Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kerem kurt

Üye
  • İçerik sayısı

    306
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Kerem kurt kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. galicik, Şimdi yazdı:

    Zaten vurmak isterse her türlü vuracak bu çocuk 15-16 yaşında ki çocuğa kafasına koyduktan sonra laf anlatamazsın bilgilendirelim en azından, umarım ki vurmazsın aktif forumda olan bir kardeşimizsin bilinçlendiğini düşünüyorum tecrübeleri okumuşsundur diye düşünüyorum. 

    Tabiki abi zaten güncel konudada konuştuk sende biliyorsun. 

    • Beğen 1

  2. Markus Rühl, 2 dakika önce yazdı:

    Düşük testesteron a sahip biriysen küre girmen daha da sıkıntılı çünkü pct sonrası 347 değerini bile göremezsen bu sefer psikolojik sıkıntılar başlayacak , aldığın kütleyide o değerlerde tutabileceğini zannetmiyorum , haftada 1 sustanon vurursan çok dengesiz değerlere sahip olursun çünkü mix testo farklı esterler var en az haftada 2 enjeksiyon yapmalısın 0.5 0.5 olarak.

    05 ml yi şırıngada saklamak sorun olırmu 

     


  3. Rota, 7 dakika önce yazdı:

    500 gramına öyle dedi iyi hammadde galiba. Bir alışveriş sitesi global isim vermiyorum. Düzgün bir mağazaya satıcıya benziyordu. Deneyeceğim param olduğunda. Ama testo e almam p alacağım. 

    Ayrıca 300 400 doları nakliye.

    200 flakon ful dolu ilaç nasıl satar ben bile düşünemiyorum abi 


  4. Rota, 49 dakika önce yazdı:

    He ya ben almıştım sahte çıkmıştı hammadde :D Bu sene 1000 dolara yakın Hindistan'dan alacağım para olursa. Bi de onu deneyeceğim çok umutluyum.

    Kilosu 1000 dolar mı??? 


  5. Rota, 25 dakika önce yazdı:

    Bir flakon 2.5 gram değil mi? Keşke bizde hammedeyi bulsakta yapsak. Mesele o zaten...

    Yapması meşakkatli değil ama hammaddeyi bulmak sıkıntı düşünsene evinde dolu test e yapıyorsun 


  6. Rota, 16 dakika önce yazdı:

    Kreatin almak yerine bassana paranı tavuğa. Bende sayısız kere kullandım sen biliyorsun forumdasın kreatin nedir ki? Alacağın fazladan 50 gram protein sana gerçek doku oluşturup yağını azaltacak zaten. Benim tavsiyem. Tabi heves meselesi bende almıştım ama arginin, l-sitrülin gibi ürünler damarları gerçekten belirgin hale getiriyor. Gece alınan 5-6 gram arjinin büyüme hormonunu ciddi anlamda artırıyor. Gün içinde verdiği enerjide cabası.

    Arginine gerçekten fark gösteren bir şey mi 


  7. Rota, 11 dakika önce yazdı:

    Kreatin almak yerine bassana paranı tavuğa. Bende sayısız kere kullandım sen biliyorsun forumdasın kreatin nedir ki? Alacağın fazladan 50 gram protein sana gerçek doku oluşturup yağını azaltacak zaten. Benim tavsiyem. Tabi heves meselesi bende almıştım ama arginin, l-sitrülin gibi ürünler damarları gerçekten belirgin hale getiriyor. Gece alınan 5-6 gram arjinin büyüme hormonunu ciddi anlamda artırıyor. Gün içinde verdiği enerjide cabası.

    Doğru diyorsun abi tavuğa yüklenelim 


  8. galicik, 26 dakika önce yazdı:

    https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-creatine-powder-1000-gr-aromasiz-14915

    yerli markalardan bir markayı tercih edeceksen sadece hardline tercih et geri kalanın alayı leş kullanmadığım ürünleri kalmadı dokuları bile kalitesiz. Bu markanın her ürününü tavsiye ederim. Özellikle protein ocean tamamen bir pazarlama harikası düşük gramaj düşük fiyat politikasıyla marja vurunca ithal ürünlerden pahalı gelen ama insanlar alırken ucuz zannedilen bana kalırsa berbat olan supp markası. 

    Haklısın abi Hardline alayım o zaman 

    Abi sana ni sorum daha olacak princ unu yemek sıkıntı yaratır mı princ yerine mesela 300 gram princ yicekswm 200 princ unu gerisi normal princ


  9. Jacop, 53 dakika önce yazdı:

    Tamamen bütçe meselesi kardeşim.Sen alman gereken makroları alabiliyorsan cebindeki parayla çıkıp arkaşlarınla eğlenebiliyorsan elbette alınabilir.

