Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Arda34

Üye
  • İçerik sayısı

    83
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Arda34 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

    Şahsi fikrim ilk önce spora tekrardan başla; ağırlıklara, düzenli beslenmeye vs. birazcıkda olsa alış. O 'Muscle Memory' dediğimiz şey ortaya  çıksın. 5-6 hafta naturel olarak oturttuktan sonra küre başla.

    5-6 hafta natural yerine kürü 6 hafta uzatmak psikolojim için daha mantıklı geliyor bana. 

    • Beğen 1

  2. İyi forumlar, 3 yıllık spor geçmişim, 1 kür deneyimim var. Bulk kürü yapıp istediğim hacime ulaşmıştım. Pandemi, üniversite vs derken 1.5 yıldır aktif spor yapamıyorum. Spora başlamaya hevesim var ancak o iğne birkere girdimi insanın doğal yapası gelmiyor. Direk kür ile start vermek hakkında değerli forum üyelerinin yorumlarını, görüşlerini merakla bekliyorum. ☺️😆


  3. JrRommel, Şimdi yazdı:

    İsim önermek yasak bu konuda ama bildiğim tanıdığım iyi bir dermatolog var. Burak Bey @Loving izin verirse arkadaşa bir doktor önerebilir miyim? Abi özelden veya buradan da yazabilirim veya sen de yazabilirsin sana söyleyeyim özelden

    Hocam özel mesaj özelliği devre dışı ama doktor ismi verirsen burak hocanın birşey diyeceğini sanmıyorum 😬


  4. agfitness, Şimdi yazdı:

    Buradan Harry Potter büyüleriyle ya da sana kişi başı 1000er adet dua okuyarak çözemeyeceğimiz bi konu. Darılmayın genç arkadaşlar ama ne bekliyorsunuz birilerinin çıkıp " Eyy Oğul, sirkeli suya oğlak boynuzunun tozunu karıştır aslan pençesi otuyla birazcık yoğurt ekle bu karışımı her gün tan ağarırken ve uyku vakti sür !" denmesini mi? 1 yıldır geçmiyor diye ağzınla demişsin biz burada iki yorumla mı geçirecez? Azıcık mantıklı olun ya troll gibisiniz yeminle. Güzel kardeşim Cildiyeye gideceksin kendi alanındaysa çözecektir yok eğer Karaciğer veya Hormonel kaynaklıysa seni Dahiliye veya Endokrinolojiye yönlendirecek zaten. Ölmeyi beklemeyin gençler. Bu platform yardımlaşmak tecrübeleri aktarmak için, hekim muayenehanesi değil !

    Sağlıklı sporlar...

    Hocam 10 aydır cildiye tedavisi görüyorum. Artık hiç geçmeyecek psikolojisindeyim 


  5. Emrahtkty, Şimdi yazdı:

    Dostum merhaba,ben henüz kür yapmama rağmen benim de sırtım daha geçen ay bu sekil kırmızı kırmızı dolmuştu boynuma göğüsüme omuzlara kollara sıçrıyor vücutta bulunan bir mantar bazı insanlarda azıyor sana tavsiyem ketoral şampuan bi araştır eczanede 15-20 lira 1 hafta duşta önce bölgeyi ıslatıp sonra bu şampuanı olan bölgelere iyice yedirerek masaj yapıyorsun köpürüyor 10 dakika bırakıyorsun sonra duruluyorsun bu kadar kesinlikle denemelisin 1 hafta da sırtımı temizledi.

    Teşekkürler hocam deneyeceğim hemen.


  6. metinav, 1 dakika önce yazdı:

    Karaciğer için hepa4 veya berberin gibi destekler kullanıp birde öyle bak duruma.Steroidler hormonel değişiklikten dolayı sivilceyi azdırıyorlar.Azitro gibi antibiyotikler derideki bakterilerin yaptığı lezyonlara faydalı.Ama bakteri değilde karaciğer yağlanması veya yüksek trigliserid vb. sebeplerden olup olmadığı belirsizken, bir doktorun lafıyla doğru teşhis gibi düşünme.Doktorluk ticaret halinde ülkede.İlaç şirketlerinin mümessillerinden aldıkları hediyelerle yaşayıp gidiyorlar. Bu zamanda güvenilir ve kendini geliştirmiş bir doktor bulmak imkansıza yakın.Hepsi kitaptaki bilgileri tekrarlayıp duruyorlar papağan gibi.Onu bende okuyunca biliyorum senin maharetin ne demek lazım ama olmuyor:)

    Hocam ben ozaman bir genel check up yaptırayım. Korkum ömrüm boyunca böyle kalması :/


  7. Geçtiğimiz sene haziran ayında deca küründen çıktım ve temmuz başı gibi sivilcelenme oldu. Kanıyordu sürekli,sırtımda  ve göğüsümün ortasında heryerde vardı. Doktora gittim kortizon kaynaklı olduğunu söyledi ve 5-6 ay azitro 500 mg kullandım (antibiyotik) hergün akşam saf sabun ile cildimi temizledim. Yapabileceğim herşeyi yaptım şimdide oximin krem sürüyorum. Denize,havuza girmek istemiyorum artık başıma bela oldu. Son hali resimlerdeki gibi. Bir bildiği olan yardım edebilirmi lütfen? Doktor lazer tedavisi diyor ama çoğunluk lazerin işe yaramadığı kanaatinde

