Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

yusuf kaya

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

yusuf kaya Hakkında

  • Yaş 34
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 28-06-1990

Platform İstatistikleri

  • Yaş 34
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> hayat güzeldir. </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 34
  • Meslek:
    Elektrik müh.
  • Konum:
    antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Doktor bıyık altından streoid önerdi

    vitaminsiz dayanışmasi ! Başkan kür bittiğinde kilolar hemen kayboluyormu , ?
  2. Doktor bıyık altından streoid önerdi

    Hocam sadece kilo almak için bu kadar kimyasala ve uzun haftalara gerek varmi kas yapmak istemıyorum yağli tafafindan 5 kg lazım
  3. Doktor bıyık altından streoid önerdi

    Anlaşilan sadece hapla kilo alınmıyor peki bunlari alirsam enjeksiyonu nerde yaptira bilirim. Pct için hangi ilaçlari alip nasıl kullanmalıyım. 5 hafta hap enjeksiyon 10 hafta sanırım. pct ilaçlarini bitincemi alacam .
  4. Doktor bıyık altından streoid önerdi

    2 yılda bir çok diyet programına girdim sigarayi biraktim alkol kullanmıyorum 5000 calorili diyetlerime artı olarak günde 6 porsiyon gainer aldığim 3 ayda oldu.Bana dönüşü sadece enerji oldu vucutumda depolanmadi hiç bir şey zaten normal bir insandan fazla yemek yiyorum kahvalti öğünüm bile ağir yemekler yoksa doymuyorum. Beni düşündüğünüzün farkındayım ama ben artık bu işin tamamen sağlik kısmını geçtim. Zararlarini göze alıyorum ve tecrübelerinizden faydalnıp en az zararla sonlandırmak istiyorum. Kas beklentim yok yağ olsun su olsun fark etmiyor. Ben bir şekilde kilo alırsam o kiloyu koruyacağima inanıyorum çünkü çok yemek yiyorum midem gerçekten büyük ancak streoidle alınan kilo kesın olarak hemen gidiyorsa bu ilaçlardan da bana fayda olmayacağini anlamiş olurum.
  5. Doktor bıyık altından streoid önerdi

    Sadece kilo etkilerinden faydalana bilmek için ilaç karişimlari gereklimi gene ? Alacağim kilo ilaci biraktiğim anda kaybolacaği içinmi sürekli almak istiyim. Ben kas gösteriş kendini güçlü hissetme gibi beklentirler içinde değilim yağli kismindan 3 5 kilo alsam yeterli.
  6. Doktor bıyık altından streoid önerdi

    Merhaba abilerim kardeşlerim , Yaşim 28 boyum 1.75 Kg 66 . Verilerden anlaşilacaği üzere zayıfım . Son 2 yılda diyetle kilo alma çabalarim sonuç vermedi her hangi bir metabolik rahatsizliğim da yok. Gainer kullandım düzenli şekilde ve spor da yaptım ancak 6 ay sonra başladiğim yerde olduğumu anlayınca bu işin modern (etik) tıpla çözülemiyeceğini anladım.Son kez doktorla görüşmeye gittiğim de Streoidlerle ilgili soru sormaya başladim , spor salonundaki hocam streoid kullanmalısın vs demişti ancak ben streoidleri gainerin farkli varyasyonlari sanıyordum. Doktorda artık benden yılmış olacak ki (Benden iyi para kazandı) Senin durumunda birisine etik tıptan yaklaşacaksak hiç bir şey yapamıcağimizi anladik metabolizman hizli - genetik vs diyerek seni kilo alamıcağina ikna edip tedaviyi sonladırmam gerekli dedi. Streoid konusunda ise 2 yılda alamadiğin kilolari bir kaç haftada sana kazandiracak streoidler var dedi. Zararlari çok insan üstünde yeteri kadar testleri yok ve bizim tedavi kapsamımızda yok dedi ama işe yaradiği konusunda kesin konuşuyor. Bıyık altından ben yerinde olsam denerdim bakardım sonucuna aynı ilaçlarin muadillerini ben sana reçete edebilirim ancak bu belirtliere o ilaçlari yazamam dedi. Arkadaşlar ben artık modern tıbbın bilim dallarini gezmekden , test yaptırmakdan bıktım. Spor hocam streoid temini uygulamasında yardımcı olacağini söylesede elinden aspirin bile alıp içilecek birisi değil (spor hocalari alinmasin özel bir arkadaş bu ) Bu konuda çokca cahil ve cahil olduğunun farkında olan birisiyim. Kilo almak istiyorum Kas beklentim yok Metabolizmam kilo almamak üzere kurulu olduğu gibi var olan kiloyuda asla geri vermiyor .Örneğin 1 kg alırsam beslenmem ne kadar bozulursa bozulsun o 1 kg asla düşmüyor. Burda bana önerbileceğiniz kar zarar eğrisinde ilaçlar destekler varmıdır. Dianobul önerdiler hep sizden de tavsiye bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×