Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

muaythaiboy

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

muaythaiboy Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Daha önce ara vererek uzun bi süre vücut geliştirem yaptım.Arada 5 ay muay thai yaptım, bilek güreşiyle uğraşıyorum.Ama işi biraz ileriye götürmek istiyorum sitenizede bu konuda bilgi almak için kayıt olmak istedim. </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kür - enjeksiyon - etkiler

    yeni yemek yedim, spora başlarken ss atayım buraya dostum.2 saat sonra spor yapıcam
  2. Ilk kür - enjeksiyon - etkiler

    Boyum 1.86 hocam 2 yıldır sporu başlayıp bıraktığım çok sık dönem oldu.3 ay önce bırakmıştım işte geçen hafta başladım.Ondan önce eylülde kollarım 42cmdi ama yağ oranı ozaman %17 felanken 96kgde, sonra bi saldım başladım dönemleri oldu.Kolları 40ı gördü.Kolları örnek olarak söyliyorum aklınızda vücut ölçüm oluşsun diye.Şimdi 115kgden hızlı bir şekilde 99 a düşmek bu posta 99a düştüğümde bir daha yorum atıcam. Testo için ilk kürüm oluıcak 500mg fazla olmaz mı? Ayrıca dostum siz kullandıysanız kendiniz mi vuruyorsunuz.99kgye düştüğümde testoya başlayıp, kg vermeye devam etmeyi planlıyorum planım bu 99kgye düşene kadar enjeksiyonu yapıcak birini bulucağım veya kendim yapmasını öğreniceğim. Definisyon ve kütle artışı bir olmaz biliyorum ama ben yağ oranı ve kg mi aşağıları düşürmek istiyorum o yüzden Only Testo kürü + supplementlerle 99kgden- 90kgye düşmeyi planlıyorum yazında 90kgde gezmek planım.Kilo verme hususunu daha önce çoğu kez başardım 3 sene önce spora ilk başladığımda hydroxcut abd versiyon ile + biraz sert diyet ile 103kgden 82ye inmiştim.Deneyimim var deneyimsiz olduğum yer anabolik steroidler..
  3. Ilk kür - enjeksiyon - etkiler

    Yağlıyım.%17 yağ oranındaydım. %3 eklendi. %20 oldum.Ama daha önce diyetle düştüğüm olmuştu bu sefer diyet+ventolin ile daha hızlı düşmeyi hedefliyorum , grenade thermo yağ yakıcıda aldım ona başlamadım kullanmaya 3 hafta ventolin kullanıp 1 hafta off verip , grenadeyi bitirip ventoline dönen bir dönem hazırlamayı düşünüyorum. Şuan 115kgyim ama 2 ay önce 103kgydim.Hatta 2 yıl önce 89kgydim.Vücut geliştirme geçmişim eski şuan kardiyovasküler ağırlıklı çalışıyorum.Ağırlık kaldırıyorum ama yüksek tekrar. Ventolin hakkında tam bilgim yok sıkıntı orda aç karna almam problem olmaz diye düşünüyorum ama aç karna alıp deneyimleyen biri yok çevremde.
  4. Ilk kür - enjeksiyon - etkiler

    Ben aslında kendi kendime yapmak istemiyorum ama bu düzenli birşey diyelim pazar günü vuruldum 12 hafta boyunca her pazar vurulmam gerek düzenli vurabilecek birini bulamadım.Koskoca izmir'de iğne vuran biri yok.Bacaktan vurmam.Kalçadan enjeksiyon sağlıklı olanıymış diye okudum.Kalçadan kendim denesem bişey olcak diye ürküyorum. Ben aslında burda ventolin hakkında bilgi almak istiyordum.Ventolin ile definisyon yapmak istiyorum nasıl bir düzende kullanmalıyım biliyor musunuz?veya bilen var mı? Bide only testo kürü 100kg biri için 300mg çok mu düşük.ilk kür
  5. Ilk kür - enjeksiyon - etkiler

    Merhabalar bi süre vücut geliştirme geçmişim olmuştu ara verdim başladım çok sorun çektim. Only testo + definisyon kürü yapmayı planlıyorum. Ama enjeksiyon yapma konusunda sorun çekiyorum nasıl yapılıcak arkadaşlar ilk enjeksiyonu siz mi yaptınız kendi kendinize mi vurdunuz?Hemşire arkadaşım var ikna edemedim.Arka sokakta hemşire var bu işi yapan iğne vuran parayla vardı oda ilk enjeksiyonu yapmadan yapmam diyor. Only testo + ventolin + yağ yakıcı bcaa düşünüyorum 12 hafta hedef %10 yağ oranına düşme kütle tutma olabildiğince.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×