Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

tolga1996

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

tolga1996 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Deca testo kürü

    selamun aleyküm abilerim. yaşım 21 boyum 1.78 kilom 68. 2 aylık bir testo bolde kürüne girdim ve bitmişti. Kür bittikten sonra 1 hafta fire verip üstüne şuan deca testo kürüne girdim 2 aylık daha. Bu kür bittikten somra daha yapmamayı düşünüyorum. Korkum şu 4 aylık bir kür vucudumda kısırlık en önemlisi olmak üzere bir sıkıntı sizce çıkarır mı?
  2. Testo bolde kürü

    eyvallah hocam anladım teşekkürler
  3. Testo bolde kürü

    hocam en başta 250 250 vuruluyorduö şuan 500 500 vuruluyorum, kilom 59 du 68 oldum 2 ayda vucudum güzel tepki verdi ama 12 veya 16 ya uzatmak istiyorum diğer arkadaşlarında dediği gibi
  4. Testo bolde kürü

    hocam kürde 2. aydayım evet 500 500 vuruluyorum şuanda pazartesi ve perşembe günleri. Dediğiniz gibi yapayım ozaman 12 haftaya uzatmayı düşünüyordum bende
  5. Testo bolde kürü

    saolun hocam teşekkürler bilgi için
  6. Testo bolde kürü

    selamun aleyküm abilerim. Yaşım 21 kilom 68 boyum 1.78. yaklaşık 2 ay önce testo bolde kürüne girmiştim hafada 1ml 1ml vuruluyorduö yanında dianabolle destekliyordum. Kürden güzel verim aldım fakat ben bu kürü 8 hafta daha uzatsam 16 hafta olsa sizce bir sıkıntısı olur mu kısırlıktır, jinekomastidir vs. ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×