Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sercantas

Üye
  • İçerik sayısı

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Sercantas kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. MrWhite, 5 dakika önce yazdı:

    Doğrudur hocam zaten bu ürünleri çok iyi kurduğum bir kür üstüne almıştım. Şimdi testo propianat ve masteron ile trensiz şekilde başlamamın daha uygun olacağını düşünüyorum. Hafta iki gün (pazartesi - perşembe) 200 mg olacak şekilde başlamam uygun olur mu yoksa dendiği gibi gün aşırı (pazartesi çarşamba cuma) olacak şekilde minimum 300 - 500 mg arası mı başlayıp devam ettirmem gerekir. 

    1000 mg vurun hocam

    • Olumsuz 1

  2. YoungWolf, 10 dakika önce yazdı:

    Tavuk konusuna katiliyorum guvenilir degil. Demek istedigim şu bulk yapiyorsan high proteine gerek yok. 300 tavuk biraz abarti oldu bunun yanina sabah 5 6 yumurta yediginizi ekstradan farkli bitkisel proteinler aldiginizida varsayarak soylemistim. Tamam 500 olsun tavuk. Ama daha fazlası pek bir işey yaramiycaktir GİDİPTE 1 KİLO ET YEMEK EKTRADAN DAHA FAZLA KAS YAPACAĞINIZ ANLAMINA GELMİYOR tüm vurgulamaya çalıştığım. Bu vurguladigim noktayi anlatamiyorum. Herşeyden önde kastaki glikojeni yerine koymak gerek. Kaslar amino asiti kullanirken bile her aşamada yine çok fazla glikoza ihtiyaç duyar. Tekrar soyluyorum yağsız kutle basina 1.5 gr hadi en fazla 2 gr kadar proteinden fazlası bence direk çöp. Ki yağsız kutleniz ne kadar saniyorsunuz çoğumuzun. Buda çok buyuk bi rakam değil

    Tamam yağlı bir vucudun vardir o ayri burda karbonhidrati kontrollu almalisin ayni zamanda proteini daha yuksek alirsin ki vucut hem gerekli enerji ihtiyacini vucuttaki yağ depolarindan karsilayabilsin ayni zmanda yağ yakarken proteini direk kaslara amino asit olrak kullanabilsin. 

    Ne kadar protein aldigiginzdan çok nekadarini kullanabildigin önemli.

    Herşeyden önce ben yeterli karbonhidrat almadim çok çok az aldim 1 kiloda kirmizi et yedim diyelim gunde. Bu şekilde proteinin çoğu yine glikoz olarak kullanilcak. Önce şartları sağlayin ki karb eksigi enerji eksigi olmasin antremanda kaslara yeterli şiddette buyumesi için sebep verilsin ve hormanel durum yeterli olsun insulin direnci olmasin sadce 400 500 gr et ye uçurur bu seni. Adam başliga bakiyor protein onemsiz diyor bu sacmalama diyor geriisini okumadim bile diyor. Herseyden önce kas yapma.hızını goz onunde bulundurursan gunde sadece 25 gr proteini sirf kas yapisi icin vucut kullanicak. Yılda kaç kg kas yapabiliyrsun zaten bide bunun yuzde 80 su oldugunu dusunm yılda nekadar  proteini kas için kullaniyorsun zaten. 

    Bende aynı şekilde 300 gr tavuk yiyorum karb da 400 arası gelişiyorum baya

    • Beğen 1
    • Olumsuz 1

  3. Dexter, 7 dakika önce yazdı:

    Teşekkürler. Diğer ürünler orjinalliği hakkında neler düşünüyorsunuz  ABURAIHAN TESTOSTERON ENANTHATE ve Bayern'in Proviron

    Hocam resimde tam anlaşılmıyor rengi ama gerçek iran testo hafif sarımsı yapıya sahiptir ve yağlıdır. Bunu anlayabilirsiniz iyi bir ışık da ama ampülde bir sorun göremedim.

    • Olumsuz 1

  4. Kaanzinn, 1 saat önce yazdı:

    neden 100 veya 200 mglik denemeden direkt 500 hocam daha az yan etki veya risk almadan belki ayni verimi alabilirdiniz 

    Dışarıdan vücuda testosteron sokuyorsun 100 mg bile vursan vücutda ki doğal üretim tamamen durmuş oluyor. Ve 250 mg gibi düşük dozlarla kas inşası çok zor. Hazır da zaten sağlığını çöpe atmışken neden verimsiz dozla kür yaparsın ki? 

    • Olumsuz 1

  5. Geleceğin Olympia'sı, 4 dakika önce yazdı:

    O ilaçlar biz vücut yapalım diye gelmiyor zaten eczaneye, tamamen tedavi amaçlı bir ilacın neden sahtesini satsın ki eczane? Yani hastaya sahte rimo satmanın eczaneye ne faydası olabilir ? 