    7E4FB89D-835F-4124-8027-4B6332500AE7.jpeg

    213BF6F1-C265-4890-A63E-68BA2A751CDB.jpeg


  8. yasings81, Şimdi yazdı:

    peptidscience orjinalini bulabilirsen hiç düşünme al..  Blue sky peptide duymadım. lakin fiyatı iyiymiş :)

    Peptidscience kendi sitesinden alacağım zaten alırsam. Farklı markaları kullanmış deneyimli kişilerden yorumlarını bekliyorum.


  9. yasings81, Şimdi yazdı:

    Amerikadan getiriyor. Malesef satıcı bilgisi vermek yasak. 

    Güveniyorsan sorun yok. Blue sky peptide var 30lu alımlarda ghrp6-5mg 7 dolara kadar düşüyor. O var aklımda peptidscience ile beraber.


  10. yasings81, Şimdi yazdı:

    flex pharmacy de abd markası.  onada bak derim. bizzat kullanıyorum.

    Hocam onun hakkında pek birşey bulamadım. Bir internet sitesi var ordada fiyatlar dahil hiçbir bilgi yok neredeyse. Sen kimden aldın? Orjinal olduğuna eminmisin?


  11. Selam herkese, yakın zamanda avrupaya çıkacağım uzun süreliğine. Bulunduğum yere peptid sipariş edeceğim. Amerikadan Peptidscience düşünüyorum şimdilik. Başka güvenilir marka varmıdır acaba?


  12. agfitness, 1 saat önce yazdı:

    Vücuda yapay olarak giren her şey zararlıdır boş yere bunun tartışmasını yapıyorsunuz. Ama evet bir teraziye konulduğu zaman Peptidler, Steroid grubu anabolikler ile kıyaslandığında çok hafif kalacaklardır. (Bunun nedeni de peptidlerin amino asit zincirlerinden meydana geliyor oluşu, diğer anaboliklerin ise doğal hormonların yerine çalışmak üzere tasarlanan sentetik hormon sitümilanı oluşlarından kaynaklanmaktadır.)

    Peptidlerin bu güne kadar zararı kanıtlanmamıştır derken orada bir durun. 1.si Peptidler dünya çapında daha yaygınlaşmaya başlayalı 10sene kadar ancak oluyor dolayısıyla üzerinde yapılan çalışmalar 5-6 seneyi ancak buluyor.
    2.si peptidlerin orijinalini bulup kullanan çok az ve yüksek dozajlarda kullanımlar çok yaygın değil. Büyük bütçe sahibi ve yüksek hedefleri yarışmaları olanlar peptidlere yükleniyor.

    Steroidlere geldiğimizde ise 2.Dünya savaşından beri bulunan ve 20 seneyi aşkındır hala üzerinde çalışmalar yapılan, kullanımı günden güne yaygınlaşan ve dolayısıyla yan etkileri çok daha fazla insan tarafından hem kısa hem uzun vadede gözlemlenme imkanına sahiplik yapan ürünlerdir.

    Bilim dünyasında her an herşey değişir. Asla tek bir doğru ya da yanlış yoktur. Siyah bir anda Beyaz, Beyaz bir anda Siyah olabilir.
    Neyse söylenecek yüzlerce şey var fakat forumu şişirmeye gerek yok. Etiketlendiğimi gördüğüm için bir kaç bir şey yazdım yoksa böyle ucu bucağı olmayan derin bir konuya dahil olmak istemem.

    Sağlıklı sporlar...

    Hocam yorumun için teşekkürler. Burak hocadan alacağım. Yazın amerikaya gitme gibi bir planım var gidebilirsem peptidscience den alacağım. 


  13. Zelgu, Şimdi yazdı:

    Peptidlerin de zararları var, anaboliklere oranla daha masum olabilirler dediğin gibi. Üstadlar daha iyi bilir tabi ama benim gördüğüm okudğum ne olursa olsun küründe testo olmalı, en baba anabolik testo. 
    @agfitness 

    Böyle bir küre giren birinden yorum alsam daha sağlıklı gibi. Giren biri varsa yazar umarım.


  14. Fatih, 1 dakika önce yazdı:

    Dostum bu peptitlerin yanına testo eklemeni tavsiye edecektim bende yeni reşit oldum sadece testonun dokunmayacağı kanısındayım

    Böyle bir kürün yanında sadece testo ne kadar etkili olabilir kararsızım. Teşekkürler tavsiyen için


  15. Hasan3542, Şimdi yazdı:

    Maddi durumda sıkıntı yok ise peptid gir tabi ama dediğim gibi paraya kıyman gerek

    Aynen hocam şükür sorun yok. Peptidler steroidlere göre daha kalıcı adele ekliyor diye biliyorum birde. Kullanıpta yorum yapn olursa sevinirm :)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×