Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mlt44

Üye
  • İçerik sayısı

    435
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    14

İletiler bölümüne Mlt44 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. aylardanKASIM, 4 saat önce yazdı:

    Değerli arkadaşlarım herkese merhabalar sorum kısa ve özetle şu danabolu hep kür başlarında kick start olarak kullanırız destek amaçlı ben daha önce hiç danabolu kullanmadım 172 84 kilo.%17 yağ oranına sahip amatör bir sporcu yum 3 sene natürel son 2 senedir de aralıklı olarak ilaç kullanıyorum toplam beş sene spor geçmişim var üçüncü kürümdeyim 750 testosteron 750 boldenon kullanıyorum toplam 20 ve üzeri hafta düşünüyorum şuan 13.haftaya girdim ama gelişim aşırı yavaşladı ben danabolu burda devreye soksam olur mu veya nasıl olur bunu deneyen oldu mu her kürde sonlara yaklaşırken gelişim çok yavaşlıyor eminim sizde de oluyordur burda devreye tablet steroid sokup ufak bir kıvılcım yaratmak mümkün mü? 

    Ben kic start yaptım birde kurun son dört haftasında stop start 😀😀yapacam gayet mantikli turinabol de düşünebilirsin...


  2. Mhmt38, 7 saat önce yazdı:

    İyi günler arkadaşlar, hocalarım. Testo anapolon kürüne başladım. Anapolonu keseli 3 hafta oldu. Şu an 600 mg testo gidiyorum. Güncel kg 80. Deca gireceğim ama daha önce deca tecrübemde var. 900 mg testo 500 deca mı daha verimli olur hacim açısından yoksa 600 testo 750 deca mı? Deca da sıkıntı yaşamıyorum pek pct kısmında.

    Yani deca kullanacaktın en bastan kullansaydın simdi 6 haftada deca yi bekleyeceksin..toplam kur uzunluğun cok değişir..ama bence kg başına max 4 ile 5 mg deca yeterli oluyor.

    • Vayyyy!! 1

  3. Anlkzk, 59 dakika önce yazdı:

    Merhaba öncelikle vücudumu sonrada endişemi paylaşmak isterim. 18 Yaşındayım 190cm 98kg ' da form tutmaktayım. Steroid kullanmadım ama peptid kullanasım var fakat şöyle bir endişem var 190cm max 1 cm daha uzarım diye düşünüyorum 22 yaşına kadar bu yaşta dışardan HGH veya IGF LR3 tarzı bir peptidi vücuduma sokarsam akromegali tarzı bir sıkıntı yaşar mıyım?

    Yemeğini ye sporunu yap başka bir şeye gerek yok..sağlıklı sporlar..


  4. Delipanter00, Bir saat önce yazdı:

    Ilk kürüm zaten 9,5 hafta testo-danabol seklindeydi abi. Suanda kazanimlari fazla tutmak icin ve zirt pirt pct yapmamak icin 30 35hafta uzunlugunda bir kür yapicam. Cunku biliyorum 10 hafta gibi kisa kür yaparsam tatmin olmayacam ve suanda oldugu gibi kurden bir iki ay sonra yeniden küre girme istegi dogucak icimde. Ertug hoca ile calisma istegim var bu surecte ama hayirlisi bakalim.

    Hayirlisi umarım hersey istediğin gibi gider.

    • Vayyyy!! 1

  5. Adanalı, 21 saat önce yazdı:

    Cümleten selamun aleyküm hayırlı günler 

    Yağ oranımız yüksek iken neden bulk kürlerine giremiyoruz ? 

    Naturel değiliz sonuçta hormonlar yüksek seviyede gelişim olacaktır ama herkesin kararı düşük yağ oranında bulka girmek 

    neden ? 

    Yarışmacı değilsen on numara kur geçirirsin ben % 29 yag oranimla 39 yasimda ilk defa küre girdim. Ilk 6 hafta da 3.5 kg yag yaktım 6 kg kas koydum. Hersey karbon hidrat ve protein dengesiyle sağlanıyor.. zaten yağlı olduğum icin cok yuksek protein almadim. Karbonhidrati gunluk 250 mg tuttum. Bakalim aksilik cikmaz sa devam ediyorum. Bu arada yağlı ekmek falan dahi yiyorum...sağlıklı sporlar.

    • Vayyyy!! 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×