Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ismail19055

Üye
  • İçerik sayısı

    68
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

ismail19055 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 32 yaşındayım vücut geliştirme sporu ile ilgileniyorum bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum  </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Serbest meslek
  • Konum:
    Bingöl
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Yeni küre ne zman başlamalıyım

    125 mg ilacı haftada 2 kere yani toplamda 250mg olcak şekilde mi vuracağız. Bu şekilde biraz fazla değil mi ben normal kürde vuruyorum 250mg
  2. Yeni küre ne zman başlamalıyım

    20 hafta only testo yapsam 250mg iyi olur diye düşünüyorum ayrıca trt yaparken dozaj nasıl olmalı
  3. Yeni küre ne zman başlamalıyım

    10 haftalık 250 testo 200 rimabolan kürüm bitti başarılı bir pct geçirdim ve pct biteli yaklaşık 1 ay oldu şuan hiçbir problemim yok sadece pct döneminde spora biraz ara vermek durumunda kaldım ve kilo kaybı falan oldu ama şimdi tekrar toparlanıyorum. 2. Kürümde only testo düşünüyorum sizce küre ne zaman başlamalı ve ne kadar süre bir kür planlamalıyım fikirleriniz benim için değerli şimdiden teşekkürler
  4. S.a arkadaşlar testo ve rimabolan kürüm bitti pct yapıyorum şuanda fakat aşırı iştahsızlık var bunun bir çözümü varmıdır 2 kilo verdim daha fazla vermek istemiyorum
  5. Steroid kullanımı ve idman programı

    Bu daha iyi tabiki de
  6. Steroid kullanımı ve idman programı

    Bilader kürde olan bir adam için antrenman seçimin çok yanlış. Her kas grubunun haftada 2 kere çalışması gerekir. Senin programda her bölge haftada 1 kere çalışıyor. Örneğin pazartesi göğüs çalışıyosun taa bidaki hafta pazartesiye kadar göğüs çalışmıyosun. Bu çalışma şekli kas gelişimi için uygun değil hemde kürdeki bir adam için. Senin şuanda çok daha sert antrenmanlar atman ve çok iyi beslenmen lazım yoksa kürden verim alamazsın. Emek veriyorsun riske girerek kür planlıyosun bari kürün verimli olması için bişeyler yapmalısın.
  7. Kür yapıyorum günler kaydı ne yapabilirim?

    Bacağından kendine çak iğneyi İnternet üzerinde nasıl yapıldığına dair videolar mevcut
  8. Kür bitti 20 günde 3kg verdim normalmi?

    Napalım kral yaptık bir hata kürü 10 hafta planladık keşke only testo olarak bi 10 hafta daha devam etseydim bende pişmanım.
  9. Kür bitti 20 günde 3kg verdim normalmi?

    İlaçlıyken attığım idmanı atma şansım %0. Şuan pct dönemindeyim o kadar halsizlik bitkinlik yorgunluk var ki spora bile zar zor gidiyorum. Nasıl toparlanacam bilmiyorum. İnş pct den sonra düzelirim.
  10. Kür bitti 20 günde 3kg verdim normalmi?

    İlacı kesince iştahta azaldı tabi sonuç olarak kilo veriyorum.zaten zayıfım 60 kg başladım spora kürde 70e kadar çıktım şuan 67 ye düştüm bakalım dahada düşecek mi
  11. Kür bitti 20 günde 3kg verdim normalmi?

    10 hafta
  12. Kür bitti 20 günde 3kg verdim normalmi?

    250 mg testo 200mg rimabolan öyle su tutan ilaçlar değil sanırım. Zaten toplasan 6-7 kilo alabildik oda yavaş yavaş eriyor.
  13. Kür bitti 20 günde 3kg verdim normalmi?

    Kür bitti 20 günde 3 kg verdim arkadaşlar normal mi bu durum beslenmem falan aynı şekil devam ediyor böyle kilo vermeye devam edersem hiç iyi olmaz. Önerileriniz nedir?
  14. Ben 10 hafta kür yaptım şuan pct deyim klomen tamoksifen kullanıyorum yeterli olur diye düşünüyorum.
  15. 18 yaşında only primo kullandım pct yapmadım

    Ovitrelli temin etmedim kür biteli 15 gün oldu yarın başlıcam pct ye keşke elimde olsaydı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×