Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sumbullu

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Sumbullu Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Sümbül Sever spor yapar <img alt=":)" data-emoticon="" height="20" src="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/smile.png" srcset="<fileStore.core_Emoticons>/emoticons/smile@2x.png 2x" title=":)" width="20" /> </p>

Profil Bilgileri

  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Özel bir durum sebebiyle desteklerinizi rica ederim

    Teşekkürler hocam sağolun. Bu zamana kadar hiç kullanmadan 13 yıl geçti son bir kaç yıldır biraz aksatsamda elimden geldiği kadar ilk baştaki motivasyon ile yapmaya gayret ettim. Bundan sonra da en fazla suplementler ile devam edeceğiz artık. konuda katkısı bulunan bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim.
  2. Özel bir durum sebebiyle desteklerinizi rica ederim

    Teşekkürler Hocam bu peptitler hakkında biraz daha bilgi verebilmeniz mümkün müdür acaba ?
  3. Özel bir durum sebebiyle desteklerinizi rica ederim

    Paylaşımlarınız için teşekkür ederim hocam Bakırdan yoksun diyet artık bi yaşam tarzı oldu. alfa lipoik asit takviyesini daha evvel hiç duymamıştım. Yukarıda kullandığım ilaçları yazdım onlara yardımcı olur mu sizce ? Birde tastamam bir suplement takviyesinin karaciğer yönünden bir sıkıntısı olur mu acaba ?
  4. Özel bir durum sebebiyle desteklerinizi rica ederim

    Teşekkür ederim Hocam.
  5. Özel bir durum sebebiyle desteklerinizi rica ederim

    Teşekkürler Hocam. Anlaşıldı biz bu işi hiç zorlamayacağız
  6. Özel bir durum sebebiyle desteklerinizi rica ederim

    Hocam cevabınız için teşekkürler. Makale de şöyle bir bilgiye denk geldim; “Testesteron ve progesteron alımının da ayrıca serum bakır düzeyini arttırdığını göstermiştir. “ Bu sebeple testesteron içerikli şeylerin yan etkisi çok fazla olabilir bende, peki sadece growt kullanarak bir etki alabilir miyim ? yada oda benzeri bir yan etki gösterir mi sizce ?
  7. Özel bir durum sebebiyle desteklerinizi rica ederim

    Başka yorumu olan var mı acaba ?
  8. Özel bir durum sebebiyle desteklerinizi rica ederim

    Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
  9. Merhabalar Aklıma takılan bir kaç hususta hocalarımızdan ve bilgi sahibi kişilerden, bilgilerinin zekâtını istirham ediyorum. 😇 Ben 30 yaşında 13 yıllık aralıklı da olsa vücut geliştirme geçmişi olan bu zamana kadar hiç kür yapmamış biriyim. Düzenli yaptığım dönemlerde en son kolum 44 cm full parçalı olmuştu kilom ise 75 vücut yağ oranı ise çok az idi boyum 170. Benim şöyle bir sıkıntım var; vücudumda bakırı atan enzim çalışmıyor bu kalıtımsal bir hastalık ve ömür boyu ilaç tedavisi olacağım. Bu sıkıntı ise karaciğerde yüksek miktarda bakır depolanmasına sebebiyet veriyor. normal bir insanda ki oran 0-50 iken benim 300 ile 1000 arasında değerlerde seyir ediyor. Bundan dolayı 23 yıldır tedavi görmekteyim. Çok şükür ilaçlarımı kullandığım süre boyunca herhangi bir sıkıntı çekmedim ve tüm etkinliklerimi de yapabildim. yalnız bir çok karaciğer hastalıkları gibi bu hastalık ta normalde gizli seyir eden ve en son patlama aşamasına gelmeden pek belirti vermeyen bir hastalık yani durum şu karaciğer bu ağır metalleri biriktirip, biriktirip tutamayacağı seviyeye geldiğinde bir anda sinir sistemine verip felç edebilme veya beyine gönderip aklı melaikeleri kayıp edebilme durumu var. Ancak bu duruma karşı düzenli olarak kontrol oluyor ve tedavi mi aksatmıyorum. Testlerde ise karaciğer enzimleri ve vücuttaki bakır oranları kontrol ediliyor. Doktorlara Supplementleri sordugumda bunları kullanmamı pek tavsiye etmemişlerdi ancak bu 13 yıllık süre içerisinde bir çok defa kullandım yapılan tetkiklerde herhangi bir sıkıntısı da çıkmadı lakin bu bilgiyi hocalarımız ile pek paylaşmadım. 😇 Benim öğrenmek istediğim; 1- karaciğere minimum yük bindirerek çok hafif bir kür yapabilir miyim? 2 - Ya da forumda okuyup araştırdığım kadarıyla kürler de yazılan oranları ben iki haftada bir kullansam bir faydası olur mu ? 3- Forumda okuduğum kadarıyla en az yan etkisi olan ürünlerden biri de Growth Sadece growth kullanarak uzun süreli düşük dozlarda bir kullanım süresi sonrası iyi bir gelişme sağlayabilir miyim ? 4 - Yada ayda bir iki defa Primo+sustanon un bir faydası olur mu? Bu süreçte bi pct yapmak gerekir mi ? Bilgileriniz ile aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler. tedavi sürecinde günlük şunları kullanmaktayım penincilamin 300mg x 3 çinko 50 mg x3 b12 gün aşırı folik asit gün aşırı d vitamini haftada 1-2

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×