren 5-15 Dianabol 1-5 GÜNCEL FORMUM:

ÜRÜNLER: https://www.noxy-labs.com/

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.