Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Monster55

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

9 Nötr

Monster55 Hakkında

  • Yaş 27
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 03-01-1997

Platform İstatistikleri

  • Yaş 27
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p>   </p> <p>   </p> <p>   </p> <p>   </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 27
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Samsun
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

598 profil görüntüleme
  1. Burak hoca ile ilk kür

    Ben de katılıyorum, kesinlikle..
  2. Ilk definasyon kürü

    Propionat gibi kısa ester ilaçları gün aşırı vurman gerekiyor, yani bi gün daha eklemelisin hafta da 4 gün yap... Armidex vb. İlaçları gerek kalmadıkça kullanma, kürün başlangıçında kullanmanı tavsiye etmem, herhangi bir jinekomasti belirtisinde uygun dozajları hocanla ayarlayarak kullanmam daha mantıklı olacaktır.. hormonların referans aralıklarında gördüğüm kadarı ile bi sorun yok gibi, fakat onları daha deneyimli hocalarım yorumlarsa daha iyi olur tabii, başarılar diliyorum..
  3. Lh ne zaman sıfırlanır?

    Hiç duymadım kullanmadımda maalesef.. bilindik markalarla çalışman seni daha da ileriye taşıyacaktır ve etkisi çok daha fazla iyi, orijinal balkan, sp denemeni öneririm.
  4. Lh ne zaman sıfırlanır?

    Hafta da 250, 250 bölerek vurmayı dene, bildiğim kadarıyla esterin açılması 3 günü alıyor zaten, araya hep bir hafta girdiğinden eksik kalıyor olabilir, hep 3 gün sonrasını hesap ederek vur, bugün vurduğun testo 3 gün sonra açılıp reseptöre bağlanıyorsa kullanılıyordur, 7. Güne kadar sıkıntı olur bildiğim kadarı ile, dediğim gibi bi bölerek vurmayı dene, problemi çözebilirsin belki..
  5. Lh ne zaman sıfırlanır?

    Çok fazla aralıkla vuruyorsun , kaç mg vuruyorsun haftada ?
  6. Lh ne zaman sıfırlanır?

    Lh kapanır da, total testo seviyesi neden o kadar düşük ? Marka ne ?
  7. Burak hocam ile definasyon kürü

    Baktım herkes kür öncesi before atmış bende atayım dedim 😅 güncel yağ oranım %15 civarlarında 1. Haftayı tamamladım, ufak bi rahatsızlığım oldu 4. Günde alerji oldum... sanırım Nac900’den kaynaklı bişeydi, onu da eczaneden avil krem alarak geçirdim günde iki defa sürdüm bir gün bile sürmedi alerjinin geçmesi sırtımın 4/3’ünü kaplamıştı alerji bu tür bi sorunu olan olursa ilk nac900’ü kessin ve avil krem kullansın 😅 herkese başarılar diliyorum, iyi forumlar... 4. Hafta da fotoğraf atıcam daha sonra 8. Hafta da atıcam..
  8. Burak hocam ile definasyon kürü

    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim @metinav hocam, inşallah bu süreci em iyi şekilde atlatacağız, verdiğiniz bilgileri ve önerileri dikkate alıcağım iyi günler dilerim...
  9. Burak hocam ile definasyon kürü

