Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

olci3441

Üye
  • İçerik sayısı

    45
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne olci3441 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Sarmsların gücüne örnek vermek gerekirse mesela mytostatini bir tren ile oranlarsan oranı ne olur bu şekilde sarmsların gücünü az çok ölçeklendirebilirim


  2. Arkadaşlar sarmslar tek başına kullanılır mı? Etkisi ne olur? Yani myoststini tek başına kullanmak doğru mu yoksa steroidler gibi kür olarak mı yapılmalı ve steroid kürüne tek başına bi sarms eklenebilir mi


  3. bysabri1, 3 saat önce yazdı:

    Abi ben getirttim ve dediğin gibi stokta sınır yok şuan dedi benim eczacım, diğer eczacılar ve depolar fiyat düşük olduğu için yeni fiyat listelendikten sonrada piyasaya sürme ihtimalleri var dedi tanıdık olunca getiriyorlar ama diğer türlü zor bende stoklu aldım.

    Hocam nerdesiniz hangi eczane bana da lazım da


  4. Peki uzun esterle kısa ester arasında kullanım süresi farkı oluşur mu? Yani kısa esteri 2 günde 1 vücuda sokup 2.5 aylık kür yapmakla uzun esteri haftada 2 vücuda sokup 2.5 ay yapmak arasında? 


  5. Arkadaşlar selam. 

    İnternette bilgi edinemediğim bir konu var. Sadece tren için değil testolar içinde geçerli. Tren a tren e testo a e p bunlar arasında ester farkı dışında ne farklar var. Yani testo a neden kullanılır testo e neden testo p neden? Testo p örnek olarak definasyon zamanı deniliyo bunun sebebi ne neden kısa ester olan testı defide kullanılır ? Tren a ve e de de aynı sorum geçerli. Ve hangi tren esteriyle hangi testo esteri kombinlenir ve neden? 

    Teşekkürler


  6. egebeeyeyey, 23 saat önce yazdı:

    Hocalarım 12 hafta testo bolde girdim proviron kullandım sabah akşam. Kür bitti 14 gün sonra pct başladım her akşam pregnyl sabah akşam  klomen tamoxifen ve proviron devam ediyorum.Şuan ereksiyon sorunum var. Ama psikolojik de olabilir pct ye başlayalı 1 hafta oldu sizce ne yapabilirim.10 gün de biticek pregnyl.Ve ereksiyon sorunu yeni başladı ama psikolojik de olabilir siz ne düşünüyorsunuz .

    Evet sonuçları aldım bu şekilde 

    Boldenonun çalışıp çalışmadığını anlayabiliyor muyuz bu arada?

    56DAE08F-9474-4832-BFDF-D77BC99876CE.jpeg


  7. hectordoyle, 41 dakika önce yazdı:

    Dostum şöyle de olabiliyor, değerlerin normal çıkmasına rağmen (özellikle  östrojen ve prolaktin) ereksiyon sorunun olabilir. Sadece hormonlara bağlı bir olay değil ereksiyon. Tabii bazı hormonlar testte kendini bariz bir şekilde gösterir mesela östrojenin referans aralığının 4-5 katına çıktıysa veya referans aralığının çok çok altındaysa sıfıra yakınsa; prolaktin referans aralığının 2-3 katına çıktıysa gibi gibi. Eğer bu saydığım değerler çok yüksekse veya çok düşükse ve ereksiyon problemi yaşıyorsan o zaman ereksiyon olmama nedenin çoğunlukla bu saydığım hormonlara  bağlıdır. Kimisi mesela 500 testo kullanır 12 hafta boyunca ama kürün ortalarında tak diye gider ereksiyonu. Kan tahlili yapar değerleri normaldir. Her bünye farklı farklı tepki verir sana nasıl tepki gösterdiğini kendi üzerinde deneyip öyle bir yol çizersen kendi yolunu bulursun 

    Doğrudur ama dediğim gibi dostinex attığımda sorunum çözülüyordu mesela ama bu kürde yapmadım arimidex falan bir de provironum bittiği oldu şuan mesela bulamıyorum heryerde 2 hagta falan kesildiği oldu bu ikinci kesilişi proviron varkende bi sıkıntı olmuyo şuan hem proviron hem arimidex dostinex vs kullanmıyorum dediğim gibi saçma gelen sabah ereksiyonları durduk yere sertleşmeler başlangıçtaki sertleşme hepsi var o yüzden büyük bi problem yokfur diye tahmin ediyorum ve baktığın zaman iki ağır ilaçla kür yaptım ve pct yapmadım aslında şaşırmıyorum bu duruma zaten göze aldığım yan etkilerdi yarın herşey belli olucak inşallah akşama sonuçları atıcam o zaman beraber bir bakalım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×