Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

muratti2850

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

muratti2850 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Anonim
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Hocam mutlaka ZMA kullan ve Bol bol su iç. Çok sebebi var alkol kahve gibi , uyku ve stress bunlarda titreme yapıyor.
  2. Ilk kürüme gireceğim yorumlarını bekliyorum

    İlk kürün olacağı için bende yeniyim kür işlerinde ama 3. kürümdeyim sadece tavsiye olarak rimobolan ve bolde gereksiz geldi ozellikle yağ yakmaya yonelik ise testo prop , masteron ve winstrol yararlı olabilir hee bir şey daha eklemek istersen o maximum clen olsun bence , iyi günler.
  3. Tren Acetat 75mg Testo Prop 100mg Masteron 100mg ve tablet olarakta winstrol düşünüyorum Böyle bir küre gireceğim ama bulk döneminden kalma alışkanlık haftada 2 kere vurmak istiyorum ? Sizce kısa ester ilaçlar için haftada 2 kere vurmak mantıklımı ve verim alır mıyım ? Örneğin 100mg testo prop(hepsi için) pazartesi onu 1.5 olarak vursam ve perşembede 1.5 vurmam uygun olur mu çok fazla iğne girmesini istemiyorum açıkçası ve ilk definasyon kürüm bundan önce 2 kere bulk kürü yaptım ? ve şuan dinlenmedeyim.
  4. Definasyonda testo enanthate

    Tren acetat 100lük mü 75lik mi kullanmalıyım birde , haftada 3 kere vurmak tren gibi bir ilaç için fazla değil mi ?
  5. Definasyonda testo enanthate

    teşekkürler peki ilk definasyon kürü olarak ne öneririsiniz ? @crosfredy
  6. Definasyonda testo enanthate

    Definasyon küründe Testo Enanthate kullanılır mı sizce prop olanı 2 günde bir vurmak gerekiyor diye biliyorum fakat hergün vurmak istemediğimden dolayı enanthate kullanabilirmiyim. ?
  7. Test deca danabol kürü +16 hafta

    @rastlantisalhocam kusura bakmayın onu otomatik kendisi atamış herhalde yada oraya bakmamışım
  8. Test deca danabol kürü +16 hafta

    Merhabalar öncelikle bu sitede yeniyim ilk defa bir küre başlayacağım yaşım 25 boy 1.70 kilo 80 diyebilirim 2 senedir bu spor ile içli dışlıyım.Bu tarz bir küre girmek istiyorum sizce iyimi başlangıç için ? Haftada x2 -Testosteron enanthate 250mg Haftada x2 -Deca 250mg Günde 20 veya 30 mg Dianabol biraz temiz büyümek ve saf kas kütlesi koymak istiyorum bütün görüşlere açığım. PCT'de neler kullanmam gerekir vs yardımcı olmanızı isterim.Birde ürünlerle ilgili bir tanıdık optimum pharma kullanıyor o kişiden tehmin edeceğim gibi ama bu site içerisinde temin edebileceğim birisi var mı Burak Hoca @Loving çok yardımcı oluyormuş o konuda ama nasıl ulaşırım ona bilmiyorum.İyi günler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×