Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

towelie1907

Üye
  • İçerik sayısı

    83
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

İletiler bölümüne towelie1907 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Bay-T, 4 saat önce yazdı:

    Tamam bu kısmı okuyan herkes kimin ak kimin b.k olduğunu idrak eder hatta kimin hasta kimin ergen kimin amatör kimin profesyonel olduğunu apaçık şekilde anlar.

    Bu konuyu okuyacak genç arkadaşlar sakın ama sakın etiketsiz ne olduğu belli olmayan hatta etkiketli dahi olsa insanlar onlara dahi güvenmezken etiketsiz şişe iççine tıkılmış ne olduğu belli olmayan maddelere para vermeyin. Bunlara para verenler zaten kendini geliştirememiş her denilene inanın 2 biceps tepesi 4 yarı sağlıklı karın kasına tav olan arkadaşlar. Hadi diyelim kandınız şekil a daki gibi. O zaman sakın millete aşık atmayın test yapacağım göreceksiniz şu bu gibi çünkü o test asla pozitif çıkmayacak ve sizde rezil olacaksınız bu konuda yaşananlar gibi. Sonra klasik Türk hastalığı olan <<< para verdim çöpe mi atayım >>> veya <<< yok ya vücudum çok iyi çalışıyor işte >>> yalanına kendiniz kurban edeceksiniz çünkü aldığınız birden fazla ilaç var ve onlar çalıştığında pskolojiniz üzerindeki mobingden kurtulmak için bilinç altınızı bu şekilde kandırmaya çalışacaksınız. Haliyle yolun sonunda bu günlere yıllar geçip deneyim edindiğinizde hayatınızı genelde üzerine oturarak geçirdiğiniz uzuvlarınızla kahkahalar atarak güleceksiniz.

    Bu veya benzeri kişilerin hakketiği hayatı yaşadıklarını spor katılımı olarak ve o hayatta mutlu olmalarını dilemekten başka seçenek kalmıyor bana konunun son mesajında.

     

    Eczaneden growth alıp kullanabilirsiniz başarılar


  2. rastlantisal, 5 dakika önce yazdı:

    :)

    Keşke bu kadar uzun cümleler kurmak yerine sadece tahlilleri paylaşıp cevap verse idin. İşin aslı ben bu başlıkta asla tahlil paylaşılmayacağını tahmin ediyordum zaten.

    Arkadaşın baya hırslanıp uzun yazmış ben de ondan yazdım, sana vereceğim cevap, körler sağırlar birbirini ağırlar :)

     

    Yukarıdaki arkadaşının merakını gidermeyeceğim hocam :) Ben deneyimimi paylaştım, isteyen istediği ürünü tabiki kullanabilir. Başarılar


  3. Bay-T, 23 saat önce yazdı:

    Kür öncesi ve sonrası büyüme hormonu sonuçlarını atar mısın rica etsem tarih kısımları gibi detayları hastane isimi detayları gibi alanları buğulamadan.

     

    1 ay geçti ama cevap verisel değil metinsel doğru mu anladık? Çünkü test sonuçları yerine üzerinden 1 ay geçmesine rağmen sen sözlü cevap vermeyi seçtin velev ki yanıldık test sonuçlarını heyecanla bekliyoruz. :) 

    sözlü çıkmış sonuçlar >>> DOLU ÇIKMIŞ

     

    Hocam senin ciddi ruhsal problemlerin olduğunu düşünüyorum bunu “yakışıklı” falan böyle tanımadığın birine karşı sokak ağzıyla konuştuğun zaman anlamıştım zaten. İlaçların mg azalt iyiliğin için.

     

    Şöyleki, azıcık mantık kullanabilen bir insan, karşıdaki insanın kendi vücuduna soktuğu şey hakkında yalan söylemeyeceğini çünkü onu pazarlamadığını anlayabilir. Benim ürünü ne satma ne pazarlama asla böyle bir amacım yok. Kullandığım ilaç dolu kullanmaya da devam ediyorum gerek test gerek vücudum da harika etki yarattı, siz istediğiniz ürünü kullanabilirsiniz. 
     

     

    Üslubundan dolayı ( çünkü sen benim ne ağam ne paşamsın) emrivaki tavırlarında sende kalsın, tahlilleri paylaşmayacağım, başarılar. 

    • ahahaha 1

  4. Alaz, 5 dakika önce yazdı:

    Kimse müneccim değil, o ürünün ne olduğu belirsiz. Birisi kullandım dese sence o ürünü mü kullanmış olacak. Bu ürünle yaptı diyorsun ya, biz de diyoruz bence onu da sorgula bence. Sana verdiği ile kendi kullandığı farklı olabilir, kokudan anlayamazsın. Yahu zor bir şey anlatmıyoruz. Dostum senin anlamak istemediklerin bu kısımlar işte. 

