Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Preworkout

Üye
  • İçerik sayısı

    285
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Preworkout kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Tr3n, 1 saat önce yazdı:

    İncline bench press  yaptıktan sonra akşama doğru çarpı işareti ile işaret ettiğim bölge ağrı yapıyor neden olabilir arkadaşlar çok bari aşağı indirdim için mi acaba çözemedim yaşayan varmı bu durumu

    işaretlediğin yer göğüsün bağlantı noktası.Göğüs kasını yorduğun için tahribat verdiğin için acıması normal,bu acılar uzun süreli olursa beslenmende sorun olabilir.

    • Beğen 1

  2. onur41_38, 6 saat önce yazdı:

    cevabın ilgi alakan için teşekkür ederim. işte hayat böyle bir şey 2 yıl bir salona gidersin, salon sahibi ile arkadaş olursun çünkü haftada en az 4 gün zaman geçirirsin ve sonuç. meğer definasyonla alakası olmayan şeyleri çakmış bana. birde ne internetten araştıracan burada tecrübe konuşuyor dedi. paramızla rezil olmayı bırak bütün sistemim yanlış olmuş meğer.

    rica ederim,Kür satanların çoğu torbacıdan farksız arkadaşın olsada güvenmemek en sağlıklısı.İyi yandan bakmak lazım test e ve boldeyle kütle eklemişsindir kürünü tamamla sonra definasyon kürü yaparsın.

    • Beğen 1

  3. yağ oranın biraz yüksek

    test e yerine test p öneririm,boldenon bulk kürü içindir su tutar onun yerine sertlik veren ürünler tercih edilebilir

    antrenman sonrası kardiyo eksik etme

    0 karb çözüm değil şekeri 0 lamalısın , benim tavsiyem bunlardır benden daha bilgili,tecrübeli kişiler mevcut onların da tavsiyesine kulak verebilirsin.

    • Beğen 2

  4. onur41_38, 2 dakika önce yazdı:

    Arkadaşlar herkese selam,

    Bu spor artık kafamı tirlatmaya başladi.

    Yaşım 38. İki sene önce 110 kg iken bu spora başladım. Şuan 78 kiloyum.  Son 9 haftadır da testi e+boldenon kullanıyorum. Güç, idman hareket zirvedeyim. 0 karbo olsa bile basıyorum ama gelin görün ki şu göbeği elinle sıkınca bir tutam gelir ya ele. İşte o parçayı nasıl yok edeceğim. Lütfen, yalvarıyor bilen, eden bir akıl versin.

     

    fotoğrafını gönderme şansın var mı? göbek yağdan mı kaynaklı sudan mı görmek gerek ona göre kür kullanılmalı.


  5. onur41_38, 5 saat önce yazdı:

    eyvallah allah razı olsun. ben kardiyo yapmıyordum ekleyeceğim. mutlaka şekerli bir şeyde tüketiyordu ufak kaçamaklar adı altında ama demek ki her gün dondurma yenmez :). aynı şekilde ilerleyeeğim bakalım sonuç ne olacak.

    genetik de bu işte çok önemli aynı program-beslenme ile onun 3 ayda eklediği kütleyi 5 ayda ekleyebilirsiniz akışına bırakmak en güzeli


  6. VARGAS, 3 saat önce yazdı:

    Merhaba ben 16 yasindayim ve boyum 171 bunu sosyal olarak sorun etmiyorum(bazen ediyorum cunku yasitlarimdan en az 10 cm kisayim uzun insanlari gorunce sinirleniyor ve icten ice uzuluyorum.) fakat 2 yildir aktif olarak voleybol oynuyorum ve boyumun bu spor icin yeterli olmadigini dusunuyorum fakat bu spora cok duskunum ve hayalimdeki kariyer bu yonde. Mk-677 nin growth hormonlari arttirdigi soyleniyor. Lutfen yasimi ve zararlarini aciklamaya calismayin hepsinin zaten farkindayim ve bosu bosuna yorulmus olmayin.Zevkim icin degil gelecegim icin kullanmak istiyorum. Bu mk677 urununu kullanirsam boyumda gozle gorulur bir buyume olur mu? Beslenmem boyumu uzatmak icin ideal zaten ve uyku olarak da gerekli uykuyu aliyorum ( daha once testo cyp ve primo kullandim yaklasik 10 hafta ve zararini gormedim ama pek yarari da dokunmadi biraz kutlelendim ve guclendim sadece bunu da not duseyim.)

