Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

sami

Üye
  • İçerik sayısı

    40
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne sami kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. mcanmeco, 29.09.2022 - 13:31 yazdı:

    Aslında kür bitiminden bir hafta sonra kan verseydiniz size pct için daha detaylı süre verebilecek arkadaşlar vardı forumda, ben kendi bilgime dayanarak ve doğru olduklarını bildiğim için yazdım bunları, siz benim yazdığım gibi 1 ay kullanın 1 hafta bekleyip test verebilirsiniz tahliller göre pct sonlanır yada devam edersiniz, iyi günler geçmiş olsun 

    Teşekkürler

     


  2. Merhaba PCT için bunları kullanacağım önerisi olan var mı bir eksiğim var mı

    Propianat ,winstrol ,mesterolon ,oxandrolone alıyorum 

    Kürüm biteli 1 hafta oldu 

     

    OVITRELLE 250 mcg/0.5 ml yarısını uygulayıp kalan yarısı iki gün sonra

    OVITRELLE 250 mcg/0.5 ml uygulamasından 1 gün sonra:

    40mg TAMOXIFEN  , 1 tablet Klomen - 15 gün boyunca

     

    Vitaminler :

    2000mg C vitamini günde 2 tablet

    Milk thistle Günde  1 sabah 

    Multivitamin Sabah 1 tablet

    İdman öncesi D vitamini ve magnesium - creatin 5 gr + ( 5gr creatin sabah )

    Gece E vitamini ve çinko tablet


  3. GustavoGaviria, 30.07.2022 - 19:06 yazdı:

    Merhaba, Burak hocanın desteği ile tamamen Burak hoca ile diyetten spora kadar Burak hocanın dediklerine uyarak devam edeceğim.

    • Testo
    • flakon masteron
    • yohimbe
    • flakon hgh frag

    Gireceğim ve günde çift kardiyo olarak 2 ayda nasıl bir sonuç alacağımı haftalık konuyu düzenleyerek sizinle paylaşacağım.
    Ağustos 1 - Pazartesi günü Başlıyorum.

    ** YAĞ ORANINI AZALTMAK VE KİLO VERMEK İÇİN **

    HER HAFTA HAFTALIK KG VE GÖRSELLER PAYLAŞACAĞIM

    Şuanki halim;
    105 KG

    Son durum nedir

    • Beğen 1

  4. Poyraz Babayiğit, 7 saat önce yazdı:

    Başlıktaki gibi değerli Burak hocamın desteği ile bir yola çıkmayı düşünüyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Memnun kaldınız mı? Kendisinin ses tonu bile insana güven veriyor ben Burak hocadan Testosterone enanthe ve boldenon konusunda destek almayı düşünüyorum.

    Ben şu ilk kürümdeyim başka yerden aldım ürün çalışıyor ama yinede Burak hocadan destek almadığıma pişmanım .Burak hocadan  Kürüme eklemeler yaptım (bilgi anlamın da) ve ikinci kürümede kesinlikle Burak hoca ile devam edeceğim.

    • Vayyyy!! 1

  5. GustavoGaviria, 30.07.2022 - 19:06 yazdı:

    Merhaba, Burak hocanın desteği ile tamamen Burak hoca ile diyetten spora kadar Burak hocanın dediklerine uyarak devam edeceğim.

    • Testo
    • flakon masteron
    • yohimbe
    • flakon hgh frag

    Gireceğim ve günde çift kardiyo olarak 2 ayda nasıl bir sonuç alacağımı haftalık konuyu düzenleyerek sizinle paylaşacağım.
    Ağustos 1 - Pazartesi günü Başlıyorum.

    ** YAĞ ORANINI AZALTMAK VE KİLO VERMEK İÇİN **

    HER HAFTA HAFTALIK KG VE GÖRSELLER PAYLAŞACAĞIM

    Şuanki halim;
    105 KG


    jikv2n5.

    kür sonu değişimlerini paylaşırsan sevinirim bende kürdeyim büyük hatam araştırmadım daha doğrusu bu siteden haberim yoktu komik olanı :) bende fragment ve yohombine ekliyorum bu hafta siteden  inşallah kürüm biter bitmez ikinciye gireceğim  

     

    • Beğen 1

  6. berkonuc, 5 dakika önce yazdı:

    Kullandığınız ilaçların tümü için bir yorum yapamam. Ama doğal sisteminiz kapanmış. Testosteron seviyesi pik yapmış. Buna bağlı östrojen seviyesi de yükselmiş ve bence iyi bir seviyede görünüyor referans değeri içinde bile denilebilir. Tiroid bezinizde aşırı aktif gözüküyor. Gayet yolunda kürünüz. Bunun dışında kullandığınız ilaçlardan kaynaklı en doğru veriyi ölçü farkı ve ayna verecektir. 

    Teşekkür ederim. çok sağolun .

     

    Kür öncesi tahlil yaptırmadım böyle bir saçmalığım oldu karşılaştırma yapamıyorum . İnşallah bu bana bir sorun yaratmaz.


