Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sof

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Sof Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Serbest Meslek
  • Konum:
    ANkara
  • Cinsiyet:
    Kadın
  1. Bana ne önersiniz?

    Teşekkür ederim
  2. Bana ne önersiniz?

    Abi peki sarmsı bırakıldığında olaylar nasıl gerçekleşiyor ? Bu arada harbi teşekkür ederim zamanını ayırdığın için.
  3. Bana ne önersiniz?

    Ümit abi teşekkür ediyorum cevapladığın için. Çok şükür kalıplıyım yani spora başlamadan da kalıp vardı yani. Kondisyon içinse hala çok aktif olmasada interval ve tempo koşular yapıyorum. Askeri kariyer istiyordum da burada değil. Şimdi abi ben enjekte edemem böyle desem daha iyi olur. Sarmsda böyle bir şey yok diye biliyorum. Sabah 1 tablet o kadar. Sarsmlarıda orijinal alan bir arkadaşımdan alıcam. 750 ₺ gibi bir fiyat vardı 100 tabletde. Abi sarmsı kullanarak da attığım vücuda yakın olabilir miyim eğer genetiğim ona yakınsa? Bu arada attığım fotoğraftaki eleman askeri personel yabancı tabii.
  4. Bana ne önersiniz?

    Kol hariç her hakareti yapıyorum.
  5. Bana ne önersiniz?

    Çok teşekkür ederim abilerim lakin powerlifting ile gücümü crossfit ile de kondisyon , kuvvete dayanaklılığımı sağlıyorum.Şuan 220 kg deadlift 150 kg bench yapıyorum. Bodybuilding'i sevemedim . İzole kol bile çalışmıyorum , çalışamıyorum. Şöyle bir vucut için yazmıştım buraya
  6. Bana ne önersiniz?

    İyi günler hocalarım ,abilerim. 1.5-2 yıldır crossfit ve powerlifting ile uğraşıyorum. 21 yaşındayım ,öğrenciyim ve aile evinde yaşıyorum. Beslenmem öyle her gün 300 gram pirinç 200gram tavuk şeklinde değil açıkçası ayrıca sebzelik yemekleri ve baklagil yemeklerinden hariç yapılan yemekleri yemiyorum. Bana hangi sarmsı tavsiye edersiniz Pct'si olmayan? Genel hedefim performans sonra da estetik vücut . Kolumun 45-50 cm olması umurumda değil lakin parçalı ve iri olmak isterim sanırsam buradaki herkes gibi . Teşekkür ederim , tekrardan iyi günler dilerim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×