    Kullanan var mı diye sormak sende normal mi? Ürünün ne olduğu belirsiz, marka yok, flakon içerisinde şeffaf bir sıvı. Zor değil yahu gelecek cevapları tahmin etmek, değil mi? :)

     

    Pazaetesi kan vereceğim hepimizin merakını gidereceğim :)

    • Beğen 1
    • Şaşkın 1

  5. Alaz, 59 dakika önce yazdı:

    Growth kokusu?

    Yanlış anlamamanı umarak gerçekçi yaklaşmak istiyorum, fazlasıyla amatör ve gözü kapalı yaklaşıyorsun.

    Burada sana birçok kişi yazdı, etti. Kullanmaman gerektiğini, arkadaşta olsa bu tür ürünlerde güvenilmemesi gerektiğini belirtti. 

    Kendinle çeliştiğin önemli bir nokta, amacın gerçekleri öğrenmek, sağlığını riske atmamak mı yoksa aldığın bu ürünün gerçekliğini savunmak mı? Elinin altında tam teşekküllü bir laboratuvar mevcut mu? Ürünün gerçekten growth olduğunu biliyor musun? Koku benzerliği çok rahat sağlanabilir, kendisinin bu üründen kullandığına yönelik net bir bilgiye sahip değilsin, ki olamazsın da. Konu içerisinde ki mesajlarının genelinde ben dolu olduğunu-çalıştığını düşünüyorum demişsin, sana yapılan önemli bilgilendirmelere rağmen, konuyu baştan sona inceleyen birisi olarak belirtmem gerekiyor ki, senin aklında bu ürünü kullanmaya yönelik bir düşünce zaten en baştan beri mevcut. Sen sadece sonrası için bilgi almak istemiş gibisin. O halde en baştan bunu belirtmelisin ki, hocalar da kendilerini boşa yormasın sana; "gerçekliğinden emin olmadığın ürünleri kullanmaman gerektiği" yönünde tavsiyeler verirken, altın bilgi paylaşımları yaparken. 

    Umuyorum ki, zararlı çıkmazsın...

     

    Kendimi şartlandırdığım falan yok ya hu niye anlamak istemiyorsunuz satan öz kardeşim dahi olsa boşsa veya çalışmıyorsa tabiki boş diyeceğim ancak yakın arkadaşım, yarışma yaptı, derece aldı, iyi formda, ve bu ürünle yaptı anlatabildim mi?

    Genotropin kullandıysanız growth kokusu diye bi gerçeklik vardır. Her neyse forumdaki herkes cellat kesildi bi anda. Konuda sorulan soru kullanan var mıydı, kullanmayan herkes yorum yazdı. Görüşün için teşekkürler


  6. rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

    16 derece güneş görmeyen mahzende, meşe fıçıların içinde fermante edilmiş growth. Tadım yapmak ister misiniz? :D:D:D 

    Yahu canlar deli misiniz? 

    Sana çok önemli bir tavsiye vereyim. Eğer paran eczaneden growth almaya yetmiyorsa growth kullanma. Danabolu eritip sana içirmeyeceklerine nasıl emin olabilirsin? Yada içinde bambaşka bir şey olmadığına? "bir arkadaşım", "güvendiğim hoca", "herkes alıyor", "çalışmazsa kullanmam" gibi tabirler çok tehlikelidir. Başına ne geleceğini kestiremezsin. 

    Kokusu growthtan farksız, kendine vuruyor yani gözlerimle gördüm, yarışma yaptı, şifaen konuşmuyorum yani sadece söylemden ibaret değil. Sadece gerçek neyse onu belirtmek istedim, pazartesi kan vereceğim belli olur


  7. Bay-T, Şimdi yazdı:

    Yakışıklı sorun yok senin iyiliğin için yazdıklarımın hepsi kötü veya yanlış anlama lütfen tek ricam forumda yıllardır okuyorum param yetmiyor buna yetiyor gibi yalvarıyorum sizi @Loving yazılarında oldukça denk geliyorum o da çok kere diyor bende diyeyim paranız yoksa ALLAH RIZASI İÇİN kullanmayın paranız neye yetiyorsa sağlıklı beslenme ile o ilacı kullanın misal only testo yapın yahu bu kadar basit sonra vücudunuza ne aldığınızı bilmiyorsunuz paranız gidiyor zaman gidiyor bu ilacı nereden baksan 6,7,8 ay günde en kötü 4 ünite kullanman lazım hatada 30 ünite yapar ayda 120 ünite yapar 6 ayda 720 ünite yapar bu parayı verebilecek misin? hadi verdin ilaç zayıf diyelim ne olacak? öyleki geçmişi olan markalar bile gh konusunda sınıfta kalabiliyor. umarım her şey gönlünce olur.