    Saygıdeğer Burak ( @loving ) hocam ile birlilte definasyon planlaması yaptık; 1-8 hafta trenbolone acetate 1-8 hafta sr9009+gw5015 5-10 hafta winstrol 1-10 hafta testosteron propionat şu an ilk haftadayım, profesyonel olarak yaptığım ilk kür sayılır, fakat daha önce de tren girmiştim pandemiden dolayı yarın kalmıştı 5. Hafta da ilaçları kesmek zorunda kalmıştım, pct yaptım, zaten çok bi pozitif ve negatif etki göremeden kürü sonlandırmıştım... Pazartesi, Çarşamba, Cuma 100 mg tren alıyorum. Gün aşırı bi şekilde testo propionat kullanıyorum. sr9009+gw5015 her sabah kahvaltıdan 1 saat önce bir damla (1 ml) kullanıyorum. Ekstra olarak, c vitamini, çinko, omega3, d vitamini ve nac900 kullanıyorum, herhangi bir jinekomasti durumuna göre dozu ayarlayarak armidex kullanıcam şu an bu söz konusu değil.. günlük beslenmem çok katı, aç kalabildiğim kadar kalıyorum, son öğünümü 8 den önce kesiyorum, yediğim yemeklerin çoğunu yağsız tuzsuz yapmaya çalışıyorum günlük tuz alımım çok az miktarda, yeşillik ve sebze kullanmaya özen gösteriyorum, şu an kilo 90 kg civarlarında yağ oranım %17 civarlarında aktif olarak 4 yıldır spor yapıyorum... İlk hafta da olmama rağmen ilaçlar etkilerini gösteriyor, antremandan sonra eve gelince akşam yatakta aşırı sıcak oluyorum vücut ısım çok artıyor, uyumak istedikçe uyuyamıyorum, sabahları gergin ve agresif oluyorum bugün (18 Şubat Perşembe) antreman da hafif bi öksürük ve befes darlığı hissettim. Ağırlık antremanlarım aşırı yoğun geçiyor, süper setler, drop setler, nabzımı sürekli yüksek tutmaya çalışıyorum, antreman sonu ise rahat 1 saat cardio yapıyorum, sabah cardiolarına da önümüzde ki hafta başlayacam, fakat tek sorun gücüm azalıypr gibi, bu günlük beslenmemden kaynaklanıyor bilmiyorum, bunun için az da olsa karbonhidrat miktarını arttırmayı düşünüyorum, günlük aldığım kalori 1000 civarlarında minumum 1500 calori civarlarına çıkmayı düşünüyorum, çünkü aşırı güçsüz kalıyorum, ilaçsız naturel olduğum zamanlarda girdiğim ağırlıklarda çok zorlanıyorum.. antremanı yarıda bırakmayı bile düşündüm bu hafta içerisinde... Eklemek isteyeceğiniz, ya da herhangi bir konuda fikriniz varsa hepsine açığım, değerlendirebiliriz.. Son olarak eklemek istediğim bir şey daha var Burak hocadan şaşmayın, daha önce ki kürlerimde girdiğim hocalardan çok çok farklı, aşırı mütevazi ve aşırı yardımsever bi hoca her türlü her koşulda yardım ediyor, 7/24 görüşebilme imkanım var kendisi ile, moralim motivasyonum düşünce fazlası ile yardımcı oluyor... İlaçlardan zaten bahsetmeme gerek yok kullanınca ne kadar overdose ilaçlar olduğunu anlarsınız zaten.. 🔥 iyi forumlar diliyorum...
  10. Winstrol ve clenbuterol

    Bir kürün arkasından direk bir başka küre girmen tehlikeli biraz. Winstrol clen kürün bittikten sonra enginar çayı ve deve dikeni ile karaciğer toksinini temizle. Total horman seviyelerinin dengelendikten sonra bulk kürüne girmen daha mantıklı olur. Arka arkaya kür vücutu ve iç organları fazla yıpratabilir, hele de karaciğeri.. o yüzden off bi dönem vermen lazım
  11. Önerilerinizi bekliyorum :)

    Peptide geçme, zaten bu kadar spor geçmişinle bile anabolik kullanmak tehlikeli..
  12. Winstrol ve clenbuterol

    Eyvallah çok teşekkürler, gülü seven dikenine katlanır hesabı
  13. Winstrol ve clenbuterol

    Peki dışarıdan testo almak şart mıdır ? Şart değil ise Winstrolun doğal testoyu baskılamasını en aza nasıl indirebilirim ?
  14. Winstrol ve clenbuterol

    Tablet winstrol ve clenbuterol kullanımında testo gerekli mi ? Winstrol ve clen küründen sonra pct ihtiyacı olur mu ? Testo bu kür için şart değilse doğal testo ne kadar baskılanır ? şimdiden teşekkürler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×