Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mustafaay

Üye
  • İçerik sayısı

    49
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

mustafaay kullanıcısının son zaferi 4 Nisan 2021

mustafaay en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

mustafaay Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Rococutune ve spor

    dostum kullanma birşey , tedavini başarılı şekilde sonuçlarsa bakarsın . bu işler sıkıntı işler , sağlığın zaten bozuk , üstüne birdaha bozcaksın .
  2. Sarm mk677

    Dostum ne oluğu belirsiz ama çalışan bir sarm alsan bile bir tüpüne 500-600 tl vermen gerekiyor günde 1 ml alsan 30 gün idare eder. 30 günde de bir etkisi olmaz . Ancak güzel bir küre girip 8 hafta mk677 ile destekleyebilirsin . dolaylı yoldan yağ yakımına kas büyümene etki eder. Ama dikkat et birikmişinide dolandırıcılara kaptırma . Orjinan sarmlar bir kaç kişide var . Dikkat !
  3. ilaçlar zaten doğru düzgün çalışmaya başlamamıştır , maddi anlamdaki gider önemli değilse kes ilacı , sonra tekrar başlarsın .
  4. Sustanon + rimabolan

    nekadar ödemsiz vucut yaparsan okadar kalıcılığı artar . Dozajları kendin ayarla dostum kilona göre. Sustonun içindeki esterlere dikkat et , haftada bir enjeksiyon yapamazsın onu , içindeki esterleirn yarılanma süresi düşük , 2 günde 1 gibi bir enjeksiyon yapmak lazım . Kür içerisinde koruyucu almayı unutma . sustanon testo enantata cpionata göre daha fazla yorar vucudu , doz arttırmanda gerekebilir . Bol şans dostum .
  5. Sustanon + rimabolan

    dostum öncelikle ben hoca değilim , ama uzun senelerdir spor ile uğraşıyorum . kendi tecrube ettiğim etkiler doğrultusunda yorum yapıyorum , hocalıkla mocalıkla ilaçla milaçla işim olmaz kendim kullanır dalgama bakarım. 1)İlacın orjinalliği önemlidir , orjinal olmayan yada underdose testo bolde dianabol küründen daha iyi bir verim alabilirsin . Çünkü orjinal olmayan ürünler ya hiç çalışmaz , ya çok az çalışır yani gıdıklar derecesinde , yada içindeki çakma kortizonlu maddelerin olduğu ilaçlardır . kortizon varsa boş su tutarsın , suratın patlıcan gibi olur boş rengin değişir boş boş şişersin ilaç çalıştı sanarsın. underdose ise biraz etki gösterir sonra stabil kalır gelişmezsin , yada tamamen boştur yani steril bile olmayan sıvı vardır içinde. 2)Sustanon dediğin farklı esterlerin birleştirilmiş halidir, testo prop , fenilprop , izokaproat,deconat gibi esterleri barındırır . Testo enantatta bir esterdir , fazla su tutar . sustanon ile enantat yarılanma süreleri farklıdır çünkü içindeki esterler farklıdır , sustanonda daha sık enjeksiyon gerekir. Sustanonu diyettede bulktada kullanırsın (propipnatlar içerir), enantat çok su tutar bulk kürlerinde tercih edilir. Sustanonu eczaneden aldınmı , çalışıp çalışmayacak korkusu olmaz takır takır çalışır. Primboln ise en bilindik ilaçlardan biri , eczane ürünü . her türlü çalışır . kof su tutmaz , yan etkisi daha azdır ki çakma ürünlere göre belki 20 kat daha az yan etki yapar . dozajlar kiloya göre değişir. dostum kür içerisinde iken testo bolde danabol küründeki bir adam ile sustanon primabolan kürü içindeki adamı karşılaştıramazsın , çüknü danabol zaten deli gibi ödem yapıyor heleki çakmaysa balon olursun . ama kür bittiğinde iki kürden çıkan kişinin pskolojileri karşılaştırılamaz bile. böyle bir kürde10-12 kg almış bir kişi aldığı kilonun %80 ini kür sonu işiyerek atar geriye sadece derisi çatlamış , pskolojisi bozulmuş kardeşlerimiz kalır . gerçek ilaç adamın kaslarını lif lif yapar , su toplatıp derisini çatlatıp suratını hamburger köftesi gibi yapmaz (prof bir dirty bulking yapmıyor ise) genelde yorumlara bakıyorum , kür tavsiyesi 12 hafta test ent , 6 hafta danabol , 12 hafta boldenone . git ilaç satan birine 20 cm hiç ağır kaldırmamış o kolları ile sana bu kürü yazar , ilk enjeksiyonunuda yapar sana paranı alır yolcular . bunlar amator kürler , neden bizim vucutcularımız yurt dışındaki sporcular kadar estetik değil ? bu sebepten , hepsi aynı şekilde başlıyor. testo deca danabol / testo bolde danabol . omuzdan vurma dostum , ben omuzdan yapmam . kalça ve bacak . Bacaktan dizin sağ yada sol kenarındaki dışa bakan kasa , 4 parmak koy çak enjeksiyonu oraya. internette vardır. eczane ürünü al , beni çok kandırdılar
  6. Sustanon + rimabolan