    Güç ve hacim anlamında sana kazancı olacaktır fakat güncel fiyatlarla değer mi değmez mi tartışılır

    Allaha şükür çalışıyorum abi çokta sorun olmaz gibi geliyor ama denemekten de zarar gelmez :(

    galicik, 44 dakika önce yazdı:

    belki 10000 de 1 ileri atar doku kazanmazsın su tutarsın sadece bana kalırsa verme para gereksiz, Sana yapabileceğim en iyi tavsiye ye ve bas aktif olarak ta ayna karşısında kendini inceleme takıntı haline getirirsin 2 gün  beslenemezsin, yoğun olursun su kaybedersin mental dump yersin sadece idmanlarına odaklan. Bide naturalsin diye umuyorum.

    Naturalim abi ilaçlı olsam bu halimin çok üstünde olurdum sanırım teşekkür ederim yönlendirmelerinix için 

    Jacop, 53 dakika önce yazdı:

    Tamamen bütçe meselesi kardeşim.Sen alman gereken makroları alabiliyorsan cebindeki parayla çıkıp arkaşlarınla eğlenebiliyorsan elbette alınabilir.

    Güç ve hacim anlamında sana kazancı olacaktır fakat güncel fiyatlarla değer mi değmez mi tartışılır

    Hardlinenin 50 servis creapure versiyonu nasıldır alınır mı yoksa hiq creatine mi alayım  protein oceanda felan da alabilirim 


  10. Rota, 1 dakika önce yazdı:

    Olmaz. Ama sen gelişimini tamamla. Mesele boy değil bak. Kemik kütlesi vb. bazı hormonların oturması lazım. Ben 16 yaşında libido tavanken testo e kullanmıştım bırakınca baskılanınca libidom düşünce sevinmiştim sonra birden bire sakallarım falan çıkmaya başladı kötü zamanlardı... Deca kullansam kim bilir neler olurdu...

     Peki uzaman durdu mu abi? Senle özel bir yerden konuşmak isterim açıkcası 


  11. Rota, 8 dakika önce yazdı:

    İlk kural dozajları bileceksin. İkinci kural prolaktin gibi hormonların düzensizleşmesi durumunda neler yapman gerektiğini bileceksin. Test mutlaka yaptıracaksın. Üçüncü kural NPP, Deca veya Tren kesildikten sonra Testo kesilmiycek. Son önemli kısımsa PCT yapılması lazım. Ovitrelle veya Pregnly gibi tetikleyicilerin yoksa hiç bulaşmıycaksın. 

    Bu şartları dürüst şekilde karşılayabiliyorsa birisi istediği anabolizanı kullanabilir. Riski hazırlığın ortadan kaldırır.

    Benim aklıma gelen ilk şey deca Dick oldu açıkcası abi ama bunları uygulayınca sorun olmaz gibi

    • Beğen 1

  12. Rota, 1 dakika önce yazdı:

    Kütle kazanmak için protein alıcaksın. Bulduğun parayı tavuk göğsüne yatırıcaksın. Sonra artan paralarla önce testonu sonra biraz daha paran olursa, diğer anabolizanlara geçiceksin. Boldenon uzak duracan ya NPP (kısa ester deca) veya Trena atıcaksın. Ben günde 200 250 gram pişmiş proteinle sözde kür yapanlardan daha iyi define olabiliyorum.

    Sen mi demiştin yoksa jacop abimiz mi bilmiyorum ama protein alımını arttırdım 1 haftada bile fark görmeye başladım açıkcası

    • Beğen 2

  13. Rota, Bir saat önce yazdı:

    Formunu görerek ciddi anlamda yorum yapmak gerekir. Formun burada oldukça önemli. 250 boldenon sigara kullanan biri için gerçekten kötü sonuçlar çıkarabilir meydana. Keza kazanç-zarar sıkalasında nefret ediyorum bu ilaçtan. Danabolü boldeyi kes. 

    Ayrıca kaçıncı kürün? Boy-Kilo bunları bilmemiz gerekiyor. 

    Abi. Kütle almak istiyorsak ne kullanıcazki


  14. galicik, 56 dakika önce yazdı:

    var 2 part üretiyorlar dolusu da var boşu da var doğru ama dolusuda %100 dolu değil ama en azından ilaç bulunduruyor ama değer mi asla dolusu da orijinalin %30 su falandır ancak 

    Bu testo yerine sustanon vursalar daha yararlı değil mi 


  15. galicik, 1 saat önce yazdı:

    Kaba taslak şöyle söyleyeyim optimum pharma ben ürettikleri fiyatı da biliyorum da örnek vereceğim sadece 100 tl ye üretiyor süslüyor 500 e veriyor, %400 kar, kendilerine ürettiklerinden herkese verirler mi bilmem dememin sebebi o ilaçlardan %20 civarı kar ediyor olmalı. 

    Abi optimumu da arkadaşım kullanıyor fakat dolusu da var boşu da anlamadım 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×