Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

proliqht1

Ilk küre başladım yardım bekliyorum sizlerden(sustanon-rimabolan)

Önerilen İletiler

proliqht1    147

Merhabalar forumda ve çevremde araştırmalar sonucu 12 hafta 500 sustanon 200 rimabolan haftalık doza başladım ve ilk dozu bugun enjekte ettim.

Daha önce kan sulandırıcı falan yaptığım için zorlanmadım 26 lık insülin iğne ucuyla sustanon ile rimabolanı aynı şırıngaya çekip enjekte ettim.

Size sormak istediğim ben bu kürü yaparken günlük almam gereken vitamin minarel ve takviye koruyucu ilaçlar. Şuanda kullandıklarımı yazayım size

Pharmaton essential men multivitamin ve minarel takviye edici gıda günlük 1 hap şeklinde ve bunun yanında milk thistle almayı düşünüyorum.

Suplement konusundada yardımınızı istiyorum şuanda kullandığım suplementler şu sekılde

Antrenmandan önce= Hardline KGT +CAFFEINE 5:5:2, Whey protein, Big joy arjinin ve gaier alıyorum . antrenman sonrası whey protein tekrardan alıyorum ve gün içerisinde gainer alıyorum aralıklarla.

Bu suplementler baya ilerletti beni ama fazla çok bişeyler kullanıyorum hissi oluştu siz ne düşünüyosunuz ? Yoksa böyle devam etmeli miyim bişey olmaz mı dersiniz.

Biraz öncede bi anda sıcak bastı beni yemek yerken mide bulantısı falan bundan 1.5 yıl önce bakı psikolojik sorunlar yaşıyodum kaygılanma vs gibi anlık bi kaygı geldi veya ilacın yan etkisi diye düşünüyorum.

Bu kürdeyken ne gibi olumsuzluklar yaşanabilir yani moral düşüklüğü halsizlik vs vs gibi bunlar doğaldır herkese olan şeyler gibi tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim herkese teşekkür ediyorum şimdiden.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Markus Rühl    142

Sustanon içinde birden çok ester barındırdığından dalgalı ruh haline alışman gerek takviye olarak milk thistle , çinko , c vitamini yeterli.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
Markus Rühl, 3 dakika önce yazdı:

Sustanon içinde birden çok ester barındırdığından dalgalı ruh haline alışman gerek takviye olarak milk thistle , çinko , c vitamini yeterli.

1.5 yıldır zaten ruh halim dalgalıydı 4 5 aydır sorunsuzduk bakalım bunada alışırız gibi inş :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Markus Rühl    142
proliqht1, 3 dakika önce yazdı:

1.5 yıldır zaten ruh halim dalgalıydı 4 5 aydır sorunsuzduk bakalım bunada alışırız gibi inş :D 

Ruh hali dengeli değilse aman diyim tren deca bulaşma hocam :) , 2.kürde enanthate veya cypionate öneririm daha stabil tek ester vücutta salgılanıyor kafa rahat ama sustanon da biri kısa ester biri orta biri çok uzun biri bitiyor diğeri yeni açılmaya başlıyor vs testo sürekli dalgalı oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
proliqht1    147
Markus Rühl, 1 dakika önce yazdı:

Ruh hali dengeli değilse aman diyim tren deca bulaşma hocam :) , 2.kürde enanthate veya cypionate öneririm daha stabil tek ester vücutta salgılanıyor kafa rahat ama sustanon da biri kısa ester biri orta biri çok uzun biri bitiyor diğeri yeni açılmaya başlıyor vs testo sürekli dalgalı oluyor.

Yok hocam çok detaycı olduğum için bunu yapıp bitireceğiz inş :D Çok ağır olsun istemiyorum bana gelmez o kadarı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.