    dostum sustanon primabolan düşük dozlarda başla , başka birşey kullanma .ilk kür ve eczane ürünü olduğu için fayda görürsün zaten . bir kişik kürün ilk bir kaç haftasında çılgın gibi kilo alıyorsa o ilaçta sorun var demektir . muhtemelen bu kürde fazla kilo almazsın , takma kafana . ilaç temiz olunca aldığın kilo temiz olur ve kalıcı olur. ilk kürlerimde deli gibi su tutardım , sonra çok duyduğum bir lab ın ürünlerini aldım kullandım , çok yüksek dozlarda aldım ilacı , testisler küçüldü kıllandım saçlaeım döküldü ama kilom çok az arttı , ilacın çakma olduğunu düşündüm . ama aynaya baktığımda kas kütlesiydim sadece , balon değil . sonra anladımki önceki ilaçlar çakmaymış bu kür orjinalmiş . ilaç temiz olursa hayati yan etkileri az olur , testisin küçülür saçın dökülür ama su tutmazsın , su tutumuna bağlı tansiyon sorunları yaşamazsın , ciğerin hasar görmez böbrekleri bozmazsın . Sustanon primabolan yeter ilk kürde. ilk kürlerde fazla ilaç alırsan sonraki kürlerde etki görmek için daha fazla kullanman gerekir , reseptorlerini kapama boş yere.
  7. Bassil pharma

    hocam tecrubem var , yanlış anlama ilaç satan , yada ilaç satıcıları ile ilişkisi olan , yada bir ilacın adına platformlarda konu açan isim yaptırmaya çalışan bir insan değilim. Sahte ilaç yüzünden ölümle burun buruna geldim ölmedim ama bir gözümü kaybediyordum , 7-8 sene oldu tek gözümde hala hasar var. kortizol lü ilaçları insanlara öneripte kof su tutmanın bir anlamı yok . bu platformda 1-2 konu açtım marka yorumu almak için , onlarıda kullanmadım çöpe attım . piyasa çok bozuk ilaç eczaneden alınır %95 i bu ilaçların çakma. Orjinal ilac yarışmacı yada sağlam bir hoca değilsen benim gibi , sana bana gelene kadar eritirler çoktan .bu işin mafyası var . sende benim gibi biliyorsun . zart pharma zurt pharma , biri konu açıyor , altına yorum yapılıyor yok etki aldım yok bilmemne he aldın aldın etki , ilacı pazarlamaya çalışan kişiler . ilaç kullanmayan insanlar plan öneriyor . adam su tutuyor aaa ilaç çalışıyor (benim gibi) sonra tansiyon 20 bayılmalar , göze vurması ve göz hasarı , görme kaybı... bu işler bukadar basit değil .
  8. Bassil pharma

    çakma.
  9. Watson pharma

    bu ilaç tr yapımı , çalışan ilaç fakat arkadaşlar kendi üretiyor kendi yazıyor kendi çiziyor sanırım
  10. Bpro hakkında bilgisi olan!