    @Loving

    • Beğen 1

  7. 1ameko, 3 saat önce yazdı:

    Öncelikle selamın aleyküm herkese hayırlı geceler hayırlı antremanlar boyum 1.75 kilom 74. 6-7 aydır ilaçlıyım şuan 600 testo cyp, 400 bolde alıyorum koryucu olarak günde 2 tane liv52, 2 tane hepa 4 alıyorum 700 gram pirinçim var kan testim temiz ama yüzümde sivilceler çıkıyor özellikle alnımda sebepi nedir 

    DHT türevi ilaçlar sivilce yapabilir.Yani cevap muhtemelen bolde.

    • Beğen 1

  8. Anayurt Oteli, Bir saat önce yazdı:

    O su değil yağ yağ , bira yüksek kalori içeriyor sıvı ekmek gibi bir şey , bira göbeğini su atarak vs düzeltemezsin.

    Reis %3 yağ oranım yok,yağımı da inkar etmiyorum ama yağ ve su farkını ayırt edebilcek tecrübem var9_9 Bildim bileli vücudum çok ödem tutar natural ve beslenme bozuk ilerlemek su balonuna çevirdi beni.Göbeğim var falan diyorum da tomruk gibi odaya ilk göbeği giriyo sanma.Bugünden itibaren detoks ve karanfil kullanmaya başladım beslenmeyi de düzeltiyorum bakalım nolucak.


  9. Geleceğin Olympia'sı, 3 dakika önce yazdı:

    Ronnie Coleman bir yarışma öncesi gece vodka içtikten sonra yarışmaya kupkuru çıktığını söylemişti.

    kullanım miktarı ve kullanım süresi çok önemli.3ay ağzına alkol sürmezsin 1 günde içtiğin alkol tabiki su tutumu yapmaz ama yarışma öncesi riske edip vodka içmek pek inandırıcı gelemedi tüm yıl hazırlık yapıyosun son dk kumar oynuyorsun.


  10. Delice, Bir saat önce yazdı:

    Ben bira içtiğimde tartida maks 2kg eksi verdiğim oldu. Hiçbir zaman +kg olarak uyanmadım. Alkolün yanında yediklerin daha önemli.

    Onun haricinde diuretikler böbrekleri aşırı zorladığı için tavsiye edilmez. Gün boyu karanfil tüketmeyi önerebilirim. Öğün aralarında 2 3 tutam yersen deli gibi su ayabilirsin.

    Düzenli bira tüketen biri olduğum için malesef ben de su tutumu yapıyor özellikle göbek bölgesinde.Karanfili deneyeceğim sağol tavsiyen için

    • Beğen 1

  11. Bira ve alkol tüketiminden dolayı vücudum çok sulu,tabi beslenme bozukluğu da tuzu biberi.Sağlık problemlerinden mütevellit küre bu yıl giremeyeceğim bir süredir naturalim bu sebeple winstrol gibi ilaçlar kullanamam altrenatif olarak diüretiklere başvurmak istiyorum.Kullanan dostlarımın,abilerimin bazı konularda yardımı gerekiyor;

    -dozajlama ve kullanım süresi

    -dikkat edilmesi gerekenler

    -diğer merak ettiğim kas içindeki suyu da azaltır mı?

     

    kullanan ve bilen değerli forum üyeleri yardımcı olursanız mutlu olurum :)

     

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×