    ++ kesinlikle eczane ürününden şüphe edenler hiç bu işe girmesin bile zaten 

    • Beğen 1
    • Olumsuz 1

  6. Döktürmüşsünüz gene hocam ellerinize sağlık. 18 yaş altı tayfanın instagram da ki 16-17 yaşında ki ilaçlı heriflere özenip girdiğini düşünüyorum. Çok yaygınlaştı bu anabolikler artık. Şöyle bir olay anlatayım 1 hafta önce spor salonunda antreman yaparken 15-16 yaşında ki 165-170 boy arasında ki çocukların ilaçlar hakkında konuştuğunu duydum sarmsdan, testodan bahsediyorlar yahu bunlara kim sokuyor aklına 18 yaşına gelmeden küre girmek nedir ya..

    • Beğen 4
    • Vayyyy!! 2
    • Olumsuz 1

  7. Metsters, 1 dakika önce yazdı:

    Haftada iki kere olmak üzere 0.6ml bolde, 1 ampül testo kullandım fakat ilk kürüm olduğu için fazla bilgim yoktu ve yanlış anlaşılma sonucu haftada iki kere 1.2ml bolde, 1 ampül testo kullandım 2 hafta boyunca. Yani boldeyi 2 kere de enjekte edeceğim yerde 1 kerede enjekte ettim.

    Testoyu 500 boldeyi 250 mg vurarak devam edebilirsin zaten geç açılıyor bolde

    • Olumsuz 1

  8. rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

    Merhabalar.

    Sırası ile cevaplıyorum.

    @ArdaK2Muhtemelen çok erken tahlil yaptırdın o yüzden LH ve FSH yüksek. PCT protokolünün amacı budur zaten. Yani her şey yolunda. Total testoyu da görünce üzerine konuşuruz.

    Ama her şey olması gerektiği gibi. Testosteron da yüksek gelirse tamam bu iş :)

    Doğal döngünün baskılandığı her türlü anabolik etkili ilaç kullanıldıktan sonra PCT şarttır. Sevgili @LovingBurak hoca bir yazısında bunu bizim için test ettiğini söylemişti. Doğal döngüsünün açılması tam 13 ay sürmüş. 13 depresif aydan bahsediyoruz arkadaşlar. Onun yerine kürüne göre PCT yapıp çabucak normalleşmek varken "only testoda pct gerekmez demek" hata olur. Bu forumda da aynı böyle düşünüp only testo kürlerinde PCT yapmayan ve bir daha asla eski haline dönemeyen insanların başlıkları var. 

    Merhaba dostum, testo ile mix edilen kürlerde özellikle deca, tren gibi ilaçlar da pct tabi ki yapılacak ancak küre giren kişinin tekrar bir kür planı varsa kısa süre içerisinde, pct yapmak yerine cruise dönemine girmeli. Cünkü o 12 haftalık süreç de güzel kütle koyuyorsun pct yapınca su gibi gidiyor emek boşa gidiyor. Ve sağlık çöpe gidiyor tamamen. Bunun yerine kür bitince only testoya devam edilmeli düşük dozlarla. Ayrıca testosteron kesildiği zaman 20 gün sonra döngü yavaş yavaş açılmaya başlar. Ama uzun süreli kullsnım yapıldıysa kan tahlili şart.

    Decanın vücutdan salınım süresi evet çok uzun zaten pct yapılmaması aptallık cruise yapmayacaksan.

    • Olumsuz 4

  9. galicik, 21 dakika önce yazdı:

    xD yok dostum ne pct si alt tarafı testo değil mi vücut üretir 50mg sen alırsın 500mg ne gerek var ya... ah ah ekonomi kötü kırmızı et az tüketiyorsunuz tabi .. 

    Gagahah dostum sen kaç hafta only testo küründe kaldın ki pct ye kalkışıyorsun?? Vücut dışardan testoya hemen alışıyor ve kesince psikolojik bunalıma giriyorsun antremanlarda iyi pump olamıyorsun boşa yapıyormuş gibi hissediyorsun. Saf testo uzun süreli kullanım harici gereksiz yere kesilmez.

    • Olumsuz 3

  10. vitalikRS, 12 dakika önce yazdı:

    İlk kürde nor19 grubu kullanmayı hele hele deca gibi bazılarında yıllarca erekte problemine neden olabilen bi ilacı kullanmayı iyice düşündüyseniz testo 500 civarına çekilip yapılabilir

    Ve birde bu tarz ilaçların iyi etki vermesi için natural olarak iyi bir kas kütlesi kazanması lazım. Ne kadar çok adale koyarsa natural bir şekilde kürde de çok iyi verim alır.

    • Olumsuz 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×