Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Adm

Üye
  • İçerik sayısı

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Adm kullanıcısının paylaşımları

  1. Müthiş bir adamsın burak hoca

    Buraya o kadar çok fazla şey yazabilirim ki @Loving hakkında ama biraz kısaltarak yorumumu ve düşüncelerimi paylaşmak isterim. Kendisiyle bu sene tanışma fırsatım oldu gerek bilgisi, gerek karakteri , gerek tecrübesiyle gerçekten müthiş bir adam. 24 saat bilgi paylaşımın da bulunan atılan her mesaja sanki daha önce bir dost ilişkisi varmışçasına cevaplar verip bilgi paylaşan ve kaliteli ürünler temin edebileceğiniz tek kişi diyebilirim. Kendisini tanıdığıma gerçekten mutluyum. Sadece destek aldınız diye size yazan yada destek almanız için peşinizden gelen insanlarla zerre kadar uzaktan yakından alakası yok! Tekrardan kendisine buradan teşekkür etmek isterim . Adamsın Burak Hoca @Loving 🙏👏🙏👏
  2. Merhaba arkadaşlar , 1. Hacim küründen sonra şimdi definasyon kürüne giriyorum. Öncelikle pct güzel sonuçlarla atlatıp vucudu dinlendirdim şükür çok fazla kayıp olmadı. Hacim küründen 10 kg alarak çıkmıştım. Definasyon kürüm şöyle olucak, 8 hafta Testesteron propionat 1gün arayla 1 ampul Masteron 1 gün arayla 100mg Clen günde 2 adet (1 sabah,1 de antrenman dan 1saat önce. Bunların yanında Supplementler ve vitaminler anlamında neler kullanmamı önerirsiniz? Clen sabah aç karnınamı yoksa kahvaltı sonrasımı almalıyım? Birde cardio sabah aç karnına yapıyordum clen kullanımı nasıl olmalı? Birde antrenman genelde 14:30 gibi başlıyorum ve bu düzende clen kullanımı sizce nasıl olmalı? Şu an 96 kg yum. 1.85 boy yağ oranım 20 nin altında. beslenme ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  3. Definasyon kürü için önerileriniz lütfen.

    Merhaba arkadaşlar , definasyon kürüm bitti. Tam istediğim sonuçları aldığımı gönül rahatlığıyla söyleyebirim . Öncelikle Burak Hocaya burdan tekrar teşekkürler demek istiyorum ve kür boyunca desteğini yorumunu hiç esirgemediği içinde ayrıyetten teşekkür ederim @Loving🙏 ilk definasyon kürümdü ve iyi bir beslenme , antrenman ve doğru bir konbinasyonla hedefime ulaştım. Sizinlede tabiki değişim fotoğrafı paylaşacağım . Definasyon kürünün başladığı ilk enjeksiyon tarihi 17 nisan ve tam 8 hafta sürdü . Fotoraftaki sol tarafta göğüs kısmındaki tattoo sizi yanıtmasın çünkü fotoğrafların açıları farklı ! Belki aynı kişi değil diye düşünebilirsiniz. Yorumlarınız bekliyorum. Sporla kalın herkese iyi çalışmalar. Not : Ürünleri @Loving tedarik ettim.
  4. Definasyon kürü için önerileriniz lütfen.

    @Bay-T hocam aynen kütle kürü güzel geçti , bilgi ve yorumların için teşekkür ederim . Beslenme antrenman ve kardio ile ilgili bende aynı görüşteyim hatta definasyon küre girmeden önce bile başladım diyebilirim) normalde haftanın 3, 4 günü sabah salonu açar açmaz 8 de başlarım kardioya. Clen kardio öncesimi sonrasımı almak lazım çünkü kardioyu aç karnına yapıyorum. Ne dersin bu konuyla ilgili?
  5. Merhaba, ben yeni kürden çıktım. 34 yaşındayım, boy 1,84 . Toplamda kürü 10 kg alarak tamamladım. Bu benim ilk kürümdü. Kullandığım ürünler, 3 kutu testo enant 3 kutu bolde 3 kutu masteron 10 hafta , haftada 2 kere hepsinden 1 er ml yani toplamda haftada 2 şer ml. son haftalar ise haftada 3 kere hepsinden 1 er ml haftada hepsinden 1 er ml artırdık ve bu şekilde bitirdik . Pct için aşağıdaki yazdıklarımı önerdiler Ve şu an elimde mevcut ve başlamadan önce araştırma yapmak ve bilgi edinmek istedim bu konuda yardımcı olup aşağıda yazmış olduğum Pct nin uygun olup olmadığı halkında bilgi verirmisiniz? İlgilenirseniz çok sevinirim ilk olduğu için yanlış bişey yamak istemiyorum açıkçası. Chorioman 5000 lik haftada 2500 olarak 2 hafta Klomen 50mg 1 hafta boyunca 1 tablet günde Arimidex 1 kutu günde 2 tablet Cabaser İki günde 1 tablet Bu Pct kürü sizce nasıl? Teşekkürler
  6. Pct yardım lütfen

    Peki bu süre zarfında yaptığım kürden herhangi bir kayıp yaşarmıyım kilo yada kas kütlesi vb , şu an hala beslenme ve antrenman programlarıma devam etmekteyim. Aslında senin dediğin gibide olabilirdi ama işte ilk kür olduğu için biraz tecrübesizlik oldu . Kürden sonra definasyona girmek vücudu çok yomazmıydı peki?
  7. Pct yardım lütfen

    Pct Yardımınız verdiğiniz bilgiler ve desteğiniz için teşekkür ederim. Pct sonrası tekrar bir test yaprıtıp bilgilendirmesini burdan yapacağım. Pct sonrası definasyon kürüne girmek istiyorum bununla ilgili öneriniz olurmu?
  8. Pct yardım lütfen

    Çok değil ondan eminim. Şu an nasıl bir yol almam gerekiyor peki önerinizi duymak isterim.
  9. Pct yardım lütfen

    Testislerde Küçülme mi yoksa içeri doğru çekilme gibi birşey ama olduğu kesin, tamoxifen ve clomid elimde şu an mevcut . Yarından itibaren başlamalımıyım.?
  10. Pct yardım lütfen

    Merhaba , test sonuçlarım çıktı burdanmı atmam gerekiyor?
  11. Pct yardım lütfen

    Açıklama olarak vücudu dinlemdirmek ve aynı zamanda böbrek ve ciğerleri rahatlatmak anaçlı olduğunu belirtti.
  12. Pct yardım lütfen

    Teşekkür ederim bilgiler için , zaten pct ye başlamadan önce test yapmama durumu beni rahatsız etti o yüzden de bilgi toplamak istedim . Ayrıca bir şeye daha takıldım bu konu hakkında düşünceniz nedir . Kür sırasında kullandığım Supplementler e vitaminlere pct başlamadan ve sırasında kullanmamak gerektiğini söyledi. Salı gününden itibaren hiçbirşey kullanmıyor sadece dietime beslenme konusunda devam ediyorum . Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? 12 Gün sonunda test sonuçlarını burdan paylaşıcam teşekkür ederim tekrar.
  13. Pct yardım lütfen

    Son enjeksiyonu salı günü yaptım yani geçtiğimiz salı. Peki sizin düşünceleriniz ve öneriniz nedir? Biraz açıklarsanız sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×