Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

yuda

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

yuda Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Şuan yks sınav senem oldugu icin 1 hafta sonra salon üyeligim bitiyor yenilemiycem Gün ici beslenmemde sabah 3 4 yumurta öğlen disaridan Aksam ise ev yemegi yiyorum Evde genelde tavuk balık bezelye kıyma vs dengeli yemekler oluyor Öğlen yediğim yemeklerde tavuk sote döner vs gibi yiyecekler Yüzde 12 yağ oranı niyeyse bana imkansız gibi geliyor. Şimdi sporda yapamayacağım için o yağ oranlarına ulaşamayacağım gibi gözüküyor.
  2. Örnek bi beslenme nasil olmalı ben düşük kaloride yedim karbonhidratıda kıstım hatta carnivore bile beslendim ama biyerden sonra vücudum kilo kaybetmiyor o iğrenç çaybardağı görüntüsünden kurtulamadım
  3. Abilerim ben 17 yaşındayım, 2 senelik spor geçmişim oldu hem kas kütlesi kazanamadım hem de diyette belirli bir yağ oranının altına düşemiyorum bende gidip hormon değerlerime vs baktırdım sonuçları aşağıya ekliyorum sizlerin düşüncelerini almak istedim. Alkol sigara steroid hiçbir şey kullanmadım kullanmıyorum, doktorla görüştüğümde bana söylenenleri yazayım: Yaşananlar: Doktora anlattım neler oldugunu etkileri vs Test sonuçlarıma baktı testis boyutuna baktı... Bana dediği şey: Senin lh fshın yüksek seviyelerde olsa ama testosteronun bu seviyelerde olsa testislerindeki üretimin sıkıntılı olduğunu söyleyebiliriz ama şuan senin üretiminde vs bi sıkıntı yok oranların normal yani şuan senin vücudun daha fazla testosterona ihtiyaç duymuyor. Bu yüzden doğal dengeyi bozmamıza vs gerek yok eğer ki senin lh fshın yüksek olsaydı ama testosteron ona kıyasla düşük olsaydı replasman terapi yapardık beni mental psikolojik olarak çok kotu etkiledi 253 olduğunu bilmek.
  4. Swiss pharma kan testi

    dostum merhaba sana ulaşabileceğim bir adresin var mı? instagram vs.
  5. Yardım

    çok saçma bir soru olmuş şimdi farkettim bende kafam yerinde değil bi güzel uyumaya gidiyorum ben. verdiğiniz bilgiler için sağ olun Abi 2gündür günde yaklaşık 1500 kalori almışım dün idman yaptım bugün yapmadım fakat hiç açlık hissim yok almam gerekeninde aşağısında almama rağmen bu normal midir? neden böyle oluyor? @Jacop
  6. Yardım

    bu diyeti uzun süreler sürdürünce yağ oranı kaç civarlarında oluyor
  7. Yardım

    sanırsam daha uzun vadeli bir diyet planı oluyor fakat daha uygulanabilir bir plan
  8. Yardım

    en üstte fiziksel olarak özelliklerimi verdim zaten. sindirim hızım hakkında pek bir fikrim yok daha önce düzenli bir şekilde beslenmediğim için ama yavaş olduğunu tahmin ediyorum. 400 tavuk benim için değil size yetiyor mu diye sormuştum
  9. Yardım

    550 pirinç bana fazla gelir zaten 400 tavuk yeterli oluyor mu?
  10. Yardım

    pişmiş ağırlıklar mı?
  11. Yardım

    Görmezden geliyorum bu yorumu
  12. Yardım

    Abilerim merhaba, yaşım genç ve sporda yeniyim yağ yakmak ve vücudumu forma sokmak istiyorum ama nasıl bir diyet uygulamalıyım bilmiyorum. if yani aralıklı oruç uygulamayı planladım ama günlük hangi makrodan ne kadar alsam iyi olur kardiyoları ne sıklıkla yapmalıyım falan tecrübesiz ve bilgisizim size sığınıyorum. yaş 16 boy 1.83 kilo 85
  13. Yohimbine

    Merhabalar, yaklaşık 9 aydır bu sporla ilgileniyorum fakat özellikle son 3 aydır beslenmeye falan dikkat ettim. Yağ oranım yüksek yaklaşık %18 - 20 civarında. Bunu düşürüp temiz bir şekilde sporuma devam etmek istiyorum. Forumu bir süredir kullanıyorum ve yohimbine isimli ürünü kullanmayı düşündüm? Nerden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×