Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mamba

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mamba kullanıcısının paylaşımları

  1. Ilk deneyim - öneriler

    Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2.5 senedir spor yapıyorum ( 1 seneden fazlası yağ yakımıyla geçti ). 25 yaşındayım. Gelişimin oldukça yavaşladığını ve kendimi bir üst seviyeye çıkarma gereksinimi duyduğumu düşünüyorum. Herkes gibi ben de tek seferde bırakırımcılardanım Bu konuyla ilgili araştırma yapmaya çalıştım ancak okadar farklı ilaç ve kullanım şekli var ki, bir bilene danışmak iyi olur diye düşündüm. Benim hedefim çok daha kilolu olduğum zamanlardan kalan fazla yağlardan kurtulup karın kaslarımın tamamiyle gözükmesi ve haliyle hala hacimli durabilmek. 187 boyundayım Spora başladığımda kassız 102 kiloydum, şuan 86 kiloyum. Bu kadar yağ kaybına göre fena sayılmayacak da bir kas kütlesi ekledim. Ancak karın ve bel bölgesi istediğim gibi değil, olmuyor da. Bu bilgiler eşliğinde ilk kürümle ilgili önerilerinize açığım. Haftanın yaklaşık 6 günü çok iyi antrenman çıkardıgımı düşünüyorum. Keza beslenmemi de kusursuza yakın sağlayabilirim. Kullanmam gereken supplementler de sıkıntı olmaz. Bu işi ciddiye alıyorum ve ne yapmam gerekirse onu yapabilecek seviyedeyim. Ancak sağlığımdan da ödün vermek istemiyorum. O yüzden olabildiğinde '' light '' ve yan etkileri bir nebze daha az bir küre ihtiyacım var. Birkaç fotoğraf ekliyorum.
  2. Ilk deneyim - öneriler

    6 gün antrenmana cok diyip her bölgeyi haftada en az iki kez , mümkünse 5 kez çalıştırmayı önermek de ayrı bir tezat. Ben burada antrenman programı önerisi almaya gelmedim arkadaşlar. Niyetimi düzgünce anlattığımı düşünüyorum.
  3. Ilk deneyim - öneriler

    Dostum 16 hafta cok uzun süre ben daha cok 8 veya 12 haftalık en fazla düşünüyorum. En alttaki foto bi nevi bulk sonrası hali 93 kilo falanım, en üstteki en güncel hali. İşin ilginç tarafı yaklaşık 1.5 aydır supplementte kullanmıyorum. BCAA, whey, L-Karnitin gibi supplementler kullanıyordum ancak yavaş yavaş azaltıp kestim. Ne yalan söyliyim bir farkını da görmedim. Kreatin dışı hiçbirinden verim alamadım. Dediğim gibi karın bölgesi dışında çok da problemim yok aslında. O yüzden 4 aylık bir kür gözümü korkutmuyor değil. Antrenman her bölgeyi haftada 1 kez çalıştırıyorum ve haftada 1 ya da iki gün sabah aç karna kardio yapıyorum. 6 günün fazla oldugunu söylüyorsunuz ancak benim sistemime göre bu overtrain ya da gelişmeyi yavaşlatan bir durum olabilir mi? Dediğim gibi tek bölge sert antrenman çıkartıyorum ( antrenman sonu kardio da oluyor bazen ) 94 civarından 86'ya indim. Epey yağ attım ancak karın bir türlü düzelmiyor. Güzel ışıkta sıkınca 4 taneyi görebiliyorum ancak ışık mı arayacağız 7/24
  4. Ilk deneyim - öneriler

    Sonuç alamadığımı söylemedim. İstediğim sonucu alamadığımı söyledim. 3 ay önce bulktan cıktıgımda 94 kiloydum, güçten zerre kaybetmeden 3 ayda 86'ya düştüm. Bu iyi bir sonuçtur. Ancak görüntü olarak istediğim yerlerde istediğim sonuç değildir. ''Stubborn Fat'' denilen olay var bende. Büyük ihtimal 80 civarına ( bu boyda ) düşmeden de gitmeyecek. Ozaman da büyük bir hacim kaybı yaşayacağım. Ben de bunu istemiyorum. Devamı için naturel olarak istediğim sonucu cok zor alacağımı düşünüyorum. O yüzden bu işi bilenlerden fikir istedim. Haftada 6 idmanın bir ya da iki gününü sabah kardiosu oluşturuyor, overtrain falan olmuyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×