  7. Merhaba Nova life ürün kullanıyorum çalışıp çalışmadığı ile ilgili bilgi vermeniz mümkün mü teşekkürler cevaplarınız için

    Kan tahilili öncesi 1 yumurta 1 adette  karabuğday patlağı yedim , değerlerimde çok oynama yapar mı biliyorum tam aç değildim.

    Kürün 4 haftasındayım

    TESTLER.pdf

     

    Haftalık 3 defa propianat 1ml

    Sabah 3 tablet stanazolol , 2 tablet oxandrolone , 1 tablet mesterolone

    Akşam 2 tablet stanazolol , 2 tablet oxandrolone , 1 tablet mesterolone

     

    3 günde 1 armideks alıyorum. Sabah 1 tablet C vitamini,1 tablet multivitamin , 1 tablet Quenzim , 1 tablet mik thistle , 1 tablet balık yağı , 1 tablet CLA alıyorum . Spor öncesi D vitamini ve magnezium. Akşam yatarken de 1 tablet selenyum ve çinko alıyorum.


  8. Eyzel2, 11 saat önce yazdı:

    Masteron sgbg ile alakalı diğerleri de tablet olanlar karaciğer ve böbrek fonksiyonları ile anlaşılır diye biliyorum abi cla olsa da olur olmasa da olur d vitaminini de gece al bence balık yağı ile birlikte bunu dışında göze çarpan bir şey yok :) 

    Çok teşekkür ederim hafta içi testesteron tahlillerini de yaptırayım şükür bunlarda bir şey yok o zaman


  9. Eyzel2, 3 saat önce yazdı:

    Abi selamlar arimidex 2 günde bir al biraz stresli olabilirsin omega 3 günlük 2 gram kadar al b12 vitamini tüketmeye özen göster Demir’in düşük bir adet multi vitamin al  glikoz çok fazla çıkmış son öğündeki karb ı kes insülin direncinden midir yada fazla mı geç alıyorsun karb bilmiyorum ama bir tık fazla sanırım meyve şeker vs tüketiyorsan sıfırla bir süre benim görüşüm bu yönde saygılar 

    Çok teşekkürler

    3 günde 1 armideks alıyorum. Sabah 1 tablet C vitamini,1 tablet multivitamin , 1 tablet Quenzim , 1 tablet mik thistle , 1 tablet balık yağı , 1 tablet CLA alıyorum . Spor öncesi D vitamini ve magnezium. Akşam yatarken de 1 tablet selenyum ve çinko alıyorum.

    Kan tahilili öncesi 1 yumurta 1 adette  karabuğday patlağı yedikten sonra aç karnna vereceğim bilgisi eldi kan tahlilini ama yine de verdim yedikten sonra.

    Meyve yemiyorum ama o gün antreman öncesi gecesi 1 adet hurma yemiştim.

    Şuan değerlerim normal mi karaciğer değerlerimde bir sıkıntı varmı onu merak ediyorum. 

    Bu haftada testesteron ve total testeron tahlili sonuçlarına bakıcam İnşallah ilaçlar çalışıyordur :) Bu yaptırdığım tahlillerden evet çalışıyor şu değerinden belli gibi öğrenmemiz mümkün mü onu bilmiyorum.


  10. FrknGnes, 3 dakika önce yazdı:

    Çalıştığım hocama sordum aynı soruyu cevapta şu onun sınırı yok sevişebildiğin kadar seviş kürün pozitif artısıda biraz bu sürekli hazırsın kürü etkilemediğini söylüyordu :)

    Hocam kürümün 3 haftasındayım pisikolojik mi bilmiyorum ama ereksiyon sorunu yaşıyorum şu an ilk hafta çok iyiydi ama şimdi bir sefer zor oldu ikinciye mümkün değil tekrar test etmekten korkuyorum :) kür sonunu bekliycem sabrederek

     


  11. otopsicikedi, 3 dakika önce yazdı:

    Testesteron vurdum yürüyen cinsellik gibi gezicem diye bir kaide yok prolaktin e2 progesteron bunlar ne derece etkilenmiş bunları görmek lazım lakin 4 haftayı beklemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Yel diye geçiştirmeyin sadece hormonlara değil böbrek karaciğer herşeye baktırın acaba gerçekten rüzgar mı çarptı ?

    4 hafta kesinlikle yaptıracağım karaciğer böbrek total testesteron vs tamamını yaptıracağım tek sıkıntım küre girmeden testesteron seviyeme baktırmamıştım

     


  12. Biliyorum ama cinsel isteksizlik  pct zamanı kürden sonra olmuyor mu Bi kaç kişi kürde iken abaza gibi dolaştığını belirtiyorlar ben kürde omama rağmen böyle bir etki görmedim :) kürde böyle bir prroblem normal ise benim için sıkıntı yok 

    İlk hafta testesteron gribine yakalandım . Şuanda da kuru öksürük oluyor arada.

    Testler içinde 4 haftamın dolmasını bekliyorum ondan sonra yaptıracağım vücudumda sivilce leke vs herhangi bir problem gözükmüyor şu anda 

    Bazen bel bölgesine böbreklerde sanırım bir ufak bir ağrı oluyor ama yel diye düşünüyorum çıplak uyuduğum için Günde de 6 lt su içiyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×