Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

fireman0141

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

fireman0141 kullanıcısının paylaşımları

  1. Selamlar, öncelikle biraz hayatımdan bahsetmek isterim. hayatım boyunca şişmandım ama kendimi kontrol edemediğim vs. için değil rahattım hatta bir iddia sonucu 16 gün yemek yemedim zorlanmadım'da, ama artık hayatımda bir şeyler değişmesi gerektiğinin farkındayım. üniversiteler açılınca bir club'da bodyguard olarak işe Başlayacağım ve şişman iri yarı denmek yerine fit vücutlu biri olmak istiyorum, spor yapıp hep bırakmışımdır çünkü kendime bir hedef belirlediğim için değil genelde arkadaşlarım orada olduğu için giderdim. üniversitenin açılmasına ortalama 5 ay var virüsü'de hesaba kadar isek 2-3 ay gibi bir antrenman sürecim olacak ama doğru düzgün programa vs. girmedim hiç yapacağımdan eminim o ayrı ama bilgim yok bu foruma'da doğru bilgi bulmak için dahil oldum zaten 2 3 ay içinde sıkı bir vücuda kavuşmak istiyorum şuan'ki kilom:115 eminim'ki bu karantina süreci bitene kadar 90'a düşerim. steroid kullanacağım bunu kafaya koydum sizden en düzgün başlangıç kürünü nasıl kullanacağımı, ne kullanacağımı anlatmanızı istiyorum. birde bir sorum olacak benim aslında hedeflediğim kilo 100 ama fit bir vücut istediğim için 90'a inip sonra 100 e çıkmayı düşünüyorum mantıklımı mantıksızmı bilmiyorum o yüzden soruyorum gerçi. ben 100 kiloya inip steroid kullanırken 100 de kalabilirmiyim. birde önerilerinizi yazarken çok teknik tabir kullanmazsak sevinirim bilgim yok denilebilecek kadar az birde bütçem biraz sıkıntılı max 300 tl harcayabilirim steroid'ler için. teşekkür ederim şimdiden.
  2. 19 yaş, size danışmak istiyorum yardım edebilir'misiniz ?

    abi benim allah'a şükür param var spor salonu beslenme için para ayırdım 300 tl steroidler için bu bilgiler eşliğinde tavsiyen varsa dinlemeyi gerçekten isterim.
  3. 19 yaş, size danışmak istiyorum yardım edebilir'misiniz ?

    *ek* eklemek istediğim son bir şey var çok aman aman bir vücut istemiyor kilolu olduğum için sarkmalar olacak bununda farkındayım ama kıyafet üstünden bir başkasına karşı güzel vücutlu görünmek istiyorum.
  4. 19 yaş, size danışmak istiyorum yardım edebilir'misiniz ?

    düzenliyemedim 2.kere aylık 300

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×