    Eyvallah yakışıklı abi


  8. Bay-T, 5 dakika önce yazdı:

    Hayatımda gördüğüm en amatör kişilerden birisin bence yorumların ve sorularına bakılacak olursa. Senin zaten bu testi bilip adama bunun baskısını yapıp bak büyüme hormonumu ölçtüreceğim değişim olmazsa külahları değişiriz demeyi en baştan yapman lazımdı. Lafa bak ben çalıştığını düşünüyorum dostum araba alırken sen satan adamın abi kazası yok demesine bakıyor musun? Giidip arabayı cihaza bağlatıyorsun veya adamlar işin ehli bakıp abi şurası boyalı burası kazalı diyor değil mi? Bu sektörden ekmek yiyen üç kağırçılar sizin deneyiminizdeki kişilerin sayısı bitmedikçe bu sektörden zengin olmaya devam edecekler. Adam kendine vuruyor diyor :D Ya ben bu sektörde 78,8 ilaç vücuduna alıp sadece primabolan kullanıyorum diyen adamları gördüm sen kime ne anlatıyorsun senin iyiliğin için yazıyorum burada seni küçük düşürmek için değil.

    1.SATICI GRUBU : PODYUM GÖRMÜŞ BİRİSİ

    2.SATICI GRUBU : YARIŞMA DERECESİ OLAN ŞAMPİYON

    Bu verdiğim konuda iki kısım senlik okuyup hala ders çıkarmamışsan benim konun hakkında diyeceklerim bu kadar sana başarılar genç arkadaşım.

    Yok temin ettiğim kişi arkadaşım onu demek istedim, sadece görüş bildirdim, maalesef eczaneye para yetiştiremeyeceğim için bu tür ürünleri kullanmak durumundayım. Kendisi kullandığı için ben de ürünün güvenilir oldugu kanaatindeyim. 2 gün sonraya randevu aldım igf baktıracağım, belli olur.

    • Beğen 1

  9. Bay-T, 17 dakika önce yazdı:

    Şimdi dediklerime harfiyen uyarsan paranı, zamanını ve sağlığını korumuş olacaksın.

    Hemen yarın hastanede büyüme hormonunu ölçtür kan vererek. Sonra bu ne olduğu belli olmayan şeye başla 1,2 hafta sonra tekrar büyüme hormonunu ölçtür orada ak koyun kara koyun belli olacak böylece erkenden uyanıp zamanını, sağlığını ve paranı kurtarmış olacaksın. Misal nasıl 3-8 arası total testosteron biz erkeklerde ilaç alınca sağlıklı bir orandaysak hastanede makine bunu >1500 diyor asynı durum gh de olacak. Ha olmadı  mı? bence %100 olmayacak gibi duruyor dostum al bu ilaçları o adamın kafasına at. ;)

    İgf testi soracağım değil mi,

     

    ben çalıştığını düşünüyorum ayrıca zira gözümün önünde bunu vuruyor kendine ve bu sene yarışta iyi bir kütle ve formla çıktı


  10. bilinc, 1 dakika önce yazdı:

    Hellası aldığınız kişinin ismini kodlar mısınız ?

    Ben istanbulun en bilindik old school salonundayım bazen geliyor Direk marka sahibi E.K ile iletişimim var ondan alıyorum


  11. holyland, Şimdi yazdı:

    bak böyle yazmışlar 2018 de çıkmış 20 de çalışıyor denmiş şimdi çalışıyormu bilmem

    internet sitelerinden aldiysan sahtedir ama

     

    Evet gördüm optimum ve hellas mı kullanayım kararsızım, fiyat olarak daha uygun olduğu için bu markaları tercih etmek zorundayım. Hellas long mixi 40 dolar optimum 30 dolar.


  12. Selamlar öncelikle markanın yerli ürünü oldugunu biliyorum, ürünü kullanan/bilen varsa çalışıp çalışmadığı hk. bilgi verirseniz sevinirim,

     

     

    markanın Long mix ürünü var, tren testo ve masteron var uzun ester hepsi, ilaçta. Bu tür mix ürünlerden verim alınabilir mi?


  13. metinav, 1 dakika önce yazdı:

    2 Hafta ara verdiysen kısa ester testosteronun o değere kadar düşmesi normal o zaman.Bu detayları yorumunuzda belirtmediğiniz için bulmaca çözüyoruz...

    Ne bilim neden sıfırlanmamış :)

    Kullandığın steroid düşük dozsa veya hipofizi uyaracak bir şeyler aldıysan açılmış olabilir.