    hangi üçlü ? hangi beşli ? bizede çıtlatın pls.
  11. Yardım

    kaç kg sin ? 1 ml testo boldenone adamı gıdıklamaz bile.
  12. Ilk kür ve kafama takılan soru

    Testo cypionate bulabilirsen aşağıdaki şekilde ilerleyebilirsin ; 12 haftalık bir kür planı ; 1-6 hafta testo cypionate 250 mg, 1-4 hafta danabol 30 mg (sabah - öğle - akşam 1 er tablet) 7-12 hafta 500 mg testo cypionate , 8-11 hafta 30 mg winstrol + 30 mg anavar ( sabah öğle akşam birer tablet yani 10 ar mg) Kür içerisinde milk tistle hergün 1 er porsiyon , enginar , magnezyum , çinko , b / c vitaminleri (multi vitamin) , günde 4-5 litre su . Enjeksionlar hafta başı . PCT için test yaparsın , pek yan etki olacak bir kür olmaz bu . Testo enantat alma cypionate al. Küre böyle girersen 10 numara bir etki alırsın elindeki ilaçlarla , iyi değerlendirmiş olursun . Bol şans.
  13. Ilk kür ve kafama takılan soru

    dostum kutulardaki tablet sayısı kaç ? ilaçlar underdose olduğunu varsayarak sana kür planı önerisi yapalım .
  14. Ilk kür ve kafama takılan soru

    google a markayı yaz , örneğin medivia boldenone gibi . bak yabancı bir sitede ürünü varmı diye . domaini kontrol et .
  15. Ilk kür ne olmalı

    dostum ozaman paylaştığım kür planı için anavar yerine danabol , son haftalarda ise winstrol eklemek yerine clenbuterol alınabilir. boldenone cut küründe kullanılabilir. son 4 haftada boldenone + test pro + clean şeklinde ilerleyebilirsin . on numara form yakalarsın. Sana tavsiyem alışılmışlığın dışına çık . testo danabol basıp tosun gibi olmaya gerek yok bence , sağdan soldan okuyup kür yapıyorlar . Yabancı modellere bak , bizimkiler gibi köfte vucutlu değiller , şimdi diyecekler olacak onlar peptit kullanıyor diye alakası yok , peptitte kullansan ne kullanırsan kullan standart olma. zaten yaz geliyor su tutumu yazın rahatsız eder . bence şuanki formun fena değil , hiç kas kaybına gerek yok cleana girme kas kaybedersin şuan . Yok beslenme yok cart curt ile kas kaybı yaşamazsın diyenler sallar vucut yıkıma uğruyor herşekilde . su ve yağ atarken belli oranda kas kaybedersin. bu formda cuta girip , bulk en azından şu dönemde yapılmaz. şu dönem bulk başlayıp cut sonlandırılan dönemdir . en azından biz öyle yapıyoruz , işede yarıor. anavar tek başına hiçbir iş yapmaz. bir tık dediğim gibi güç artışı olur , beslenmene göre ve antrenmanına göre pump ve damar açabilir azda olsa ama minik bir şekilde,yanında testo alırsan sertlik katar , tek kullanımları kür geçişlerinde kas kaybının önüne azda olsa geçmek içindir . çalışırken kasını aydan baktığında kütle gibi görürsün , danaboldeki gibi balon gibi hareket etmez deri altında. anavar aldın diyelim baktın kütlen artıyor gücün artıyor (su tutumu ) anlaki dandik bir ürün kortizonlu birşey vermişler , hiçbirşey hissetmiyorsan zaten çakmadır . şimdiki markaların %90 ı çakma , orjinal üründe zaten sana bana gelmez , gelene kadar müsabıklar , hocalar toplar ilaçları , yarışmacılarına yada kendilerine kullanır . öneri veriyorum diye beni yanlış anlama , bilmişlik taslamak amacım değil. genel olarak görüyorumki ilaç kullanmamış insanlar okuyarak sağdan soldan birşeyler öğrenip , tecrube edinmeden yorum yapıyorlar . bu sebeple fikir edinmek isteyen arkadaşlarıma kendi tecrubemi paylaşmak istiyorum .belki bir nebze yardımcı olabilirim diye.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×