Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Emrah

Üye
  • İçerik sayısı

    1.910
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    47

İletiler bölümüne Emrah kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Selamlar, tabi ki mümkün ama birbiriyle zıt çalışan mekanizmalar düzenli bir protokol uygulanmalı mümkünse uzak farklı zamanlarda kullanılmalı aynı anda değil.5iu küçük bir doz bana göre ama dozu haftalık arttırarak sana uygun dozu bulabilirsin.Yerinde olsam uyanmadan 3 saat önce 2iu gh kahvaltıdan 15 dk önce kısa ester bir insulin kullanırım ve öğünümü yerim.Antrenman sırasında insulin kullanımını önermiyorum çünkü hipoya girerseniz antreman çöp oluyor Malesef.

    • Beğen 1

  2. ismailtasar, 17 saat önce yazdı:

    Yooo şuan hastaneden yazıyorum, gayette güzel bir tecrübe ediniyor insan planlama süper ama tek hata karb alma zamanında üye gelmesi yüzünden sadece 4 5dk kadar geç almak zorunda kaldım ki alamadım gözümü açtığımda hastanedeydim kan şekeri " 6 " dümdüz 6 , 1 2 3 4 5 6 bu kadar laboratuardaki arkadaşlar sonucu görünce makine bozuldu sanmışlar 😅  4 5 tane serum takmışlar kimse ne olduğunu bilemiyor acilde en azından kullanacak olan kişiler bileklerine yada künyelerine insülin kullanıyorum diye bir ibare yazabilirse erken müdahale açısından çok faydalı olur. İnanmayan olursa test sonuçlarını ve hastane kayıtlarını atabilirim. Not birde bu tarz bir durumda ciddi kas ve organ kaybı yaşanması çok yüksektir.

    Ne kadar doz aldın? kaç gram kadar doz basına karbonhidrat ayarlaması yaptın? Böyle durumlarda şekerli kola ya da kesme şeker kullanırsan hızlı yükselir kendine gelir kan şekeri düzeyin.


  3. NamasteGodDamnİt, 11 saat önce yazdı:

    https://www.aloprotein.com/powertech-5power-whey-protein-2400-gr  Şu ürünü tavsiye ediyorum. Sepete 250 tl değerinde ürün yüklüyorsun 80 servis wpc70 güzel ve içimi çok hafif bu  protein tozu 999 tl'ye düşüyor. supgurme10 + havale ile yüzde 15 ilave indirim alabilirsin. Nutripure rice creamları çok güzel ben onlar ile 250 tl'yi aştım. Devamlı kullandığım protein tozudur muhtemelen site elindeki stokları bitirmek istiyor muzlu var sadece. SKK tarihine aldanma bana 2025 geldi daha dün.

    Marka sağlam mı acaba bilgin var mı aloprotein bos marka koymaz gerçi siteye demek ki ürünü bu fiyatlara verebiliyorlar adamların ettiği karı düşünün :) 


  4. metropol, Bir saat önce yazdı:

    çok hemde nasıl adelem kağıt gibiydi ne yesem dolmuyor yağ yakıyor ama kasda yakıyor 2kez kullandım ilki çok güzeldi çünki ozaman igf de kullanıyordum birşey olmadı ama 2. kullandığımda testo masteron vardı bildiğin söndü adelem zayıfladım 

    1 tab kullanıyorum suan 2 ye çıkartma konusunda kararsızım bende napsam bilemedim :(


  5. metropol, 13.05.2024 - 12:12 yazdı:

    evet şaka gibi gelicek ama 2hafta olmadan öyle bir form tutmuştum ki derim zar gibiydi kardiyoda yapmıyordum solaryum a da gitmiştim hayatımda ki en iyi formdu 3ay vardı yarışmaya çok hızlı gitmiştim 0carblar vs sonra düzenli gittim ama tiroidlerim ağrıdı yutkunamadım midem ağzıma geldi göğsümden süt aktı eklemlerim kurudu bıraktım anlıyacağınız hızlı giden atın... :)

    ben hiç kullanmadım arkadaşım kullandı günde 1tablet ile levotiron daha dengeli tiromele göre tiromel çok dengesiz bi anda noluyor lan bana dersin dengen şaşar

    Yüksek doz aldıfın zaman adelende bi sönüklük adele kaybı yaşadın mi t3-t4 alırken?


  6. negfeedback, Bir saat önce yazdı:

    Hormon sistemi aynıdır, LH=TSH Testo=Tiroid hormonları dışarıdan testo alırsan lh sıfırlanır dışarıdan tiroid hormonu alırsan tsh sıfıtlanır. Graves dediğimiz hastalıktan sonra bile tsh geri dönebiliyorken senin dışarıdan aldığın 50-100 mcg levotiron sonrası mı dönmeyecek :). Açılmama ihtimali her iki sistemde de azda olsa mevcuttur.

    bu arada zaten tsh sıfırlıyacak kadar yüksek doz tiroid hormonu almıyorsanız bir etki zaten beklemeyiniz.

    Günlük kaç tablet deneyimledin maksimum?


  7. Askabar, 19.07.2024 - 14:54 yazdı:

    Arkadaşlar. Sonkullan diye bir site var kullanın ve bana teşekkür edin. Siteyi baya bir araştırdım ve defalarca alışveriş yaptım. Site sahibi eczacı ve skt si 2-3 gün kalan vitamin mineral vb ürünleri piyasanın yarı fiyatına veriyor. Sürekli girip bakmak gerekiyor stokları sürekli değişiyor ve sürekli yeni ürünler ekliyorlar. 

    Sağlam mı brom 


  8. gokalaf, 22 saat önce yazdı:

    kanka musluk suyu içiyosan musluk suyu içme. Salgın var, normalde hep musluk suyu içerim. 1 aydır ne zaman içsem ishal yapıyor, son 1 aydır devamlı dışarıdan su alıyorum sorun çözüldü sende dene istersen.

    Doğru olabilir ara ara kullanıyorum haklısın benim de aklıma geldi sorunum çözüldü ama salgın olduğu kesin.

    • Beğen 1

  9. Askabar, 30.06.2024 - 12:47 yazdı:

    Suan salgın galiba ben ve çevremde 4-5 kişide daha var. Ben kabak tüketiyorum birde haşlanmış patates 1 gün sonra geçmiş oluyor. 

    Aynen salgın sanırım benim geçmişti geçmemiş demek ki henüz 

    Mhmt38, 30.06.2024 - 12:30 yazdı:

    Yağlı yiyecekler,baharat,süt ve türevlerinden uzak durman lazım hocam bu süreçte.Güneş çarpmış olabilir mi? Eklemeyi unuttum ishal döneminde yeşillikte yememek gerekiyor. 

    Güneş de olabilir hocam güneş altında kaldım yeşillik tüketmiyorum hiç zaten 

    • Beğen 1

  10. Diver, 11 dakika önce yazdı:

    Ev yapımı yoğurt ve sade soda ile ayran yapacaksın karpiç gibi yapar. Bir tatlı kaşığı Türk kahvesine macun kıvamına gelecek şekilde limon damlatıp yutabilirsin. Kaysı çekirdeğinin içi bademe benzer o da çok iyi gelir. Bol su ve mineral alımına dikkat et geçmiş olsun hocam.

    Kahve limon denedim geçmedi yoğurt ve sodayıda deneyeyim umarım iyi gelir sağolasın🙏 

    • Beğen 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×