    Teşekkür ederim hocam saygılar 

    • Beğen 1

  14. Lynx, 12 saat önce yazdı:

    Selam degerli dostlarim iki gun once başımdan gecen bir olayi paylasmak istedim haftalik 400mg testosteron 200mg boldenon giriyorum 7.haftadayim enjeksiyonu bacagin dis kismindan yapıyorum iki gun once enjeksiyondan sonra boyle bi kalp sıkısmasi gibi batma tarzi bisiler olmaya basladi bacagimda uyusukluk hisstmeye basladi bi yorgunluk gelmeye basladi dedim galiba bisiler oluyor bana ilk defa basima geldi yaklasik 30 dk kadar bu sekilde olunca basim filands donmeye basladi 112 aradim geldiler durumu anlattim hemen ekg cektiler kalp saat gibi tansiyona baktilar 11e 15 cikti saglik ekibi dedi ki panik atak geciriyosun vs o geceyi iyi kotu atlattim arkdaslar bu durumu daha oncr yasayan varmi? Bu normalmi? 

    Boldenonun yan etkisi olduguna eminim artık kesinlikle.

     

    İlk boldenon kürümde gece 3 4 gibi uyandım nabzım 150 160 atıyordu kalp krizi geçiriyorum sandım. Acilen beni hastaneye götürün dedim evdekilere. Ölüyorum dedim hakkınızı helal edin ölüm hissi geldi bildigin. Hemen EKG felan çektiler nabız bi 170 oluyor bir 80e iniyor. Tahlil EKG baktılar hiçbir şey yok. Panik atak geçirmişim. Ondan sonra boldenon kullanmadım zaten


  15. Testocu, 24.10.2021 - 23:04 yazdı:

    WC olayını azaltmak istiyorsan dek rootcell gibi markalara yönelebilirsin yalnız benim aldgım mallar ile şu an satılanlar aynımı onu bilemiyorum satıcı değil kullanıcıyım bilginize …

    Eczane varken neden bilinmeyen markalar?


  16. alpseyyah, 08.10.2021 - 21:00 yazdı:

    Arkadaşlar bisey olmaz demeyin hele ki 40 yaş ve üzeri amman dikkat. Bildiğiniz üzere tren enant, bolde ve testo kurundeyim. 8.hafta hafif ereksiyon sorunu olmaya basladi dun sildenafil içerikli bir kapsül aldim sırf renk olsun diye ama mor rengi gördüm. Normalde dönem dönem alirim ilk önce hafif bir çarpıntı yapardı 10 dk sonra normale dönerdi sorun olmazdı hiç fakat dün araba kullanırken attım ağzıma tek elimle suyu açamadım  derken ağzımda eridi.

    Hemen içtim su ama biraz geç oldu sanırım. Yaklaşık 20 dk sonra eve geldim  biraz nefes darlığı başladı, burun etlerinde şişme ve çarpıntı oldu geçer birazdan dedim ama ne geçmesi siddetlendikce şiddetlendi. Eşim nabzı saydı 200 dedi daha üzerini sayamadi. Valla arkadaşlar cok acayip bisey ilk kez yaşadım. Ellerde uyuşma, migde krampi ve göğüs altina ağrı saplanmasi, inanılmaz bir halsizlik geldi. Dedim herhalde teslim oluş bu demek. Allahtan evde Beloc vardı eşim içirdi hemen hiç kıpırdamadan bekledim. Sanki birazcık kipirdasam kalp ritmi iyice bozulacak gibi geldi.

    Ambulans gelene kadar yere bile uzanamadim efor olmasın diye ayakta bekledim. Kelime-i şehadetin ne kadar önemli olduğunu anladım çünkü başka yapcak hicbirsey yok. Birde kafa karışıklığı; esheduen-la ' mi ? , yoksa esheduen- le mi ? Baya ciddi ciddi bunu düşündüğümü hatırlıyorum. Ambulans geldiğinde Beloc biraz olsun nabzı yavaslatti. Cok sukur şu an iyiyim evime geldim. Eşim kadın doğum doktoru ve ne dedi biliyormusunuz?  kalp masajı bile yapacak kadar vaktinin kaldığını düşünmemistim dedi.

    Bunu az önce söyledi tabi. Nabız 250 ye falan çıkıp da kalp küt diye durunca masajında etkisi olmayabiliyormus. Bunu yaşamak xok kötü bir deneyimdi Allah kimseye yaşatmasın. Çok dikkatli olalım lütfen yani yıllardır olmadı olmadı dun neredeyse aranızdan ayrılacaktır.

    Panik atak geçirmişsniz aynısını ben yaşadım ölüm hissi geldi...

    El ayak zangır zangır titredi nabzım 180den 100e vs bir anda inip bir anda çıkıyordu. Kalp krizi değil bu

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×