Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Cromwelle

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Cromwelle kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Rdm, 23 dakika önce yazdı:

    Kripto paralar ile 2017 yılından beri ilgileniyorum.

    2017 yılında 100 TL ile neymiş bu sanal paralar diyerek giriş yaptım. 1 ay sonra hesabımda 3800 lira vardı. Al sat yaparak iyi para kazanmıştım. Keşke 100 değil 1000 lira ile girseydim, keşke o coini şu fiyatta iken satsaydım vs.vs. ile aylar geçti :)

    O zamanlar John McAfee vardı, şimdi aynen Elon Musk'ın yaptığını yapar, piyasayı manipüle ederdi. Piyasaya yeni çıkacak coinlerin yöneticileri McAfee'ye parayı yedirir, o da şu coin süper, bu proje söyle mükemmel derdi. Elon ise biraz daha zeki, önceden  dogecoin alıp bir tweet atması ile uzaya yollayamadığı roketlerin parasını böyle böyle çıkarıyor sanırım :) 

    Ayrıca Dogecoin kripto para piyasasıyla dalga geçilmek için üretilmiş bir sanal para. İnsanlar birbirlerine hakaret etmek için, dalga geçmek için vs. dogecoin yollarlardı. Sakın Dogecoin'e değerli bir kripto para gibi yatırım yapmayın, 5 dakikada 100 liranız 1500 lirada olabilir, 1500 liranız 50 lirada. Ama akıntıyı takip ederseniz dogecoin dahi sizi zengin edebilir. 

    BTC sanal paraların altınıdır, her zaman son sözün sahibi odur. BTC ani artışlara başladığında diğer altcoinler (belli başlı bir kaç altcoin hariç) hemen %10-50 arası değer kaybeder. Ama BTC arttığı için sizin elinizdeki altcoin %10 değer kaybetse dahi, cüzdanınızdaki meblağ bazen %3-5 zarardadır, bazen %10 artmış olur. Dediğim gibi son sözü BTC söyler.

     

    Mühim olan fiyatı düşük olan ve sağlam projeleri olan, coin market sıralamasında ilk 50 arasındaki coinlere giriş yaparsanız, BTC'nin stabil olduğu zamanlarda al sat yaparak günlük veya haftalık güzel kârlar elde edebilirisiniz. Öyle bir piyasa ki sabah tanesini 1 dolara aldığınız coin akşam 25 dolara çıkabilir. Veya 1 dolara aldığınız coin 10 cente düşebilir. Zarar durdurma opsiyonu ile coin şu miktara düşünce sat diyerek zararınızı durdurabilirsiniz. Veya takip ettiğiniz bir coin vardır, şu fiyata düşünce al diyerek düşükken toplar yükselince satarsınız.

     

    Her ne olursa olsun BTC'nin çok stabil olmadığı zamanlarda altcoinlerle oynaşmak tehlikelidir, BTC durulduğundan altcoinler çoşar, inanamayacağınız paralar kazanabilirsiniz. Ama aç gözlü veya aceleci davranırsanız inanamayacağınız paralar da kaybedebilirsiniz.

    Mining (madencilik) kısmına gelirsek, piyasadaki ekran kartlarının fiyatlarının uçmasının tek nedeni madencilerdir. Evet 7-8 tane ekran kartı alarak şu an ki kurdan günlük 25-35 dolar arası ETH kazıp satabilirsiniz. Abim şu an 7 ekran kartı ile ortalama 25 dolar civarı ETH kazıyor. Fakat ETH günlel kur ile 1700 $ civarı olduğunda durum böyle, 1000 dolara düşerse kazancınız ona göre azalabilir, 3000 dolara çıkarsa kazancınız 2 katı olabilir. Yani gidip 8 tane ekran kartı alıp bir ton para verip nasılsa bunların parasını 5-6 ayda çıkarırım mantığı ile hareket ederseniz, başınıza herşey gelebilir. 

     

    Uzun uzun yazdım ama, ilgilenen arkadaşlar gerçekten dikkatli olsunlar, iyi araştırsınlar. Sizi üzmeyecek 300-500 veya bütçenize göre 2.000-5.000 gibi meblağlarla girip sadece coinmarketcap'deki ilk 50 coinden en az 2'sine en çok 4-5'ine yatırım yaparak, birinden %50 zarar etseniz dahi diğerinden edeceğiniz %100 kar ile yine başınıza bir iş gelmeden piyasayı öğrenir, iyi bir takip ile günlük harçlığınızı çıkarabilirsiniz.

     

    Güzel açıklama altına imzayı basarim dikkat edilmesi gereken hususlardan biri bana göre kesinlikle araştırmak gireceğiniz altcoinleri araştırmadan girmeyin proje saglammi ekip kimlerden oluşuyor harita takvimi whitepaper bunlara bakın derim eğer her şey duzgunse ona Bir miktar girip unutabilirsiniz...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×