Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ilevent33

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

ilevent33 Hakkında

  • Yaş 19
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 17-08-2005

Platform İstatistikleri

  • Yaş 19

Profil Bilgileri

  • Yaş 19
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 19
  1. Ilk kür tecrübem için erken mi karar aldım?

    Hocam ben kesin karar verdim. Salonumdaki antrenör ile de konuştum. Bana boldenon ve test e kullanmamın iyi olacağını söyledi. 12 hafta olacak şekilde. Antrenörün acelesi vardı o yüzden dozajları konuşamadım. Fiyat ve dozaj için haber verecek. Ben yine de sizin düşüncelerinizi de sormak istedim. Hem dozaj olsun hem de ilaç seçimi olsun. Dediğiniz gibi uzun soluklu bir kür yapmak fikrine çok sıcak bakmadım en azından şu an için. Bu sene üniversiteye geçiyorum ve yurtdışında okumayı planlıyorum o yüzden bir süre benim için stresli ve yorucu geçebilir. Bu süreçte hem bunlarla uğraşırken hem de gittiğim ülkede yeni ilaç satıcısı bulmak gibi dertlerim olsun istemiyorum. Ayrıca belki çok gerçekçi olmayabilir ama tek sefer yapıp uzun süre bir daha elememek istiyorum.
  2. Ilk kür tecrübem için erken mi karar aldım?

    Peki sizce eczane kürü yapmam mümkünü benim seviyemde? Tam olarak reçetesiz alabileceğimiz ilaçları bilmiyorum ama şansım varsa eczane üzerinden yapmayı tercih ederim.
  3. Ilk kür tecrübem için erken mi karar aldım?

    Abi ben çok fotoğraf çeken birisi değilim ve formumun kötü olduğunu biliyorum. Bu fotoğraflar yeni. Göğüs pozu biraz pumplı.
  4. Ilk kür tecrübem için erken mi karar aldım?

    Son yaptırdığım testlerdeki total testosteron bu. Ortalama 55 kilo başladım. İlk başta 77 kilo civarlarındaydım ve spor yapmadan 25 kilo civarı verdim ama aç kalarak ve çok kısa sürede yapınca çok kötü bir vücudum oldu. Sonrasında spora başladım ve şu an aç karna 76 kiloyum. Yarın gün içinde atabilirim. Ben hedef olarak da genetiğimin el verdiğince ileri gitmek istiyorum ve gerçekten küre girmek için bahane arıyordum biraz. Hani yarışma yapabileceğimi düşünmüyorum ama yine de bu sporda bir yerlere gelmeyi çok isterim.
  5. 2 yıldır bu spor ile uğraşıyorum. Küçükken farklı sporlar denedim ama hep şişmandım o yüzden çok beceremedim ve o zamanlar kilo verecek iradem yoktu. Sonrasında bu spor ile tanıştım ve cidden hayatımın büyük bir parçası oldu. Ancak 2 yılda gerçekten çok az bir gelişim gösterdim. Dürüst olmak gerekirse bu 2 yılın yarım yılı boşa yakındı. Sadece öğrendim. Şu an beslenme ve antrenman konusunda çok dikkatli olmama rağmen düzgün bir gelişim gösteremiyorum. Ben bunun sebebi olarak ya genetiği ya da hormonel sıkıntıları görüyorum. Ergenlik döneminde düşük testosteronum vardı hatta doktor kontrolü ile 13 yaş civarında(tam hatırlamıyorum) kısa bir süre testosteron kullandım enjeksiyon şeklinde. Şu an değerlerim normal içerisinde ama 18 yaşında bir ergen için iyi mi hiç emin değilim. Küre girme fikri uzun süredir aklımda vardı ama emin olamıyordum. Hatta "daha az riskli" olduğunu düşünerek sarms kullanma fikrim vardı ama vazgeçtim. 18 yaşıma girdim geçen sene ve o günden beri çok ciddi şekilde araştırmaya başladım. İlk kür için 12 hafta 300mg civarı başlayıp sadece test e düşünüyorum. Belki yan etkilere dikkat ederek zamanla artırabilirim dozu bir miktar daha ama 500ün üstüne çıkmak istemiyorum. Östrojen bloklayıcı kullanmam gerekecek çok yüksek ihtimalle çünkü ergenlikten gelen bir gynom var. Sizce kür için erken mi? Ve düşündüğüm doz hakkındaki fikirleriniz neler? Şimdiden çok teşekkürler. Bir de sadece sustanon kürü ne kadar mantıklı? Bu ilacı çok bilmiyorum ama reçetesiz eczaneden temin edebiliyormuşuz sanırım, o yüzden ilgimi çekti.
  6. Swiss pharma

    Swiss Pharma markasının bir samrsını almayı düşünüyorum. Marka iyi mi? Sanırım çok fazla sahtesi var.
  7. Nolvadex alırken reçete istiyorlar mı?

    Çok teşekkür ederim.
  8. Eczaneden nolvadex almak için reçete gerekli değil demi şuan? Teşekkürler. @otopsicikedi
  9. İlk kür için bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz. Ürün Mass Genetics adında bir şirkete ait. Ben kendim bir miktar araştırdım ve olumsuz bir şeye rastlamadım firma hakkında. Bu firma hakkında deneyimi olan vs. var mı? Ayrıca sarmsların çok fazla sahtesi olduğunu biliyorum bu yüzden alıcağım yer hakkında da üretici markaya mesaj yazdım ve orijinal olduğunu doğruladılar. Ayrıca pct olarak ne yapabilirim? Teşekkürler. @otopsicikedi @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×