Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

FSUNAL

Üye
  • İçerik sayısı

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

14 İyi

FSUNAL Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 13-07-2003

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Oxsndrolone marka önerisi

    Abi sen ucuz mal mı arıyorsun kaliteli mal mı seni anlamadım ben. Ucuza kaliteli mal varsa bizde alalım. Ben zphc aldım çöpe gitti param bir tık uygun diye. Ve bunlar iyi günlerimiz bence yarın öbür gün dolar 35,40 falan olursa o zaman oturur ağlarız O yüzden ben elime geçtikçe stok yapıyorum kaliteli markaları az az alıyorum.
  2. Oxsndrolone marka önerisi

    Zphc kullandım istediğimi alamadım ben o doluluğu göremedim tavsiye etmem en son onu kullanmıştım 1200 lira gibi bir rakama almıştım sanırım.
  3. Burak hoca ile - 12 haftalık definasyon sürecim

    Hem çok iyi gelişim hem de dövme fena olmuş abi bende düşünüyorum göğsümü omuzdan kaplatmayı
  4. Bodytech pharma ve dragon pharma ifşa 2

    O kedili bir profil vardı sordum ettim diyen o gelsin şimdi bu konuya
  5. Mk677 ligandrol kürü ve pct

    Ad vermek yasak mi bilmiyorum neyse yasaksa silerim benelux kullaniyorum suan orijinal gozukuyor arkada dogrulama gibi bir sey var bilmiyorum
  6. Mk677 ligandrol kürü ve pct

    Mk677 ve Lgd4033 ile 30 günlük bir bulk kürü sonrası bir ayda sadece mk677 kullansam pct gerekir mi? İlk sarm kürüm

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×