Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Affedilmeyen

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Affedilmeyen Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Pct için destek lütfen

    hocam çok teşekkür ediyorum bilgi paylaşımınız için
  2. Selam arkadaşlar.Ocak 7---Şubat 7 tarihleri arasında Testosteron--Boldenon--Danabol kürü yaptım.Kullandığım Testosteron ve Boldenon sahte çıktı.Son Testo-Bolde enjeksiyonumu 7 Şubatta yaptım son Danabolümü 5-6 Şubat arası aldım. 17 Şubat Cumartesi yaptırdığım testlerde LH-FSH ve Testosteron değerlerimin tamamı referans değerlerinin arasında çıktı.Yani LH ve FSH baskılanmamış ve Danabol yüzünden düşen Testosteron seviyem normale gelmiş. Fakat problemler var. Testislerde küçülme oldu bunun için ne yapabilirim ? Ayrıca libidom da inanılmaz bir düşüş var sanki hiçbir şey hissetmiyorum.Psikolojik diyebilirsiniz değil psikoljisi sağlam bir insanım öyle bir sorun değil. Buna yönelik bir PCT var mıdır ?
  3. Sahte steroid

    Arkadaşlar selamlar.Test yaptırdım şu an LH-FSH ve Total Testeron seviyelerim kendiliğinden normal seviyeye döndü.Fakat testislerim küçülmüştü Danabolden ötürü ve hala küçükler.Bunun için bir PCT var mıdır? Kullandığım Testosteron ve Boldenon sahteydi.Son enjeksiyonumu Şubat'ın 7 sinde yaptım fakat içleri bomboş yani su vurmuş gibi düşünün.Danabolu de Şubatın 6 sından beri kullanmıyorum.
  4. Sahte steroid

    @Loving veya moderatör arkadaşlardan rica ediyorum isim ve tc kimlik bölümünü editleyebilirler mi acaba? uyarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler @büyümehormonu
  5. Sahte steroid

    Hocam ilaçların içinde etken madde var mı o bile belli değil beklemeye gerek var mı o kadar ?
  6. Sahte steroid

    Selamlar tekrar.Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Bir sorum daha olacak.Nasıl bir PCT yapmamı önerirsiniz? ve kaç gün sonra yapmamı önerirsiniz? veya PCT'ye gerek var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  7. Sahte steroid

    Hocam görüşünüz için teşekkürler.Merak ettiğim konu şu bu testonun içi boş o konuda hemfikiriz. Fakat boştan kasıt mesela içinde 250 olması gerekirken 20 mg mi testo var ? Yani içinde ne olabilir başka? Düşük doz testo mu yoksa hiç mi testo yok? Vücuda kaç mg giriyorki 0.30 a kadar baskılanabilsin?
  8. Sahte steroid

    Kürü kestim hocam zaten 1 haftadır almıyorum hiçbir şey.Zaten hissettim vücudun saçma sapan tepki vermesinden normalde 8. enjeksiyondan sonra test yaptıracaktım beklemedim.Sizlerden ricam bu ilaçların içeriğini test ettirebileceğim bir laboratuvar söylemeniz.Parası önemli değil zaten sahte ilaca bir dünya para verdik buna vermek dokunmaz.
  9. Sahte steroid

    Hocam siteden çek ettim zaten ilk kontrol diyor.Fakat,zaten forumu inceleyince görürsün bu kod çek etme olayının bir güvenilirliği yok çok kolay sahte üretim yapılabiliyor.6. enjeksiyonumu yaptıktan sonra test yaptırdım. ilk 2 hafta tek enjeksiyon(pazartesi) 250 mg testo enanthate--200 mg boldenon. diğer 2 hafta çift enjeksiyon 500 mg testo enanthate---400 mg boldenon.Ve bunların yanında Danabol kullandım 20-30-40-50 kademeli artacak şekilde. Kürden önce testo baktırmadım fakat karaciğer enzimlerine ve idrara baktırmıştım ne olur ne olmaz diye.Kürün ortasına doğru ilaçların sahte olup olmadığını anlamak için testosteron testi yaptırırım bir de sonunda baktırırım pct için dedim.Çok düzenli bir antrenman ve beslenme programım vardı.5 öğün yiyordum ve her öğün 1 kova yeşillik ve brokoli-ıspanak vs tüketiyordum.Ayrıca çinko--multivitamin--balık yağı--yan etki görürsem diye armidex hazırda vs aklına gelebilecek her türlü koruyucum da vardı.Ve yaptırdığım testler sonucu karaciğerin anası ağlamış kolestrol yerle bir olmuş idrarda kan çıkmış testosteron neredeyse 0 lanmış vaziyette.Danabole çalışmış demek az olur yok etmiş resmen.Aşağıda paylaştım önce ve sonra şeklinde. Lh ve fsh ye bakmamış doktor sadece testosterona bakmış.Zaten bakmasına gerek yok kullandığım ürünün içinde 20 mg testo bile olsa üretim duracağından düşük çıkacak.Testlere de bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
  10. Sahte steroid

    Sonuçta ben yasak olan bir şeyi kullanıyorum fakat o insan bu yasak şeyi hem sahte olarak satıyor hem bir dünya para alarak insanları dolandırıyor.Ben cezam neyse çekmeye razıyım bana bugün sahte ilacı satan yarın başkalarına satacak bir sürü insanı dolandıracak.Bilen bir hocam yardımcı olursa çok memnun olurum.Labarotuvar lazım bana ilaçların içeriğini test ettirebileceğim.Sahteliğinden emin olsam direk suç duyurusunda bulunacağım
  11. Sahte steroid

    Selamlar değerli forum üyeleri.Forumu 1 aydır takip ediyorum gerçekten çok değerli bilgiler paylaşılıyor.Steroidlerimi buradan temin edecektim fakat maalesef ben temin ettikten sonra bu siteyle tanıştım.Stereoid kürüne ( 500 Testo Enanthate---400 Boldenon----40mg Danabol) başlamıştım geçen ay fakat yaptığım testler sonucu kullandığım ürünlerin danabol harici sahte olduğu kanaatine vardım. Testo Enanthate ve Boldenon Pharma Generics markaydı Danabol ise Balkan Pharmaydı. Ben bu ürünleri aldığım kişi hakkında sahte steroid satımı ve dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacağım.Elimde yazışmalar telefon kayıtları mevcut.Biliyorum steroid almak da suç fakat o kısmı düşünmeyin sonuçta adam hem sahte ürün satarak insanların sağlığıyla oynuyor hem paralarını alarak dolandırmış oluyor.Benim sizden ricam daha kesin kanıt olması açısından bu sahte ilaçların içeriğini net olarak öğrenebileceğim bir labarotuvar.Yani ilaçların içeriği hakkında test yaptırmak istiyorum.Bilen varsa yer ve fiyat bilgisi paylaşırsa çok sevinirim.Fiyat olmasa bile en azından yer olarak söyleyebilirsiniz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×